- Ірина І***Отзыв от покупателя. Продавец: Manicure mall
Чудовий продавець! Швидко і якісно!
Гарне упакування! Стілець - відповідаю заявленому!
Дякую за оперативність!- Продавец Manicure mall
Дякуємо за відгук! Дуже приємно. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо на нові замовлення.
- Инна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Manicure mall
Дуже гарний стілець! Брала два! Задоволена!
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Manicure mall
Крутий стілець. Задоволена. Буду замовляти для своєї студії ще
- Продавец Manicure mall
Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо на нові замовлення.
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Manicure mall
Кріплення іржаві, фірмове пакування відсутнє. Приїхав просто у пакеті. Усе схоже на те, що стілець не новий. Неприємно
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Manicure mall
Від замовлення змішані почуття. Замовляла стул на відділення нової пошти. На жаль треба сплатити 100% ціни, а хотілось перевірити товар перед оплатою. Але як є. Чомусь замовлення було відправлено не на відділення, а на Поштомат та в описі написано "косметика". Пам'ятаючи, що замовляла на відділення, я пішла на відділення,але в черзі зрозуміла,що та "косметика", яка приїхала на Поштомат і є мій стілець. Пішла до поштомату. За доставку прийшлось також заплатити перед отриманням замовлення. Оплатила. Відкривається комірка, ну дуууже маленька.... і вона порожня! Пішла знову на відділення. Доказую,що моєї посилки немає на Поштоматі і що там повинен бути стілець, а не косметика об'ємною вагою 10 кг.. Мені не вірять. Продавець коментувати ситуацію відмовився.
Стілець я все ж таки отримала. Але в цього продавця більше замовляти не буду.
Стілець відповідає опису, якість непогана. Але ситуація з доставкою зіпсувала враження від товару.- Достоинства:
- Непоганий стілець
- Недостатки:
- Продавець
- Дар'я К***Отзыв от покупателя. Продавец: Manicure mall
Стілець дуже зручний,не жалкую,що взяла його
- Достоинства:
- зручний
- Недостатки:
- нема
- Іванченко З***Отзыв от покупателя. Продавец: Manicure mall
Нарікань на товар немає, отримали те що замовляли. Єдине що хотілося дізнатися,чому товар прийшов не на магазин розетки,а на нову пошту, де прийшлось платити за пересилку.
- Продавец Manicure mall
Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо на нові замовлення!