Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Коврик массажный для ног Пазлы Ассорти Микс 9 Ortek ( Ортек ) Ортопедический 9 элементов

Оценка пользователей 4.97/5
  • AI аналіз відгуків
    38 відгуків:  97% позитивних, 3% нейтральних, 0% негативних.
    Користувачі в цілому дуже задоволені масажними килимками: відзначають якість матеріалів, різноманітність текстур, зручність для дітей і дорослих, оперативність доставки і ввічливість продавця. Продукт відповідає опису, не має неприємного запаху, дає корисний масажний ефект як для дітей, так і для дорослих. Додатково килимки підкреслюють як гарний подарунок. Недоліків у відгуках фактично не було описано.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ

Гарний килимок, мої діти ,їм 1 рік і 4 роки в захваті, ходять стрибають і граються з радістю.

Достоинства:
    Масаж для всієї родини, швидка доставка
    • Продавец  ZNZ

Добрий день, Ольга. Щиро вдячні за зворотній зв'язок! Раді, що Ви задоволені покупкою! При потребі - звертайтесь!

• Хвещук Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ

Продавець відправив замовлення дуже швидко, була хороша комунікація

Достоинства:
    Гарної якості
    • Продавец  ZNZ

Добрий день, Тетяна, щиро вдячні за зворотній зв'язок! Раді, що Ви задоволені покупкою! При потребі - звертайтесь!

• Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ

Учора ввечері замовила, сьогодні вже забрали)
    Швидко, якісно, приємна ціна
    Килимки сподобалися, рекомендую

Достоинства:
    Швидка доставка, якісні пазли
    • Продавец  ZNZ

Добрий день, Анастасія, щиро вдячні за зворотній зв'язок! Раді, що ви задоволені покупкою! При потребі - звертайтесь!

• Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ

Отправили в день заказа, на следующий день уже все пришло, ну очень оперативно, дочка в восторге, я на самом деле тоже, очень полезная вещь

• Продавец  ZNZ

Добрий день, Анастасія. Дякуємо за зворотній зв'язок. При потребі - звертайтесь.

• Галина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ

Очень качественный коврик, ребенку нравится.

• Продавец  ZNZ

Добрий день, Галина. Дякуємо за зворотній зв'язок. При потребі - звертайтесь.

• Маргарита Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ

Спасибо за быструю доставку.
    Коврики очень хорошего качества.

• Продавец  ZNZ

Добрий день, Маргарита. Дякуємо за зворотній зв'язок. При потребі - звертайтесь.

• Катерина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ

Придбали сьогодні, покупкою дуже задоволені. І дитині, і дорослим приємно походити по пазликах, гарно масажує. Запаху немає, матеріал якісний.

• Продавец  ZNZ

Добрий день, Катерина. Дякуємо за зворотній зв'язок. При потребі - звертайтесь.

• Алла З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ

Килимки чудові, гарні кольори, різні текстури.

Достоинства:
    Швидко зв'язалися, оформили замовлення та відправили.
    • Продавец  ZNZ

Добрий день, Алла. Дякуємо за зворотній зв'язок.

• Наталя
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ

Матеріал якісний, міцний, що витримує дорослого. Коврик кольоровий і різноманітний, що зацікавило дитину. Рекомендую.

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ

Менеджер швидко звʼязався та відправив товар. Килимок чудовий, приємний на дотик. Все сподобалось.

Достоинства:
    Чудовий килимок, гарне обслуговування.
  • Ира Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ

Швидка доставка,гарний товар.Я задоволена.Дуже дякую!

• Анна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ

Дитині і мені дуже подобається по ньому ходити , тож ми його поклали відразу на вході до кімнати - супер ! Якість , кольори яскраві, різні текстури.
    Іще він добре збирає на себе всякі мілкі соринки , як раз на вході до кімнати завжди окреме прибирання - а з ковриків цих він нікуди далі не йде , а якби осідає між массажних елементів. І його дуже легко пилососити навіть без насадки , а просто трубою-ручкою пройтися і все чисто ! в кімнаті стало чистіше через такий ефект.

• Мих М***

Все супер!

• Анатолій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ

Покупкою задоволені, якість хороша, дитині цікаво, а головне корисно.
    Швидка відправка. Гарне пакування, підходить для подарунку.

Достоинства:
    Всі пазли різні, без запаху
  • Светлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ

Килимок класний. Повністю відповідає фото і опису. Яскравий, з якісної гуми без запаху. Всі 9 елементів різні, повторень нема. Продавець швидко відправив замовлення.

• Вікторія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ

Гарні килимки, текстури на них не повторюються, що для мене було важливо! Дуже приємно по ним ходити))) Купувала для дитини 1 рік, але сама пів вечора по ним ходила)

• Настя Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ

Мне очень понравилось! Доставка быстрая, тут же продавец связался со мной. Упаковано всё красиво в фирменной коробке. Я рекомендую! Осталась довольна

• Маргарита Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ

Чудовий, якісний і яскравий килимок. Донці дуже сподобався. Сервіс хороший, швидка доставка. Менеджери на зв’язку.

