- Жанна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends. Рост: 145. Цвет: Белый
Дощовичок гарної якості, довгенький. Подобається,що рукавчики на резиночці. Відправили дуже швидко, за це окремо Дякую . Товар і продавця рекомендую
- Светлана А***Отзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends. Рост: 145. Цвет: Фиолетовый
Дуже прикро, манжети виявилися звичайні , не на резинці. Замовляла два різних кольорів, так на іншому такі як заявлені, а на цьому манжети широкі(( виходить, опис не відповідає дійсності, можна було хоча б зателефонувати і сказати про це, я би обрала інший (
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends. Рост: 145. Цвет: Оранжевый
Не раджу, - занадто дорого як для такої якості. Сьогодні перший дощ і вперше надягли. Кнопки застібаються важко. А при спробі розстібнути, відразу вирвалися "з мясом"
- Достоинства:
- Щільний матеріал, зручний пошив
- Недостатки:
- Погані кнопки, які виривпються.
- Страхова А***Отзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends. Рост: 145. Цвет: Белый
Все відповідає дійсності. Товар дуже якісний. Задоволена покупкою.
- Продавец Buy Trends
Олександра, дякуємо Вам за відгук на дитячий дощовик. Раді, що Ви залишилися задоволені покупкою
- ГригорийОтзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends. Рост: 145. Цвет: Серый
Гарний дощовичок
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends. Рост: 145. Цвет: Черный
Дощовик дуже низької якосьі,навіть,для такої низької ціни,повернення.
- Недостатки:
- На плечі шов розійшовся,на одному рукаві де резинка,зшито аби як через що утворилась складка додатковоа у вигляді петлі,якість швів ніяка( враховуючи,що плащ вже прийшов з розклеєним швом на плечі,тканина теж залишає бажати кращого((
Соответствие размерной сетке
Соответствует
- Продавец Buy Trends
Доброго дня. Отримали від Вас повернений дощовик. Дійсно, на рукаві є неспаяний шов і це провина виробника, вибачаємося за ці незручності перед Вами. Можемо запропонувати заміну з безкоштовною доставкою від нас. Але ми не згодні з приводу якості матеріалу. Ваше враження, звичайно, суб'єктивне і має місце, але це матеріал, який повинен бути легеньким, зручним і паропроникним (це не поліетілен!). Так як тканина легка і процес спайки швів достатньо складний, іноді, дуже рідко трапляються випадки відкритого шва, але тоді ми безкоштовно відправляємо заміну, або повертаємо гроші, навіть іноді залишаючи перший дощовик клієнту.
- Галина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends. Рост: 145. Цвет: Черный
Рекомендую
Комфортно для температуры до
+10°C
Соответствие размерной сетке
Соответствует
- Продавец Buy Trends
Галина, дякуємо Вам за відгук)
- Олеся С***Отзыв от покупателя. Продавец: Buy Trends. Рост: 145. Цвет: Серый
Сам дождевик хороший, но манжетов на рукавах нет.
- Достоинства:
- Хороший материал
- Недостатки:
- Отсутствуют манжеты на рукавах
- Олеся С***
Продавец перезвонил и предложил обмен товара. Большое спасибо! Вопрос решился.