Отзывы покупателей о Диски чистоты для унитаза Туалетный Утенок Цитрусовый бриз 6 шт

Оценка пользователей 4.78/5
  • Отзывы про товар продавца the Blue Elephant
  • Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: the Blue Elephant

Недавно начала пользоваться этими дисками. Очень довольна
    Спасибо!

Достоинства:
    Приятный запах, лёгкость нанесения.
  • Мария П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: the Blue Elephant

Попробовала впервые и очень довольна.

Достоинства:
    Пахнет приятно, устанавливается легко и расходуется экономно.
  • Вікторія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UniversamPro. Количество в упаковке: 12

Продавець - БРЕХУНИ!!!!
    При виборі товару була опція 2 шт. або 12 шт. За 2 шт. зміних блоків стояла ціна 165 грн. За 12(!!!!!) стояла ціна 346 грн.
    При листуванні з Продавцем я перепитала стосовно цього і він мені підтвердив, що їх там 12.

Достоинства:
    Добро і справедливість переможуть таких як цей продавець.
    Недостатки:
    Розетка дозволяє собі працювати з непорядними компашками.
    • Продавец  UniversamPro

Вікторія, у листуванні ми підтвердили, що набір містить 12 ДИСКІВ. Вони розміщені у 2 змінних блоках, тобто по 6 порцій у кожному. Ви в свою чергу вирішили, що це 12 блоків. Не дивлячись на те, що замовлення було оформлене накладеним платежем і ви мали можливість оглянути упаковку, де великими літерами вказано "12 дисків" та "2 змінних блоки", ви все одно забрали товар. Щодо вашого скріна - до нашого магазину він немає жодного відношення, оскільки ми не відправляємо у пункти самовивозу!
      Звинувачення у брехні є безпідставними та образливими, оскільки ми надали вам правдиву інформацію. Тож будьте уважнішими до написів на пакуванні та змісту переписки, замість того, щоб поширювати негатив та необґрунтовані звинувачення. Ми працюємо чесно, а ваш відгук — лише результат вашої ж неуважності.

• Андрій М***

Тоді поясніть і мені і всім, що таке, коли можна вибрати між «2» та «12»? Я вибрала «12». Якщо по Вашому я вибрала 12 дисків, то покажіть як виглядають 2 диски.
      Гроші повернули. А відповідь на моє питання залишилася відкритою. Тому НЕ РАДЖУ цього покупця.

• Сергій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Запах добрий.Певно найкраще з тих які ставив.

Достоинства:
    Запах
  • Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Такими дисками користуюся вже давно. Це найкращий засіб з усіх, які я перепробувала. Легкі у використанні, на довго вистачає! Приємний запах.

Достоинства:
    Найкращий засіб! Виконує свою роботу.
  • Артем Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Міцно тримається на стінці, водою так легко не змиєш.
    Запах може бути дещо хімічним, але вцілому достатньо приємний.

Достоинства:
    Міцно тримається
    Недостатки:
    Не помітив
  • Ольга А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6

Давно шукала саме цей товар, ніде в найближчих магазинах цих дисків немає. Дякую за швидку доставку!

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Все ок, але мені не підійшов запах.
    Змиваються не швидко, добре тримаються.

• Мария П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mr. Joe

Товар мне нравится, беру не первый раз.

Достоинства:
    Приятный запах. Легко устанавливается. Хорошо пенится, дезинфекция унитаза.
  • Евгений Х***

Отличное средство, не очень люблю запах цитруса, но тут больше похоже чем-то на запах аскорбиновой кислоты с химией. Запах слышно даже из запечатанной коробки. Одного диска достаточно.

Достоинства:
    Освежает, запах не едкий, экономно в использовании.
    Недостатки:
    Можно по ошибке заказать сменный блок вместо основного)
  • Романенко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6

Из-за сильной концентрации жена в тот же день избавилась и отказалась.

Достоинства:
    Компактность, простота в использовании, гигиеничность при замене
    Недостатки:
    Очень концентрированный запах. Используются вредные , опасные ингредиенты. В описании так и написано: "Вредно для водной флоры и фауны с долгосрочными последствиями."
    • Рома

А сколько дисков Вы впихнули одновременно?

• Романенко А***

Как и любой нормальный здравомыслящий человек - один диск

• Єлізавета

Користуюсь ними вже багато років, ніякого жахливо сильного запаху ніколи від них не було, він не фарбує унітаз, якби були ці моменти то також відмовилась. Як на мене це найзручніший варіант, який дійсно працює. Стосовно шкоди довкілля, як на мене усі подібні засоби шкодять довкіллю нажаль, окрім фроша не знаю інших, які б не шкодити та працювали, але у фроша тільки засоби для чищення, а засобів для підтримання я не бачила жодного разу, хоча дуже чекаю і з радістю перейшла б на них, проте поки не бачу таких.