Достоинства:
    Якість
  • Юлия Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ

Чудовий набір масажних килимків! Яскраві, різноманітні, якісні. Дітям, та й нам з чоловіком, дуже сподобалися. Масажний ефект
    Коробка презентабельна і чудово підійде для подарунку.
    Окреме дякую за доставку. Менеджер чемний. Після оплати посилку відправили швидко. І до свят діти отримали подарунок

Достоинства:
    різні ступені "колючості"
    Недостатки:
    швидко притягують пил
  • Екатерина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ

Классный коврик. Очень нравится по нему ходить и ребенку и маме ребенок любит перекладывать и играть отдельно с кажым элементом( рассматривает, трогает поверхность, топчется ножками)

• Татьяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ

Килимок прийшов швидко. Якість супер, синочок залюбки по ньому ходе

Достоинства:
    Різна текстура ковриків, класна ціна
  • Елена Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ

Коврик просто супер для всієї родини!

Достоинства:
    Замовлення надійшло швидко. Коврик без запаху, якісний
  • Ганна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ

Дуже задоволені покупкою, килимком ходить вся родина. Запаху не має, матеріал міцний, малюнки гарні і не повторюються. Дитина зацікавлена, батьки теж) цікаво, а саме головне - корисно.

Достоинства:
    Швидка доставка, гарна якість матеріалу, відсутність запаху.
    Недостатки:
    Не знайшли
  • Ольга Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ

Заказывала для всей семьи ,ходим каждый день!Ноги аж гудят ❤️просто супер !
    Рекомендую всем ,у кого есть какие либо проблемы с позвоночником или стопами!Это лучшее
    Пазлы очень крутые,все разные и не огромные как некоторые !Прям то,что нужно

• Ирина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ

Замовляла за порадою подруги і залишилася задоволена. Прийшов швидко, сподобався мені та дітям.

Достоинства:
    Гарний, малюнок не повторюється
  • Анна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ

Хороший коврик, нет повторяющихся пазлов, продавец быстро связался, быстро отправил

Достоинства:
    Массажный коврик без одинаковых элементов, хороший продавец
    Недостатки:
    Не нашла
  • Анна Т***

Супер коврик.

Достоинства:
    Відмінний масаж для ніжок.
  • Лауріта Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ

Супер! Залишилися дуже задоволені)
    Якісні, яскраві, та цікаві)
    Дуже відповідальний продавець, рекомедую!

Достоинства:
    Дуже якісні
  • Максимец В***

Отличный коврик.
    Прочный материал, нет запаха, пазлы хорошо соединяются.
    Спасибо большое продавцу за оперативность. Менеджер связался в течении получаса чтобы подтвердить заказ,а на следующей день уже получила товар. Рекомендую

Достоинства:
    Качество , нет запаха
  • Власенко Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ

Отличный коврик! Без запаха, разные текстуры каждого пазла, массажирует ноги отлично! Брали для 10-летней дочери, диагноз плоско-вальгусная деформация стоп, но родители тоже попробовали коврик! Для ног - отличный результат- пятки аж горят! Рекомендую!

Достоинства:
    Яркий, твёрдый, разные текстуры, собирается по разному, ребёнок доволен
  • Юлия Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ

Коврик просто замечательный. Без запаха, все сегменты хорошо соединяются. Структура каждого пазла без изьянов.

Достоинства:
    Цена, качество
  • Дар'я
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ

Хороший пазл-коврик, классно что они все разные по фактуре и жёсткости,масаж стоп балдежный!!! Без запаха!
    Полезная вещь для всей семьи!
    Отправка быстрая!продавец писал о доставке товара,что бы не забыли про нее) Расплатилась сразу картой,онлайн.
    Довольна качеством обслуживания и товаром!!!

Достоинства:
    Качественный пазл-коврик, за Счёт формы пазла можно придумать много игр для ребенка))))
    Недостатки:
    ----
  • Ковалевская А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ

Спасибо продавцу. Товар качественный и быстрая доставка.

Достоинства:
    Очень классный коврик
  • Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ

Купили 2 шт, себе и на подарок. Кайфуем и взрослые и дети:)

Достоинства:
    хорошее качество
  • Анастасия Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ

Давно присматривала такой коврик ребёнку, и наконец купила. Для малышей подойдёт максимум 4 секции из 9, остальное - больше для взрослых. Продавец - молодец, связался в течение нескольких минут, товар выслал в день заказа, ещё и напомнил, что коврик ожидает в отделении НП)) Я довольна!

Достоинства:
    Качественный товар, выгодная покупка, надёжный продавец
  • Ирина Т***