- Сергей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Язык: Украинский
Доброго дня. Перший раз таке сталося. Прийшло запаковане, все як потрібно, але коробка мокра під заводською плівкою.
- Достоинства:
- Не дорога.
- Недостатки:
- Мокра в пакуванні.
Представник постачальникаДобрий день.
Ми дуже вдячні за Ваше повідомлення та висловлену ним думку про нашу компанію.
Нам дуже шкода, що так сталось, і ми готові допомогти Вам в її вирішенні.
Ми готові допомогти Вам з будь-якими питаннями, які у Вас виникли.
Будь ласка, зв'яжіться з нами за електронною адресою, вказаною на коробці / етикетці, або до чат-боту Розетки. Наші фахівці, або фахівці Розетки з радістю нададуть Вам необхідну допомогу.
Або можете зв’язатися за номером 0-6-3-7-4-8-9-4-3-4.
Наша компанія завжди готова бути корисною для своїх клієнтів, також ми постійно працюємо над поліпшенням якості нашої продукції та сервісу.
Представник постачальникаДобрий день.
Ми дуже вдячні за Ваше повідомлення та висловлену ним думку про нашу компанію.
Нам дуже шкода, що так сталось, і ми готові допомогти Вам в її вирішенні.
Ми готові допомогти Вам з будь-якими питаннями, які у Вас виникли.
Або можете зв’язатися за номером 0-6-3-7-4-8-9-4-3-4.
- Маріанна Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: MERCADO. Язык: Украинский
Дитина задоволена
- Виталий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Язык: Украинский
Не дорога, тому що потрібно нарізати самостійно. Але все супер! Грали в задоволення! Рекомендую.
Дякуємо за Ваш відгук.
- леся В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Язык: Украинский
Гарна гра. Якісний матеріал. Гарні яскраві кольори. Тверде велике поле для гри. Маленькі купюри грошей. Фішки великі, добротні.
- Достоинства:
- Все якісне
- Недостатки:
- Маленькі купюри.