Отзывы покупателей о Усиленный складной стол туристический для пикника, рыбалки + 4 стула Белый Z3000 NEW (TM0012398)

Оценка пользователей 4.86/5
  • Світлана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Белый

Туристичний набір купували для дачі-дуже гарна річ,стійкий стіл, стільці добре тримають навантаження 90 кг,є отвір для парасолькі-рекомендую цей набір

• Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Василь Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Белый

Дуже класний і зручний набір. Всім рекомендую!!!

• Сергій Б***

• Виктор Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Коричневый

Складной стол для пикника просто бомба не только для пикника но и для работы на природе с ноутбуком.... Рекомендую!

Достоинства:
    Швидко доставка.
    Недостатки:
    Недоліків немає.
    • Продавец  LICVID-SHOP

• Андрій М***

Добрий компактний набір для пікніка, відпрацював на всі 100%

Достоинства:
    Все згідно опису

• Александр Д***

• Олександр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Белый

Брав на подарунок, ще не випробував

• Михайло К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Белый

Стіл з можливістю встановлення парасолі.

• Арсеній Я***

• Ірина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Коричневый

Набір чудовий. Для виїзду на природу саме те, що шукали. Зручно, компактно

• Катерина Т***

Чудовий набір ,недоліків немає

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Коричневый

Гарний набір, зауважень не має.

• Володимир Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Коричневый

Все чудово, прийшло все ціле ,все добре

• Аліна З***

Быстро пришло, все целое
    Стол конечно шатается немного, но за цену и соответственный товар

Достоинства:
    Быстро доставили, цена
    Недостатки:
    Шатается стол
    • Продавец  LICVID-SHOP

• Марина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Белый

Не поганий,але сподівалась на більш міцну конструкцію

Достоинства:
    Легкий,є отвір для парасолки
    Недостатки:
    Трошки потертий
    • Продавец  LICVID-SHOP

• Ольга І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Коричневый

Всім довольна! Швидко зв'язався продавець, швидко відправив. Все приїхало без жодного дефекту.

Достоинства:
    Легкий в збірці .
    Недостатки:
    Не виявлено.
    • Продавец  LICVID-SHOP

• Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Белый

Брав комплект на подарунок, у відділені не перевірив, що в середині,але візуально упаковка була без пошкоджень.
    Коли відкрили одна половина стола була вся потріскана.
    Але продавець без питань поміняв товар.
    Дякую за розуміння!

Достоинства:
    Недостатки:
    Був пошкодженний
    • Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня!

Дякуємо вам за відгук та зворотний зв'язок! Нам щиро прикро, що подарунок було зіпсовано під час транспортування, проте ми раді, що змогли оперативно вирішити це питання.

Кожен комплект перед відправкою проходить візуальний огляд. Ми ні в якому разі не реалізуємо пошкоджений товар, оскільки цінуємо свою репутацію та ваш час.

На жаль, під час перевезення посилками іноді трапляються прикрі випадки через необережне поводження або надмірне навантаження на упаковку, що призводить до прихованих пошкоджень.

Ми завжди на зв’язку та готові оперативно виправити помилки логістики. Для нас важливо, щоб кожен клієнт залишився задоволений покупкою, тому ми без вагань здійснили обмін у найкоротші терміни.

Бажаємо вам приємного користування столом та тільки позитивних емоцій від відпочинку на природі!

• Євген Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Коричневый

30.12 взяв комплект на подарунок,на відділені не перевіряв що в середині,але візуально упаковка була без пошкоджень. 01.01 відкрили і трохи засмутився,чи то не досить обережне зберігання чи транспортування,але одна половина стола вся потріскана(

Достоинства:
    Швидка доставка,товар відповідає своїй ціні
    Недостатки:
    Товар прийшов пошкодженний(
    • Продавец  LICVID-SHOP

Добрий день!

Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку нашої роботи, незважаючи на прикру ситуацію з пошкодженням. Нам щиро шкода, що подарунок виявився з дефектом.

Судячи з Вашого опису та фото (тріщина на стільниці при цілій упаковці), товар міг зазнати сильного механічного удару або тиску під час логістики. На жаль, зовнішній стан коробки не завжди відображає внутрішні пошкодження від вібрації чи сильного стиснення іншими вантажами.

