- Наталя Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 400 г
Супер! Допоміг кицюні справитися з діареєю.
- НадіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг
Привезли вчасно, кур’єр професійний та чемний. Але пачка корму пошкоджена - має дірку, куди два пальці влазять. Та загалом місце запайки деформоване. Схоже на фабричний дефект.
При отриманні не дуже ретельно оглядали, бо не чекали від Розетки такого. Пачка була ретельно обмотана стретч-плівкою. Отже, припускаю, провини кур’єра немає. Може й комплектувальники не винні – могли не помітити. А може й знали. Врешті-решт, хтось мав сплатити за пошкоджену пачку.
Вага точна - 1.5кг, строк придатності хороший, запах корму теж нормальний. Але після відкриття корми псуються швидше, ніж в герметичному пакуванні, та невідомо як давно наша пачка порвана.
Трохи неприємно. Але урок засвоєно - треба обирати післяплату та дуже уважно оглядати кожен товар.- Достоинства:
- Якісний спеціалізований корм. Ветеринарна дієта.
- Недостатки:
- Розетка привезла порвану пачку.
- Надія
Щось не підгрузилося трете фото власне з діркою.
Але схоже що корм норм, киця їсть вже другий день та все норм.
- Ольга Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 400 г
Якісний як підтримка, коли хворіє, але все індивідуально. Мій їв, коли були проблеми з підшлунковою, але недовго. Але це допомогло запустити травлення і підвищити апетит. Після нього перейшов вже на свій звичний норм purina oroplan, для стеріалізованих котів. Доставка швидка!
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ХрумБум. Вес 1 шт: 5 кг
крутий корм, дуже полюбляє наша киця
- Достоинства:
- смачний
- Недостатки:
- ціна
- Наталья С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг
Прийшло порізане
- Наталія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 400 г
Дякую, швидка доставка
- Достоинства:
- Гарний
- Світлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 400 г
Корм дуже гарний.,кішка їсть із задоволенням.У кішки були проблеми ,після цього корму все стало добре.
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ShopNemo. Вес 1 шт: 5 кг
Крутий корм, киця їсть
- Достоинства:
- хороша ціна, хороша якість
- Недостатки:
- не помітили
- Мария С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 400 г
Дякую що слідкуєте за датою виробництва та не надсилаєте прострочені товари!
- Достоинства:
- Корм сподобався, вчасно
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 400 г
Кішка їсть
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 5 кг
Хороший корм, кіт з рефлюксом після нього не блює
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Uniqzoo. Вес 1 шт: 400 г
Судя по апетиту, с которым мой котик кушает, корм отличный.
- Достоинства:
- Мелкий и пахнет приятно
- Недостатки:
- Дорого
- Валерія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг
Гарний сухий корм,термін придатності в нормі ,прибув за добу,дуже швидко.Покупкою задоволена.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 400 г
Хороший корм. Обезжирений - знімає навантаження на травну систему. Кішка їсть із задоволенням.
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 400 г
Котик кушает и никаких проблем
- Наталия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 400 г
Нормальний корм, два коти з задоволенням хрумкають.
- Валентина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг
Хороший корм, кицюня їсть з великим задоволенням, але проблему з закрепами не вирішила.
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг
Якість і акційна ціна. Завдяки цьому корму хворий "старенький" кіт знову почав їсти.
- Достоинства:
- Гарний мілкий корм, особливо для котів з проблемами травлення
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг
Мой сладкий котик лопает этот корм с жадностью))). Насыпаю в миску, а он в пакет мордахой лезет, чтоб побыстрее схватить. Я так понимаю, ему очень нравится этот корм. Сначала давала каждый день, когда у него начались проблемы с желудком и с походом в туалет и благодаря этому корму он пришел в норму. Сейчас даю раз в неделю. На этот корм не присаживается и ест другие корма. Этот корм спасение при проблемах с пищеварением.
- Достоинства:
- Хорошо пахнет и котику нравится
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг
Сподобався. Їсть
- Аліна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Uniqzoo. Вес 1 шт: 1.5 кг
Корм прийшов мокрий і липкий ,коти не хочуть їсти
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Uniqzoo. Вес 1 шт: 1.5 кг
Котик задоволений, як і його шлунок
- Катерина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг
Корм вологий, кішка відмовляється його їсти, хоча раніше проблем не було. Даремно викинуті кошти.
Представник постачальникаДобрий день, Катерино! Нам шкода, що Ваша кішка не вподобала даний корм.
