- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: LBK
Це справді оригінальна батарея для ideapad 320-15IKB. З повною вихідною ємністю та відсутністю накопичених циклів зарядки. Сподіваюся на тривалий термін використання. Шукала саме цю модель батареї. Одразу після замовлення зв'язалася менеджер магазину, підтвердила наявність саме цієї моделі та оформила відправку. Пізніше менеджер ще передзвонила дізнатися, чи все підійшло і в порядку. Дуже гарне обслуговування.
- Достоинства:
- Оригінальний товар та гарне обслуговування.
- Недостатки:
- Поки що не має.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: LBK
Придбав сьогодні цю батарею. Повністю сумісна з моїм ноутбуком. Вибирав за назвою моделі батареї. Заряджена була на 70 % і судячи з часу автономної роботи батарея нова.
Дуже сподобалось що менеджер передзвонила після оформлення замовлення, поцікавилась, яка в мене модель ноута, щоб точно батарея підійшла. Додатково відправили фото, назву моделі та всі характеристики, які вказані на товарі перед тим, як відправити товар. Чудовий сервіс! Рекомендую!- Достоинства:
- Повністю сумісна, нова, гарний сервіс.
- Євген Н***Отзыв от покупателя. Продавец: LBK
Менеджер зв'язався швидко. Додатково задав питання про сумісність з моїм пристроєм, що однозначно плюс. Батарея справна, ноутбук працює довго. Повністю задоволений
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: LBK
Батарею надіслали швидко, видно по циклам що не використовувалась, новенька. Користуюсь вже більше місяця, заряд добре тримає.
- Достоинства:
- Новенька
- Недостатки:
- поки немає