Отзывы покупателей о Шлея для собак Harness, тактический жилет с ручкой L (70-90 см) Коричневый (019L-KHAKI)

• Георгий
    Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Размер петли для туловища: 70-90. Цвет: Черный

ВСЕ, СУПЕР!!!!

• Катерина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Размер петли для туловища: 60-75. Цвет: Коричневый

Отримала шлею, задоволена на всі ! Дуже якісна та практична, а саме головне, що дуже зручно одягати! Мій бульдожка теж задоволений! Рекомендую! Швидко доставили! Все супер

• Євгенія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Размер петли для туловища: 70-90. Цвет: Коричневый

Сьогодні забрала і вже приміряли. Розмір підійшов ідеально. Легко одягати, собака не відчуває дискомфорту і з радістю гуляє.

Достоинства:
    Легкий, зручний.
    Недостатки:
    Не знайшли.
  • Іван

Собаці подобається:)

• Ольга

Шлея якісна. Мій АК поки що не розірвав її. Гуляли і в багні і крізь хащі, після прогулянки як нова. Достатньо промити водою, бруд не затримується. Поки що це єдина приспособа з якої мій котик не зміг вилізти самостійно. Носить її із задоволенням, все регулюється, не натирає.

Достоинства:
    Міцна, гарно прошита, надійні замки
    Недостатки:
    Можна було б потовщити ручку і бокові лямки зробить з подушками
  • Галина

Дякую, швидко отримала, гарний сервіс

Достоинства:
    Гарна шлейка
    Недостатки:
    Все добре
  • Богдан
    Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Размер петли для туловища: 60-75. Цвет: Черный

Якістю задоволені. Розмір М на Стафіка дівчинку 8 місяців (57 см в грудях, шия під 40 см) - трошки на виріст, але використовувати можна. Собака і ми задоволені.

Достоинства:
    Якість
    • Продавец  TRYshop

Доброго дня.
      Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що ви задоволені якістю товарів, які ви придбали в нас. Ваше задоволення і задоволення вашої собаки є для нас дуже важливим.

Якщо у вас виникнуть будь-які питання щодо розміру або інші потреби у допомозі, будь ласка, звертайтеся до нашої команди обслуговування клієнтів. Ми завжди готові надати вам необхідну підтримку та поради.

• Нелли К***

Дуже класна шлея, а за ці гроші - це взагалі супер шлея. Матеріал якісний, шви міцні. Для кобеля Хаскі розмір М підійшов ідеально.

• Продавец  TRYshop

Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук і високу оцінку Шлея дійсно супер і високої якості. Гарного користування.

• Вера Д***

Вже є така м для хаскі
    Взяли другу для вівчарки

Достоинства:
    Зручна, зручно вигулювати собак на веліку
    • Продавец  TRYshop

Доброго дня. Дуже раді чути, що Вам сподобалася наша шлея для Вашого хаскі і що Ви знову звернулись до нас для покупки другої шлеї для Вашої вівчарки. Ми завжди раді бачити задоволених клієнтів та забезпечувати Вашого домашнього улюбленця зручним та якісним товаром.

• Вера Д***

М добре підійшла на хасюка, зручна, особливо якщо його вигулювати на веліку

Достоинства:
    зручна
    • Продавец  TRYshop

Доброго дня. Дякуємо за відгук і високу оцінку. Гарного користування шлейкою.

• Георгій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Размер петли для туловища: 60-75. Цвет: Зеленый

Всі задоволенні придбанням

Достоинства:
    Якісні матеріали, застібки спокійно витримують вагу собаки
    • Продавец  TRYshop

Доброго дня, Георгій. Дякуємо за відгук. Шлея дійсно високої якості, перевірена часом.

• Сергей О***

Шлея огонь! Сам материал и застёжки качественные. Сабаке нравится, ходит с гордостью. Короче у меня теперь самая крутая собака, спасибо.

Достоинства:
    Размер подошёл ( стафф 2 года) Качество хорошее
    Недостатки:
    Не нашли
    • Продавец  TRYshop

Доброго дня, Сергій. Ми раді що ви так же як і ми у захваті від шлеї. Гарного користування.

• Андрей Ш***

Класна річ. На німця 37 кг сів супер. Думаю розмір L підійде і коли стане старшим. До 45 кг стане норм. Доречно дали пораду із приводу більшого розміру і за дякую.
    Все оперативно

Достоинства:
    Одні переваги
    Недостатки:
    відсутні
    • Продавец  TRYshop

Доброго дня, Андрій. Дякуємо Вам за відгук, впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Гарного користування.

• Сергей В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Размер петли для туловища: 50-65. Цвет: Коричневый

Брал на Малинуа в 3 месяца, под грудью 55 см, пока великовата.

Достоинства:
    удобная шлейка
    Недостатки:
    размер на 55см велик
    • Продавец  TRYshop

Добридень, Сергій. Якщо обєм грудної клітки 55см то розмір S має бути самий раз, спробуйте підтягнути шлею завдяки регулювальними пряжками.

• Тарас Г***

Покупкою задоволений, дякую!

• Владимир У***

Всё отлично! Рекомендую !

• Андрей
    Продавец: TRYshop. Размер петли для туловища: 60-75. Цвет: Коричневый

Велике дякую !!!
    Все добре ,все підійшло .