Отзывы покупателей о Глубокая сковорода 26см с крышкой и алмазным антипригарным покрытием Edenberg EB-3492

Оценка пользователей 4.7/5
  • Отзывы про товар продавца Home Lidia
  • Олег Ш***

Куплена 22.04.24 досі без нарікань працює як основна

• Светлана А***

Класна сковорідка,рекомендую!!!

• Евгений Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Home Lidia. Диаметр: 24

Купили за відгуками, так як цього виробника купували раніше набір і він дуже сподобався. Але тут розчарування - дуже жахливий сморід від ручки при нагріванні. Можливо підробка, чи якість гірша стала, але користуватися не можливо. Повернути не можна, так як вже розпакували, хоча нічого на ній навіть не смажили

Достоинства:
    За призначенням не змогли скористстися, тому покриття можливо й хороше
    Недостатки:
    Жахливий запах ручки
  • Наталія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Home Lidia. Диаметр: 28

Чудова все в ній подобається

Достоинства:
    Глибока та максимально вмістка.
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Елена Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Home Lidia. Диаметр: 26

Сковорідка супер. Прийшла швидко. Поки нарікань немає.

Достоинства:
    Легка, вмістка
  • Юрій П***

Дуже задоволений

Достоинства:
    Ціна -якість
    Недостатки:
    Не виявив
    • михаил т***

У Кого такая сковорода
      На сколько времени её хватает на 1 год
      Кто на пишит

• Василий С***

Все добре.

Достоинства:
    Даже гарна
    Недостатки:
    Немае
    • Продавец  Home Lidia

Користуйтесь із задоволенням)

• Ярослав Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Home Lidia. Диаметр: 28

Чудова сковорідка, відповідальний продавець!

• Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Home Lidia. Диаметр: 24

Гарна сковорідка, зручна, шикарно виглядає. Стійкість покриття перевіриться з часом.

Достоинства:
    Зовнішній вигляд, покриття, комплектація, кришка
    Недостатки:
    Відсутні
  • Людмила D***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Home Lidia. Диаметр: 28

Сковорідка дуже сподобалась, об'ємна, з високими краями.

Достоинства:
    Сковорідка дуже сподобалась, об'ємна, з високими краями
    Недостатки:
    Не знайшли поки що
    • Продавец  Home Lidia

Користуйтесь із задоволенням!)

• Євген А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Home Lidia. Диаметр: 28

Добротна сковорідка. Декілька днів у користуванні. Високі борти це дуже зручно. Обідок кришки з пружного матеріалу, лягає тихо.

Достоинства:
    Не пригорає
    Недостатки:
    Поки не помітив
    • Продавец  Home Lidia

Користуйтесь із задоволенням!

• Сергій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Home Lidia. Диаметр: 26

Готування на ній в одне задоволення

Достоинства:
    Модна мити в посудомийній машині, високі бортики, гарний дизайн
    Недостатки:
    Не виявлено наразі
  • Кристина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Home Lidia. Диаметр: 26

Не люблю готовить ,но с ней кажется у меня проявился интерес )

Недостатки:
    Недостатков не найдено
  • Александр Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Home Lidia. Диаметр: 26

Отличное качество, удобная по весу, просиликоненая крышка.
    Довольны на 100%

Користуйтесь із задоволенням!

• Васьо В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Home Lidia. Диаметр: 28

Крута сковорідка давно шукала бійця для всього і це вона ідеальна сковорідка для всього
    Я взяла діаметр 28 см спочатку призвичаювалася бо всі попередні що в мене були 24 см. Але це ж великий відразу більше можна смажити
    Глибина і бортики приблизно 5-6 см висота це добре нічого не бризгає і не випадає!
    Кришка з силіконовими ободками зручна!!
    Приємний бонус в комплекті є викрутка фірми сковорідки щоб прикрутити ручку
    Покриття вав нічого не пригорає ,не прилипає,рівномірно нагрівається всюди і дуже легко миється -

Достоинства:
    За таку супер сковорідку приємна ціна
    Недостатки:
    Я не знайшла!
    • Сергей Р***

Ви, мабуть, теж ніколи не бачили сковорідку з абсолютно рівним дном, як і я. Я завжди замовляю в інтернет-магазині, але всі вони мають нерівне дно. Можливо, варто шукати в звичайних магазинах, тому що, здається, таких сковорідок або взагалі не існує, або ж в інтернет-магазинах продають лише ті, що мають дефекти.

