- Захар С***Отзыв от покупателя. Продавец: RAM
На мою думку Топ! Ціна, якість. Повний комплект.
- Достоинства:
- Якість матеріалів
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: RAM
Працює все добре.
- Достоинства:
- Нержавіюча сталь
- Недостатки:
- Треба додати зусилля для з'єднання
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: RAM
Все згідно з описом
- Достоинства:
- Працює
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: RAM
Набір всього необхідного для заземлення відмінної якості.
- Достоинства:
- Висока якість компонентів.
- Недостатки:
- Болт витримав тільки 5.5 важкого грунту - відломилася шляпка. Останні 0.5м забивав кувалдою.
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: RAM
Штирі та муфти не магнітяться. Затискач магнітиться але наче не іржавіє. Два штирі просто загнав руками в землю ще два забив кувалдою (глина ще мокра). Назад все витягнути вже нереально. Не сподобалось фіксація на муфтах. Останній штир можна викрутити і витягнути. Питання до виробника чому не можна використовувати фіксатор різьби?
- Достоинства:
- Нержавійка
- Недостатки:
- Різьбові муфти
- Продавец RAM
Доброго дня! Олексій, щиро дякуємо за Ваш відгук!
Потрібно дотягнути останній стержень після монтажу.
Фіксатор різьби збільшує опір перехідних контактів
- Дмитро О***Отзыв от покупателя. Продавец: RAM
Без особливих проблем забив молотком у пісчаний грунт. Думав, буде важче. Рекомендую
- Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: RAM
Все круто, вбивав молотком 1,5кг, бо на перф не було насадки, а бур 6 їсть забивний болт.
Залетіло на ура, хвилин 40 з перекуром, монтував наодинці.
Болт вижив забиття 6 метрі, за це окремий респект.
Дякую.- Достоинства:
- Нержавійка, ударний болт видержав забиття 4 штирів, повний комплект(тут і масло і ізоляційна лента і зʼєднувач є)
- Продавец RAM
Дякуємо за Ваш відгук. Нехай прослужить на відмінно)
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: RAM
Товар хорош.
- Достоинства:
- Жалко такие красивые изделия в землю хоронить).
- Недостатки:
- Я не спец., но что наконечник, что муфты больше диаметра стержня заземлителя, и они по логике разрежают грунт, который должен плотно прилегать к поверхности, я заточил концы с одной стороны и в метровую яму вбил 4 по периметру 1.5 м и соединил с помощью медного 16 квадратов кабеля нерж. гайками и медными наконечниками, так как в комплекте лишь одна клемма пришлось докупить гайки и наконечники, может надо концы на м10 чтоб заподлицо.
- Yura A***
і який опір показало?
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: RAM
Дуже гарна якість
- АНТОНОтзыв от покупателя. Продавец: RAM
Змонтував більш-менш без проблем. Прийшлося арендувати відбійний молоток, бо перф не впорався. Заземлення працює вже рік, все у порядку. Менеджер Ірина - чудова :) Дякую.
- Продавец RAM
Дякуємо Антон за Ваш відгук. Раді, що Вам все сподобалося! Звертайтесь ще!)
- Виталий П***Отзыв от покупателя. Продавец: RAM
Наша компанія взяла вже декілька комплектів, взагалі комплект зручний, легкий у використанні, лише інколи буває трохи крива різьба на втулці, але легко виправляється. Рекомендую до використання
- Продавец RAM
Дякуємо, ВІталій, за Ваш відгук. Проблему з різьбою постараємся виправити найближчим часом. Звертайтесь ще
- Игорь Д***Отзыв от покупателя. Продавец: RAM
Отличная приспособление, заземление без проблем .
- Достоинства:
- Качество и задумка.
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: RAM
Номінальне співвідношення ціни і якості, товстостінні з'єднувальні муфти не розклепуються як у конкурентів...
- Достоинства:
- З'єднувальні різьбові муфти з товстостіного металу, не розклепуються...
- Недостатки:
- Різьба на прутку нарізана троха криво...
- Продавец RAM
Дякуємо, Віталій, за Ваш відгук. Передамо інформацію на виробництво, щоб перепровірили та звернули увагу. Нехай служить Вам довговічно!
- Денис Т***Отзыв от покупателя. Продавец: RAM
Отправили сразу пришло быстро.
- Достоинства:
- Качественный набор все что надо есть, за нержавейку чтоит переплатить.
Дякую Денис за хороший відгук. Звертайтесь ще, будемо раді