Отзывы покупателей о Мексиканский подвесной гамак Haidamak XL 200х120cм двухместный для дачи тканевый с деревянной перекладиной красный орнамент (MH120RY)

Оценка пользователей 4.89/5
  • Ірина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MNJ store. Цвет: Бордовый

Гарний якісний гамак, дуже зручно на ньому)

Дякуємо за відгук)

Бажаємо гарного відпочинку і довгої служби виробу!

• Светлана

В целом - рекомендую.

Недостатки:
    Фактический размер не соответствует заявленному. В информации о товаре указано 2,0 на 1,20. По факту 2,0 на 1,15. Также очень бы хотелось бы, чтобы на чехле была предусмотрена ручка для удобной переноски гамака. В остальном - гамак хороший.
    • Продавец  MNJ store

Пані Світлано, дуже дякуємо за те, що допомагаєте покращувати продукт і Ваш коментар стосовно ручки. Раніше ніхто не звертав уваги, але це, справді, має бути дуже зручно.

Враховуючи коментарі, нам ще більше приємно отримати таку високу оцінку, адже це означає, що товар перевіряли дуже прискіпливо і лишились задоволені.

Бажаємо Вам гарного відпочинку і обов'язково врахуємо побажання)

• Катерина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MNJ store. Цвет: Бордовый

Получила товар . Считаю что очень хороший вариант заказывать гамак в преддверии праздников. Так как можно купить по очень очень выгодной цене . Подходит как на подарок, так и для себя . Очень хорошее качество , прочный материал , полная комплектация . Рекомендую!!!

Вітаємо.
      Нам дуже приємно, що вам усе сподобалося.
      Бажаємо Вам приємного користування та гарних свят!
      З повагою, команда MnJ store.

• Олег К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MNJ store. Цвет: Синий с бежевым

Очень качественный гамак , легко и удобно крепится , не сползает и не перекручивается . Очень насыщенные цвета , можно использовать как двусторонний , что даёт ему преимущества внешнего вида . Однозначно , рекомендую продавца !

• Мария Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MNJ store. Цвет: Синий с бежевым

Вирішила замовити гамак для відпочинку, все прийшло вчасно , навіть швидше ніж очікувалося, мені дуже сподобалась його комплектація і вигляд у складеному виді ( фото прикріплюю нижче ) . Сам гамак дуже якісний , відсутні пошкодження та неприємний запах , дуже міцний і простий у використанні , залишилася у захваті !

Достоинства:
    Якість , зовнішній вигляд , ціна , обслуговування
    • Продавец  Mondigos

• Елена В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MNJ store. Цвет: Бордовый

Забрала гамак , скоро в отпуск, так что могу сказать с уверенностью что этот товар стоит своих денег, всё выполнено аккуратно , не торчат нити, все крепления в целости , отсутствует неприятный запах , также насыщенные цвета у материала

Достоинства:
    Качество , цвет , прочность
    • Продавец  Mondigos

• Арсений Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MNJ store. Цвет: Бордовый

Дуже якісний гамак , залишився у захваті , зовсім не рвется , повністю цілий , дуже гарно закріплюється и супер міцний

Достоинства:
    Ціна та якість
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Mondigos

• Вадим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MNJ store. Цвет: Бордовый

Коли купив не відразу зміг його перевірити, проте вже другий день на ньому відпочиваю! Гамак дуже крутий, дуже приємна тканина, дихаюча, комфортно лежати, в комплект поклали хороші мотузки, дуже приємно було, бо хотів окремо купувати але не знадобилося! Рекомендую і гамак і магазин!

Достоинства:
    За свої гроші не дорого, якість, комфорт, розміри
    Недостатки:
    Коли знайду напишу
  • Виктор П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MNJ store. Цвет: Бордовый

Оптимальний варіант для того, щоб виїжджати на авто. Бо маю ще ширину 1.5м, то той в багажник нормально не лягає, тому висить стаціонарно на дачі.

З приводу 2-місності ширини 120см, ну якби й так, але компактненько. Це доволі логічно, якщо порахувати,
    що 60см на одного - не дуже розляжешся. Не зовсім очевидно було до покупки, може комусь допоможе при виборі.

Якщо самому повалятись, або дружина відпочиває з дитиною - оптимально. Чи коли там малеча товчеться - бомба, він стабільний і не треба переживати за них. А ось якщо вдвох полежати саме, то цей класний для виїздів, а на дачу раджу все ж брати ширину 1.5м.

Достоинства:
    Хороші планки, є чохол, гарне кріплення, тканина приємна на дотик і доволі міцненька.
    Недостатки:
    Не виявлено.
  • Вадим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MNJ store. Цвет: Бордовый

Свята відпрацював шикарно, користувалися всі і діти і дорослі. Лягати по двоє дорослих, цілком безпечно та надійно, рекомендую!
    Додаю фото

Достоинства:
    Хороший пошив, сподобалося плетіння та металеві кільця, дуже надійно виглядає
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  Mondigos

Пане Вадиме, дякуємо за Ваш відгук! Бажаємо приємного відпочинку) З повагою, команда Mondigos