• Марина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Home Lidia. Диаметр: 26

Дуже добра сковорода.Чудово смажить.Добрий розмір,високі стінки.Класс)Продавець хороший,відправляє одразу.Рекомедую!)

Достоинства:
    Розмір,якість.
    Недостатки:
    Не знайшла.
  • Екатерина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Home Lidia. Диаметр: 28

Дуже задоволена товаром, брала не в перше, якість відповідає заявленому, продавця рекомендую.

Користуйтесь із задоволенням)

• Юлія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Home Lidia. Диаметр: 26

Хороша пательня. Зручно що в пакуванні є викрутка.

Користуйтесь із задоволенням ❤️

• Любов М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Home Lidia. Диаметр: 28

Сковорідка виправдала мої сподівання))) смажити на ній задоволення)))

Достоинства:
    Швидкий зв'язок продавця і відправка потішили)))
    • Продавец  Home Lidia

Користуйтесь із задоволенням!)

• Мария Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Home Lidia. Диаметр: 28

Было в пользовании много сковородок, но эта просто обалденная сковородка. Очень красивая и отвечает заявленным параметрам. Покрытие решает. Лёгкая, модно держать одной рукой. Понравилось, что в комплекте есть даже отвёртка для ручки

Достоинства:
    Действительно можно жарить без масла, легко моется, вместительная и универсальная
    Недостатки:
    Нет. Рекомендую,она стоит своих денег
  • Олександр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Home Lidia. Диаметр: 28

Користуюсь декілька днів, в цілому хороша сковорідка, високі борти, гарна кришка, із недоліків - як і в будь-якої з цієї цінової категорії: випукле дно при нагріванні, в наслідок чого олія стікається по краях (див. фото)

Достоинства:
    Антипригарне покриття, борти, кришка
    Недостатки:
    Випуклість при нагріванні
    • Сергей Р***

Багато покупців вважають, що дно посуди має бути абсолютно плоским на 100%. Це не так, оскільки фізика цьому перешкоджає: відомо, що метал розширюється при нагріванні. В її випукле дно навіть на холодну можна побачити неозброєним оком. Це нормальне явище: при нагріванні воно розширюється, і ця випуклість трохи зменшується. Так має бути.

• Людмила Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Home Lidia. Диаметр: 28

Готувала декілька разів. Все сподобалось. Товар відповідає заявленому.

Недостатки:
    Поки не виявили
  • Татьяна
    Продавец: Home Lidia. Диаметр: 24

виглядає круто, піднімає настрій і викликає бажання приготувати щось смачненьке

Достоинства:
    якість відмінна
    Недостатки:
    не знайшла
  • Вадим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VAVITECH. Диаметр: 26

Отличная сковородка

Достоинства:
    Не пригорает
  • Сергій Б***

Все ок

Недостатки:
    Не знайдено
  • Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus. Диаметр: 28

Це вже вдруге купуємо Швидко доставили Гарна комплектація( навіть викрутка є)
    Гарна покупка за такі гроші

Недостатки:
    Не знайдено
  • Ольга Л***

Хороша сковорода

• Продавец  Amicus

Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що сковорідка Вам сподобалася.
      Нехай вона служить Вам довго та надихає на приготування найсмачніших страв! Готуйте із задоволенням і звертайтеся до нас знову!

• Валентина Л***

Все супер!!!

Достоинства:
    Поки все супер!!!
    • Продавец  Amicus

Пані Валентино, щиро дякуємо за такий позитивний відгук! Нам неймовірно приємно чути, що у Вас «все супер!!!»
      Нехай ця глибока сковорідка і надалі лише радує Вас у роботі, а діамантове покриття забезпечує легке приготування та швидке миття. Смачних Вам кулінарних шедеврів, комфорту на кухні та завжди гарного настрою!

• Машляковская М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus. Диаметр: 28

Дякую, сковорідка класна, мені все подобається

Достоинства:
    Все подобається
    • Продавец  Amicus

Пані Мар’яно, щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми неймовірно раді, що глибока сковорідка Вам сподобалася і Ви задоволені покупкою. Модель із діамантовим покриттям — це дійсно чудовий вибір, адже вона надійна та дозволяє готувати з мінімумом олії. Нехай вона надихає Вас на нові кулінарні шедеври та служить роками! Смачних Вам страв та затишку в домі!

