Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Дорожная подушка надувная Intex Интекс арт.68675. Отлично подходит для отдыха

Оценка пользователей 4.43/5
  • Отзывы про товар продавца Santa
  • Паша
    Отзыв от покупателя. Продавец: Santa. Размер (ДхШхВ): 36 x 30 x 10. Цвет: Черный

Позвонил продавец, я перевёл деньги и мне отправили подушку.
    При надуве(сдуве) учитывайте, что в нипеле стоит клапан, его надо обжать.

• Тетяна

Чудова подушка, якісна та зручна

• Ирина Д***

Все ок

• Євгенія

Компактна, зручна. Користувались у автобусі.

• Покупатель

Дякую!Зробила замовлення ввечері,відразу зателефонували,підтвердили замовлення,і вчасно відправили.Подорож витримали.Рекомедую

• Костя Б***

Отличный товар в дорогу

• Олена Г***
  • екатерина с***

Очень качественный товар)
    Менеджеры быстро и качественно все оформили и прислали )

Достоинства:
    Качественный материал
  • Ус О***

Дякую дуже гарна якість

• Виктория С***

Впринципі непогані, не дуже приємні наощуп

Недостатки:
    Зпереду занадто багато, ззаду маловато
  • Денис К***

Цена соответствует качеству

Достоинства:
    покрытие приятно к телу
    Недостатки:
    Шов не много мешает
  • Игорь Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Размер (ДхШхВ): 36 x 30 x 10. Цвет: Черный

При надувании/сдувании нужно сжать клапан с боков двумя пальцами. Кто не знает-будет надувать минут 10. Сдувать столько-же ;-) Хорошо-бы памятку с рисунком про эти нюансы прилагать к подушке.

Достоинства:
    Удобная, компактная, быстро надувается и сдувается.
    • Продавец  LikePrix

Доброго вечора Ігор. Дякуємо за Ваш відгук. Нам важливий зворотній зв'язок від наших клієнтів. Ми прийняли до уваги ваше побажання і невдовзі додаткова інформація з'явиться у картці товару. Будемо раді Вашим замовленнням знову. Спасибі що вибрали наш магазин. Гарного Вам вечора.

• Евгений
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 36 x 30 x 10. Цвет: Черный

Хорошая подушка, удобно что можно надуть когда надо и сдуть, надувается быстро. По удобству все эти подушки на троечку, но с ней я смог уснуть в сидячем положении, что практически никогда не получается.

Достоинства:
    Компактность, мягкая, не сдувает
  • Сергій Н***

Брав зі знижкою, прийшло на точку видачі наступного дня, доставка відповідно безкоштовна. Розміри для дорослого (значно більша за аналоги від Джилонг і Бествей), матеріал м'якенький і приємний до тіла, колір темний немаркий, сама подушка доволі зручна. Після розпакування присутній легенький хімічний запах, через день-два вивітрився, протягом 2 діб обидві надуті подушки повітря тримають (лежали без навантаження). Товар і продавця рекомендую.

Достоинства:
    якість, ціна, швидка і безкоштовна доставка
    Недостатки:
    замовлення від 2 штук
  • мазур Е***

За. Вою цену отлично! Рекомендую!

Достоинства:
    Прикольно плавать на море ! Надел бублик на шею и в перед, хоть на спине ! ( Плаваю плохо! Но с ними морской лев))).
    Недостатки:
    Цена! На море были по 50 гр.!
  • Василь Ш***

Гарна якість і ціна приємна. Сюрпризом стало те, що коли отримав, то виявилось, що це комплект з трьох подушок за таку ціну, я орієнтувався на одну. Тепер усі маємо по подушці за смішні гррші

• Антон М***

Ну да присылают 3 подушки. Потому что минимальный заказ от 3 начинается. Но цена указана за одну, а не за комплект из 3х штук. По факту платите за три подушки.

