Отзывы покупателей о Стул мастера без спинки на колесиках (черный)

Оценка пользователей 4.17/5
  • Ірина І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Manicure mall

Чудовий продавець! Швидко і якісно!
    Гарне упакування! Стілець - відповідаю заявленому!
    Дякую за оперативність!

• Продавец  Manicure mall

Дякуємо за відгук! Дуже приємно. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо на нові замовлення.

• Инна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Manicure mall

Дуже гарний стілець! Брала два! Задоволена!

• Анна

Крутий стілець. Задоволена. Буду замовляти для своєї студії ще

• Продавец  Manicure mall

Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо на нові замовлення.

• Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Manicure mall

Кріплення іржаві, фірмове пакування відсутнє. Приїхав просто у пакеті. Усе схоже на те, що стілець не новий. Неприємно

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Manicure mall

Від замовлення змішані почуття. Замовляла стул на відділення нової пошти. На жаль треба сплатити 100% ціни, а хотілось перевірити товар перед оплатою. Але як є. Чомусь замовлення було відправлено не на відділення, а на Поштомат та в описі написано "косметика". Пам'ятаючи, що замовляла на відділення, я пішла на відділення,але в черзі зрозуміла,що та "косметика", яка приїхала на Поштомат і є мій стілець. Пішла до поштомату. За доставку прийшлось також заплатити перед отриманням замовлення. Оплатила. Відкривається комірка, ну дуууже маленька.... і вона порожня! Пішла знову на відділення. Доказую,що моєї посилки немає на Поштоматі і що там повинен бути стілець, а не косметика об'ємною вагою 10 кг.. Мені не вірять. Продавець коментувати ситуацію відмовився.
    Стілець я все ж таки отримала. Але в цього продавця більше замовляти не буду.
    Стілець відповідає опису, якість непогана. Але ситуація з доставкою зіпсувала враження від товару.

Достоинства:
    Непоганий стілець
    Недостатки:
    Продавець
  • Дар'я К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Manicure mall

Стілець дуже зручний,не жалкую,що взяла його

Достоинства:
    зручний
    Недостатки:
    нема
  • Іванченко З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Manicure mall

Нарікань на товар немає, отримали те що замовляли. Єдине що хотілося дізнатися,чому товар прийшов не на магазин розетки,а на нову пошту, де прийшлось платити за пересилку.

• Продавец  Manicure mall

Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо на нові замовлення!