• Кловак Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PosudEasyі. Диаметр: 28

чудова сковорідка, нічого не пригорає, сподіваюсь антипригарка довго прослужить

Достоинства:
    дизайн
    • Продавец  PosudEasyі

Дякуємо за відгук,користуйтесь с задоволенням!

• Світлана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus. Диаметр: 26

Швидко отримала сковороду. Але заявлена антипригарна якість відсутня. Яєчня вся пригоріла.

• Продавец  Amicus

Пані Світлано, дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже шкода, що перше приготування яєчні завдало вам клопоту.

Антипригарне діамантове покриття Edenberg дуже енергоефективне і швидко прогрівається. Часто причиною пригорання на новій пательні стає занадто висока температура (особливо на індукції) або наявність тонкого заводського захисного шару, який потрібно ретельно змити перед використанням.

Спробуйте виконати «реанімацію» антипригарного шару:
      1. Добре помийте сковорідку з м'яким гелем.
      2. Протріть насухо та злегка змастіть поверхню краплею олії.
      3. Наступного разу готуйте на середньому або низькому вогні — це секрет ідеальної яєчні на професійному покритті.

Якщо ці поради не допоможуть, будь ласка, зв'яжіться з нами — ми обов'язково знайдемо рішення, щоб Ви залишилися задоволені покупкою!

• Наталія К***

Чудова сковорідка, дуже якісно зроблена. Уважний продавець. Рекомендую

Достоинства:
    Вартість і якість
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  Amicus

Пані Наталіє, щиро дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку! Нам було важливо переконатися, що з Вашим замовленням усе гаразд, тому ми дуже вдячні, що Ви знайшли час відповісти та поділитися враженнями. Нехай сковорідка служить Вам довго та надихає на кулінарні шедеври! Користуйтеся із задоволенням!

• Валентина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus. Диаметр: 28

Забрала с почты, скол увидела дома , було упаковано гарно все в пленку, значит поставили уже соколом скол был слегка подкрашен .

Недостатки:
    Скол
    • Продавец  Amicus

Пані Валентино, доброго дня! Нам прикро, що Ви отримали товар із дефектом. Однак ми офіційно заявляємо: наш магазин реалізує лише нову продукцію у заводському пакуванні. Звинувачення у "підфарбовуванні" є безпідставними, адже ми дорожимо своєю репутацією і нам абсолютно не вигідно відправляти бракований товар, знаючи, що це призведе до негативного відгуку та повернення.

Ймовірно, це рідкісний заводський дефект покриття, який не було помічено через щільне пакування виробника. Ми обов'язково перевіримо всю партію товару. Якби Ви оглянули сковорідку при отриманні та відмовилися від неї через пошкодження, ми б миттєво зробили заміну.
      Завтра вранці з Вами зв’яжеться менеджер обговорити варіанти вирішення ситуації.

• Валентина Ч***

Продавец позвонил все быстро решили . Дякую за оперативность .

• Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: УправДом. Диаметр: 28

Дешевше ніж у інших. А сковорода та сама.

Достоинства:
    Дешевше ніж у інших продавців. Взагалі нічого не прилипає. Можна не терти нічим коли миєш. Просто сполоснув і все саме змивається
  • Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus. Диаметр: 24

Придбала сковорідку якою дуже задоволена. Готувати на ній одне задоволення.Поки що все супер.надіюсь що прослужить довго

Достоинства:
    Нічого не пригорає. Легенька.
    • Продавец  Amicus

Пані Юліє, щиро дякуємо за відгук. Ми дуже раді, що приготування страв на сковорідці приносить Вам задоволення! Щодо довговічності — діамантове покриття справді надійне, а щоб воно радувало Вас якомога довше, рекомендуємо уникати різких перепадів температур (не заливати гарячу сковорідку холодною водою) та використовувати силіконові/дерев’яні лопатки.
      Нехай вона служить Вам роками та надихає на нові кулінарні шедеври!

• Алена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: УправДом. Диаметр: 26

Поки найкраща сковорідка, яка в мене була. Нічого не пригорає, а це дуже важливо щоб готувати із задоволенням. Рекомендую, будете задоволені!