• Юрий Ю***

подушка хорошая.доставили быстро

• Роман Л***

Насувається, не спускається. На ній спиться)

• Олена В*** Божко
    Отзыв от покупателя. Продавец: EFFECT. Размер (ДхШхВ): 36 x 30 x 10. Цвет: Черный

Дуже зручні,надували кому як зручно-і м'якенько і щільно

Достоинства:
    Ненадуті займають мало місця
    • Продавец  EFFECT

Дуже дякуємо за Ваш відгук!

• Андрій П***

Помилився при замовленні, не думав що вони надувні. Але вроді непогані, якщо потрібно десь взяти з собою

Достоинства:
    Компактність
  • Вера Ш***

Дуже швидко відповіли та відправили. Подушечка гарна

• Продавец  LikePrix

Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Алєся Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Тиша в домі. Размер (ДхШхВ): 36 x 30 x 10. Цвет: Черный

Хорошая подушка, удобный клапан. Быстро надувается.

• Продавец  Тиша в домі

Дякуємо!

• Миляев Ю***

Цена/описание соответствует товару. Доставка точно в срок. Проверили прямо в магазине - 2 штуки, брака нет.

Достоинства:
    Удобные, обхват плотный.
    Недостатки:
    Чувствуются швы. Если не на голую кожу то нормально
  • Ольга

Дуже компактна, якісна та зручна. Доба в автобусі з нею пройшла легше) Навіть вистачило половини її об'єму, так що точно підійде всім.
    Окрема дяка за якісне та ввічливе обслуговування і швидку відправку!

• Продавец  LikePrix

Доброго дня. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• kit-poligraf

прочитала відгуки, тому надувала у пункті видачі щоб перевірити, усі 3 шт виявилися цілими, тому просто перевіряйте на місці товар

сама подушка зручна, приємний на дотик матеріал, шви акуратні, не знаю чому тут сваряться, в мене така подушка не перша., шви не відчуваються зовсім

Достоинства:
    шикарна подушка, зручна для подорожей
    Недостатки:
    нема
  • Михайло М***

Чудова подушка, здута не займає місця взагалі, матеріал приємний. Важкувато (вірніше неможливо) було надути перший раз - клапани всередині "прикіпіли", довелось допомагати відкритися

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Клапани прийшлось обередно відгинати перший раз паличкою "для вух"
  • Наталья М***

Чудовий матеріал, комфортно.

Достоинства:
    Все чудово
    • Продавец  LikePrix

Доброго вечора Наталія. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Светлана Т***

Придбала надувну подушку для подорожей. Подушка сподобалась, зручна, якісна. Оформили замовлення та доставили швидко, продавець ввічливий. Дякую за сервіс.

Достоинства:
    Зручно, швидко.
    Недостатки:
    Додайте, будь ласка, інших перевізників (Джастін, Укрпошта).
    • Продавец  LikePrix

Доброго дня Світлана. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Евеліна В***

Очень удобная и комфортная вещь, а также компактно складывается.

• Продавец  LikePrix

Доброго дня Евеліна. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Анна Ж***

Подушки удобные. Доставили быстро

• Продавец  LikePrix

Доброго дня Анна. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Евгения В***

Удобная подушка, все ок. Покупаю уже вторую.

• Продавец  LikePrix

Доброго дня Євгенія. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Леся

Товар хороший, удобная подушка, не вонючая, не колючая. Швы во всех 3х обработанные. Спасибо!

Достоинства:
    Одни плюсв
    Недостатки:
    Не нашла
  • Тонких В***
    Достоинства:
    Подушка клас. Особенно сосок с режимом золотника, прикусил зубами и накачал срабатывает обратный клапан, чтобы спустить нажми по бокам соска.
  • Алёна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Spox. Размер (ДхШхВ): 36 x 30 x 10. Цвет: Черный

В дорогу просто супер

Достоинства:
    Очень хорошая подушка
  • Алена

Отличная подушка за такую цену. Очень выручила в дороге.

Достоинства:
    удобная, мягкая, недорогая
  • Валерий К***

Класс

Достоинства:
    Легко и удобно
    • Продавец  LikePrix

Доброго дня Валерій. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.