Ми завжди рекомендуємо перевіряти товар при отриманні на відділенні пошти. Якщо виявлено дефект — це дозволяє одразу скласти акт-претензію перевізнику для відшкодування вартості товару.

Ми цінуємо, що Ви обрали саме нас. Оскільки Ви звернулися до нас оперативно (отримали 30.12, а вже 03.01 повідомили про проблему), ми не залишимо Вас із цим питанням наодинці.

Ми вже зафіксували Ваше звернення. Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом для обговорення варіантів вирішення цієї проблеми. Ми цінуємо наших клієнтів і постараємося зробити все можливе, щоб нівелювати це неприємне враження від покупки.

• Євген Ш***

Менеджер компанії зателефонував досить швидко,питання успішно вирішене. У мене склалося приємне враження,продавця рекомендую.

• Дарья К***

Дуже швидка доставка
    Стіл - супер по якості

Достоинства:
    Гарна якість , легко складається
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  LICVID-SHOP

• Валентина Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Коричневый

Чудовий набір за свої гроші. Літо з шашликами і палатками витримав стійко))

• Сорока Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Коричневый

За свої гроші хороший набір))

• Константин У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Коричневый

Набір виправдав себе повністю, на природу, на відпочинок саме те. Стіл досить стійкий, а по габаритам дозволяє багато чого ставити. Топ за свої гроші.

Достоинства:
    Компактний, не важкий, досить міцний
    • Продавец  LICVID-SHOP

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Коричневый

Замовляли на подарунок, батькам сподобався. Зручний, компактно складається

• Игорь
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Коричневый

Дуже гарний стол, брали на дачу. Стільці на вулицю не виносили, зручні, комфортні

• Микола М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Коричневый

Хороша, якісна річ, на відпочинок та рибалку незамінна річ

• Анастасія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Коричневый

За ці кошти комплект хороший.
    Стільці витримують більше 100 кг. Стіл трішки хитався( якщо брати його на природу), але в цілому задоволена покупкою

• Олена Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Белый

Замовляла білий комплект. Прийшов у назначений час,все відповідно опису. Декілька разів виїжджали на пікнік.Моя родина получила задоволення.Дякуємо за якісні послуги.

Достоинства:
    Зручний та легко збирається.
    Недостатки:
    Не виявили.
    • Продавец  LICVID-SHOP

• Віталій М***

Ну наче не погана річ, для 4 осіб в сам раз

Достоинства:
    Компактний
    Недостатки:
    Немає отвору для парасольки)
    • Продавец  LICVID-SHOP

Доброго ранку!
      Щиро дякуємо вам за позитивний відгук та високу оцінку — раді, що стіл вам сподобався і підійшов для використання на чотирьох осіб.

Щодо зазначеного вами нюансу — відсутності отвору для парасольки, — дякуємо за уважність. Ви абсолютно праві, і ми перепрошуємо за незручність, яка могла виникнути через неточність у попередньому описі. Справа в тому, що постачальник нещодавно оновив конструкцію цієї моделі, і ми вже внесли зміни в опис інших варіантів, проте, на жаль, не встигли оновити інформацію саме для білого столу.

Ми вдячні вам за те, що звернули увагу — такі коментарі допомагають нам підтримувати актуальність і точність даних.

Ще раз дякуємо за довіру! Бажаємо вам приємного та комфортного відпочинку з нашим товаром.
      З повагою,
      Команда підтримки

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Коричневый

Прийшов не той стіл, якість гірша і немає отвору під парасольку

Достоинства:
    Швидко відправили
    Недостатки:
    Якість, немає отвору для парасольки
    • Продавец  LICVID-SHOP

Дякуємо за Ваш відгук!
      Нам щиро шкода, що товар не повністю виправдав Ваші очікування.

Щодо переваг — вдячні за відзначення оперативної відправки. Ми завжди намагаємось доставити замовлення максимально швидко та зручно для клієнта.

Щодо якості та моделі — зазначений товар відповідає заявленим характеристикам у описі на сайті. Стіл є комбінованим, складаним і розрахований саме на легке транспортування та використання на природі. Якщо стався збіг у комплектації або Ви отримали не той варіант, будь ласка, зв'яжіться з нами напряму, і ми обов'язково розберемося в ситуації та знайдемо рішення.

