- ТарасОтзыв от покупателя. Продавец: RAM
Якщо я б в друге замовляв, то би взяв з безмуфтовим з'єднанням, муфти в даному комплекті розкручуватися при забиванні перфоратором, і весь час треба було їх підкручувати (то зайняло половину часу роботи) , забив 9 метрів і в мене сумніви щодо надійності з'єднання і чи воно там мені не повідкручувалося
- Достоинства:
- Недостатки:
- Муфта, болт зламався на 6 стержні
- Продавец RAM
Дякуємо Тарас за Ваш відгук. Дійсно, під час монтажу муфти у всіх різьбових комплектів заземлення у всіх компаніях будуть відкручуватися. В землі, запевняємо Вас що нічого не відкрутилося і прослужить Вам дуже довго. Для монтажу, рекомендуємо використовувати відбромолоток, тоді муфти практично не будуть відкручуватися! А те що болт зламався, таке іноді буває. Можливо камяна порода попалася! Дякуємо за Ваш вибір
- Сергій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: RAM
Все добре. Швидка відправка і якісний товар. Змонтував самостійно . Болт для забивання стержнів (входить в комплект) витримав відбійника BOSH GSH 11. Рекомендую. Запитання----чи можливо буде замовити ще 1,2 стержня ,якщо після замірів опір заземлення буде недостатній???
- Достоинства:
- Чудовий комплект
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец RAM
Дякуємо, Сергій, за Ваш відгук! Нам важлива думка всіх наших клієнтів!
Так, додатково Ви зможете замовити декілька стержнів, вони продаються також по штучно. Окрім стержня Вам потрібна буде ще муфта (щоб було куди закрутити болт для забивання, або наступний стержень) .
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: RAM
Гарний комплект. Швидкий з'вязок з продавцем. Проконсультували та швидко відправили.
Гадав кувалдой буде складно забивати. Забились без проблем усі п'ять прутів- Достоинства:
- Зручний монтаж
- Продавец RAM
Доброго дня, Олександре! Висловлюємо Вам подяку за відгук. Ми раді, що Ви задоволені нашим сервісом та матеріалами.
- Сергей П***Отзыв от покупателя. Продавец: RAM
Гарний набір. Якість краще як на фото- реально товар якісний.
Три стержні зайшли перфоратором.
Пішов до сосіда просити кувалду :)- Достоинства:
- Якість. Познайомився із сусідом.
- Недостатки:
- Треба попрацювати руцями
- Продавец RAM
Дякуємо Сергій за Ваш відгук. Раді, що Вам все підійшло.
Якщо сусід захоче теж заземлення нехай звертається)
- Дмитрий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: RAM
Комплект хороший, даже был бы отличным если бы все муфты нормально закручивались, есть какая-то проблема с резьбой.