Ми розуміємо, що в кожного домашнього улюбленця є свої особливі вподобання, тому завжди стараємось приготувати корм смачно, аби цей продукт вподобали якомога більше котиків. Та причини, чому корм може не подобатись, бувають різними. Якість продукції є одним з пріоритетів нашої компанії, тому ми використовуємо лише високоякісну сировину та дотримуємось усіх необхідних стандартів та вимог при виготовленні цього продукту.
Якщо у Вас залишились зауваження або питання щодо нашої продукції, Ви завжди можете звернутися на безкоштовну Лінію турботи Nestlé за номером 0 800 50-09-50.
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 400 г
замовляю цей корм вже не вперше, чомусь останній раз він виявився вологим і гранули навіть трохи злипаються, тому киця їсть неохоче, до цього їла добре. розумію, що продавець тут не винен, але покупці повинні бути попереджені
- Достоинства:
- Корм добре допомагає при розладах ШКТ
- Недостатки:
- Ця пачка і ще одна у іншого продавця також виявилася неякісною, мабуть вся остання партія цього корму була зіпсована виробником
Представник постачальникаДобрий день! Нам шкода чути про ситуацію, яку Ви описуєте. Ми піклуємося про те, щоб продукція, яку ми виготовляємо, була високої якості та мала неперевершений смак, та повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів.
Ми розуміємо, що вподобання у кожного улюбленця індивідуальні, й тому завжди стараємось створити такий корм, який смакував би всім улюбленцям. Та причини, чому корм може не подобатись, бувають різними.
Якщо у Вас залишились зауваження щодо нашої продукції, Ви завжди можете зателефонувати за телефоном безкоштовної Лінії турботи Nestlé: 0 800 50-09-50. Дякуємо за відгук та бажаємо гарного дня!
- Євген Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг
Хрумають із задоволенням!
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг
Котик їсть, відчуває себе прекрасно
- Достоинства:
- Якість/ціна
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 5 кг
Добрий корм, маленькі гранули, котам різного віку ідеально. У нашого кота був тривалий пронос, після цього корму стало краще, на став зовсім тугий стул, але і не вода, як було раніше .
- Достоинства:
- Корм дрібний, кіт їсть із задоволенням
- Людмила Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг
Коту не дуже подобається, не ситний. У кота постійне відчуття голоду. Мабуть у кожного кота свої уподобання щодо корму.
- Достоинства:
- Вчасно прийшов корм. Постійні акції на товар.
- Недостатки:
- Дуже дієтичний. Кіт не відчуває насичення їжею.
- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг
Гранули корму вологі і не розсипчасті. Так повинно бути,чи нам продали контрофакт???
- Олена
на розетці тільки оригінал в продажі
Представник постачальникаДобрий день, Романе! Нам шкода чути про ситуацію, яку Ви описуєте.
Компанія Nestlé піклується про те, щоб продукція Purina була високої якості, смачною для улюбленців та повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів.
Для того, аби детально розібратися у даній ситуації, просимо Вас звернутися до нас за телефоном безкоштовної Лінії турботи Nestlé: 0 800 50-09-50, щоб наш представник зміг зв'язатися з Вами. Дякуємо!
- Олег Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 5 кг
Отлично
- Достоинства:
- качество
- Жолкевская Е***Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Вес 1 шт: 5 кг
Гарний корм, лікувальний
- Достоинства:
- Мій кіт іст з задоволенням...
- Недостатки:
- Не має
- Продавец ЕКСПЕРТПЕТ
Дякуємо за замовлення та зворотній зв‘язок.
Ми раді, що Ви залишились задоволені покупкою в нашому зоомагазині.
Нехай Вашому хвостатому смакує.
До наступних зустрічей!
- Діана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг
Хороший корм. Киця ість з задоволенням.
- Валентина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 400 г
Моїй поважних років кішці корм сподобався.
- Достоинства:
- Міський ща розміром в м'якше ніж інші
- Недостатки:
- Не бачу
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 5 кг
Усе добре
- Ника О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 400 г
Кошка рада значит и я рада! Дальше посмотрю!
- Достоинства:
- Не знаю пока! Кошка ест
- Наталия Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Вес 1 шт: 1.5 кг
Доставили швидко, обрала доставку на Нову Пошту. Перед відправкою мені зателефонували та узгодили замовлення. Дякую та рекомендую цього продавця. Корм відмінний, коту призначив ветеринар, за діагнозом - коліт.