Отвір під парасольку є лише в деяких моделях. У характеристиках конкретного варіанта ця опція не була заявлена, але ми розуміємо, що вона може бути важливою — тому завжди рекомендуємо звертати увагу на фото та опис перед покупкою. Ми врахуємо це в майбутньому для ще точнішої комунікації.

• Продавец  LICVID-SHOP

З клієнтом зв'язалися для вирішення питання.

• Продавец  LICVID-SHOP

Питання було вирішене шляхом повернення копупцю коштів у повному обсязі за замовлення.

• Алла Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Коричневый

Замовляла стіл з отвором для зонта.а прислали без отвора

вітаю.
      Нам щиро прикро, що у вас склалося враження, ніби ви отримали не той товар. Ми завжди прагнемо, щоб кожен клієнт був повністю задоволений покупкою — як якістю товару, так і обслуговуванням.

Згідно з інформацією служби доставки, замовлення було отримано вами 05.05.2025, і згідно з умовами платформи, товар можна та потрібно оглядати при отриманні — саме для того, щоб одразу переконатися, що все відповідає опису. На жаль, огляд у присутності працівника доставки не був здійснений, а відгук з'явився від вас лише 17.05.2025 — майже через два тижні.

Хочемо запевнити: усі наші столи перед відправкою перевіряються на комплектацію та відповідність опису. Ми працюємо чесно, відповідально і завжди готові йти назустріч у разі дійсно обґрунтованої проблеми. Якщо з нашого боку трапляється помилка — ми завжди її виправляємо.

Закликаємо наших покупців: будь ласка, оглядайте товар при отриманні, щоб уникнути непорозумінь.
      Ми завжди на зв’язку, відкриті до конструктивного діалогу та цінуємо кожного клієнта.

Наш менеджер вже з вами щойно зв'язався та вирішує питання

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Коричневый

Все добре,але прийшов не той колір і без дірочки під парасольку

Достоинства:
    Для мобільного відпочинку саме те
    Недостатки:
    Де дірка під парасольку)))?
    • Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук і що обрали саме наш товар. Нам дуже приємно, що стіл вам загалом сподобався та підійшов для відпочинку.

Щодо зауважень: згідно з вашим замовленням був зазначений колір «Коричневий», саме його й було відправлено. Якщо ви очікували інший відтінок — будь ласка, уточніть, який саме, і ми з радістю перевіримо ситуацію детальніше. Також будемо вдячні, якщо зв’яжетесь з нами у будь-який зручний спосіб — ми завжди відкриті до діалогу.

Щодо отвору під парасольку — на сторінці товару дійсно розміщені зображення з ним. Ми вже передали це зауваження для перевірки постачальнику, щоб уникнути непорозумінь у майбутньому. Водночас частина партій може дещо відрізнятись за комплектацією, тому в подібних випадках завжди просимо звертатися напряму — ми оперативно запропонуємо рішення.

Ще раз дякуємо за ваш зворотний зв’язок — завдяки таким коментарям ми покращуємо сервіс для всіх покупців!

• Алина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Коричневый

Доставили швидко. Товар відповідає заявленим характеристикам. На вигляд все добре, в експлуатації подивимось

Достоинства:
    Ціна, швидка доставка
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня, Аліна. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• НАТАЛЯ У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Белый

Відповідає дійсності, столик супер) доставка вчасна, консультанти молодці

Достоинства:
    Зручний
    • Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня, Наталія. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Маслюк Т***

Зручний стіл. Рекомендую

Достоинства:
    Компактный.
    • Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня, Тетяна. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Андрій Ш***

Сподобалось

• Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня, Андрій. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Ігор В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Белый

Доставили швидко,товар середньої якості-по периметру столу алюмінієва окантовка досить тоненька, скільки прослужить побачу!

• Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня, Ігор. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий Ваш досвід. Можливо ваша покупка не виправдала ваших очікувань, якщо у вас будуть якісь питання - звертайтеся, радо допоможемо та проконсультуємо вас, гарного дня.