- Любов П***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartPLT. Цвет: Black
Чудовий пульт, задоволена на всі 100%, підключився до телевізору без проблем. Продавець навіть запропонував допомогу з підключенням, якщо не вийде самостійно. Рекомендую і пульт і продавця.
- Продавец SmartPLT
Дякуємо Любов за залишений відгук та рекомендацію . Раді що все сподобалось та підійшло , приємного та вдалого користування
- АнтонОтзыв от покупателя. Продавец: SmartPLT. Цвет: Black
Хороший продавець, все швидко і чітко. Пульт підійшов. Запропонували придбати чохол-бампер, він - просто вау. Рекомендую
- Продавец SmartPLT
Дякуємо Антоне за відгук та рекомендацію . Раді що все сподобалось , приємного та вдалого користування
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartPLT. Цвет: Black
Працює
- Достоинства:
- Продавець подзвонив після оформлення, розпитав про модель телевізора та старого пульта, щоб впевнитись, що все підійде. Швидка, безкоштовна доставка.
- Недостатки:
- Працює другий день. Недоліків не помітив, поки що.
- Продавец SmartPLT
Дякуємо Юрію за залишений відгук . Приємного та вдалого користування
- Юлія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartPLT. Цвет: Black
Всё отлично работает.
Рекомендую.- Продавец SmartPLT
Дякуємо за оцінку та рекомендацію , приємного та вдалого користування
- Надежда Т***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartPLT. Цвет: Black
Доброго дня! Задоволена на всі 100%. Дуже приємний оператор, допоміг у виборі пульта. Пульт дуже зручний, всі функції працюють, пульт підключився і не потребує налаштувань, курсор працює як миш, це дуже зручно. Чехол до нього приємного кольору. Дуже-дуже швидка доставка. Дякую Вам за вашу работу!
- Продавец SmartPLT
Дякуємо і вам Надія за залишений відгук . Раді що все сподобалось , приємного та вдалого користування
- Єлизавета В***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartPLT. Цвет: Black
Все супер, все працює з телевізором LG 49LJ622V, дякую продавцю!
- Продавец SmartPLT
Дякуємо і вам Єлизавета , за залишений відгук та купівлю . Приємного та вдалого користування
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartPLT. Цвет: Black
Оригінальний пульт, все працює, дякую продавцю!
- Достоинства:
- Оригінал 100%
- Недостатки:
- Відсутні!
- Продавец SmartPLT
Дякуємо і вам Олександре за залишений відгук. Приємного та вдалого користування
- Михайло Н***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartPLT. Цвет: Black
Все влаштовує.І сам пульт і обслуговування.
- Продавец SmartPLT
Дякуємо за відгук . Приємного та вдалого користування
- Юлия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartPLT. Цвет: Black
Гарна якість
Дякуємо Юлія за оцінку нашого пульта . Приємного та вдалого користування
- Гаврилов А***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartPLT. Цвет: Black
Дуже кваліфіковані співробітники. Спочатку спитали модель мого телевізора (49UN74) та порадили взяти саме цю модель. Все працює відмінно. Дуже дякую!
- Достоинства:
- Голосове управління, лазерна указка.
- Продавец SmartPLT
Дякуємо Артем за залишений відгук . Раді що вам все сподобалося , приємного та вдалого користування
- Головина Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartPLT. Цвет: Black
Пульт подошёл,большое спасибо
- Достоинства:
- Оригинал
Будь ласка . І вам дякуємо за залишений відгук , приємного користування
- Д К***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartPLT. Цвет: Black
Все супер, навіть налаштовувати ніяким чином не потрібно було. Доставили на наступний день
Дякуємо за відгук!
Користуйтеся із задоволенням)
- Ігнатенко В***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartPLT. Цвет: Black
Пульт оригінальний і підходить
Пользуйтесь с удовольствием!
- Ростислав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartPLT. Цвет: Black
Пульт отличный, поиск фильмов (или работа в браузере) стал быстрее и удобнее, тк не нужно мучиться с ужасной телевизионной клавиатурой, когда набор слова затягивается на пол часа. Голосовое управление решает. Лазерная указка - тоже максимально удобная функция. В целом пульт экономит очень много времени и нервов.
Консультантам магазина отдельный плюс. Подсказали, какая модель пульта подойдёт моему телевизору и как его подключать. Заказ прошел быстро и комфортно.
Из минусов: пульт идёт без батареек, поэтому нужно докупить отдельно (пальчиковые обычные).- Достоинства:
- Голосовое управление, лазерная указка, колёсико прокрутки. Пульт удобно лежит в руке. Быстрое подключение к телевизору
- Недостатки:
- Пульт поставляется без батареек, нужно покупать отдельно
- Продавец SmartPLT
Спасибо Ростислав за отзыв! Рады были помочь)
Батарейки не ложим в комплект так как они могут повредить сам пульт или сами повредиться при транспортировке (окислиться..удариться)
Благодарим вас за обратную связь и за то что выбрали наш интернет-магазин!