- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: GOOZEE
Все класно. Як складати розібралася з ютюбом)
- Достоинства:
- Висока
- Продавец GOOZEE
Дуже дякуємо за відгук та довіру
- Світлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: GOOZEE
Дякую. Дуже швидко все получила.
- Продавец GOOZEE
Дякуємо за довіру
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: GOOZEE
Підставка чудова, не очікувала, що буде настільки прикольний ефект. Рекомендую. Окремо дякую продавцю за швидку відповідь та відправку.
Дякуємо Вам за довіру
- Аліна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: GOOZEE
прийшло добре запаковане, все ціле . дякую
Дякуємо Вам
- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: GOOZEE
Чудова підставка! Є все необхідне в наборі)
Знадобиться на будь-яке свято! Дякую за дуже швидку доставку!- Продавец GOOZEE
Дуже вдячні Вам за довіру!!
- Элина К***Отзыв от покупателя. Продавец: GOOZEE
Дуже гарно тримає, як раз те що треба для свята
Щиро дякуємо за довіру
- Єшану Л***Отзыв от покупателя. Продавец: GOOZEE
Дуже сподобалася дітям підставка для куль. Настрій піднімає одразу. Зібрали її швидко. Дякую. Будемо використовувати на будь-яке свято.
- Недостатки:
- Не має
- Продавец GOOZEE
Щиро Вам дякуємо, будемо чекати на Ваші нові замовлення
- Лидия Х***Отзыв от покупателя. Продавец: GOOZEE
Зручна підставка, продавця рекомендую.
- Достоинства:
- Конструкція тримає норм.
- Недостатки:
- Немає ,все чудово.
- Продавец GOOZEE
Дякуємо Вам
- Мар'янаОтзыв от покупателя. Продавец: GOOZEE
Дуже нестабільна конструкція, особливо не тримаються місця фольговані кулі. Кріплення не надійне - кульки постійно в падають.
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Одноразове, нестабільна конструкція
- Продавец GOOZEE
Спробуйте закріпити кульки до тримачів міцніше, тоді все буде добре) тим паче, що ця підставка йде з додатковим клапаном для стійкості)
- Светлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: GOOZEE
Чудова річ!
Щиро дякуємо за відгук))
- Тарас Т***Отзыв от покупателя. Продавец: GOOZEE
Чудова підставка, гарно тримає.
Дякуємо за відгук
- Ірина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: GOOZEE
Просто не можу не залишити відгук про підставки для кульок!!!!
Прочитавши відгуки попередніх покупців, мала сумніви і побоювання щодо мілких скалок на руках після збирання. Але придбала і не жалкую. Вважаючи дуже тендітну конструкцію, на практиці показала себе гідно. Нічого не випадало і не розсипалось, ніяких скалок і печіння на руках після збирання, виявлено НЕ було.
Підставка не передбачена для носіння і постійного совання з місця на місце.
Підставки є багаторазовими, що робить вартість, кожної наступної фотозони, меньшою. Інструкції в комплекті не має, але 5 хвилин роздумів і все стає очевидним, інструкції для слабаків ;)
Єдине що, кілька запасних кріплень для кульок не були б зайвими.- Достоинства:
- Підставка це і є одна велика перевага
- Недостатки:
- Свято швидко закінчується і підставки треба розбирати :(
- Продавец GOOZEE
Дякуємо Вам за таку високу оцінку ️
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: GOOZEE
Купила на день народження дитині і будемо використовувати під різні свята для настрою! Хтось писав, що нестійка, але у нас з цим навпаки все добре - дуже добре стоїть, переносили з кімнати в кімнату, кульки місцями знімала і міняла і нічого не розпадалося. Задоволені повністю! В комплекті бракувало однієї деталі, але швидко вирішили і надіслали, тож все добре)
- Достоинства:
- Не потрібно витрачатися на гелієві кульки, адже з підставкою і так все гарно виглядає, стоїть)
- Продавец GOOZEE
Дякуємо за відгук️
Ваша думка дуже важлива для нас
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: GOOZEE
Окреме дякую за листівку, дуже приємно. Зручна підставка. Продавця рекомендую: швидко зав'язалися і швидко доставили. Свято вдалось!
- Достоинства:
- Зовнішній вигляд, зручність
- Продавец {roz_user_full_name}
Дякуємо за замовлення ❤️
- Ригина К***Отзыв от покупателя. Продавец: GOOZEE
Класна підставка! Можна зібрати як завгодно, в залежності від кількості і розміру кульок. Продавця рекомендую! Посилка гарно запакована, ще й листівочку від руки написали) дякую, дуже мило)
Дякуємо Вам за відгук✨️
- Юлия А***Отзыв от покупателя. Продавец: GOOZEE
Я заказала стойку для шаров на 19 Шариков., отправили на 13 шариком. Стойка на 19 Шариков стоит 240 грн. Получила товар не соответствующий заказу. Дозвонится на магазин невозможно!!! Не рекомендую магазин!!!!
- Альона Т***Отзыв от покупателя. Продавец: GOOZEE
Підставка не погана, відповідає фото, але часто випадають кульки, вірніше палочки, які вставляються. Короче цілою вона не довго простояла. Однак , якщо цю підставку зібрати і є шанс що її не будуть чіпати, то вона дуже достойно виглядає. Створює ефектий букет з кульок. Обслуговування продавця недоліки значно компенсували - коробка з замовлення була застелена симпатичним папером, насипали конфеті та написали листівочку від руки.
- Достоинства:
- Ефектно зібраний букет, багаторазова, економія на гелії
- Недостатки:
- дуже ніжна конструкція, біля дітей, чи місця де є рух, цілою вона простоїть не довго. Фіксація дуже легкаі при легких дотиках, а тим більше сробі перславити розвалюється у руках, вискакують трубочки з кульками
- Продавец GOOZEE
Щиро дякуємо)
Врахуємо недоліки, дякуємо Вам за щирість і, що допомагаєте нам ставати краще