Отзывы покупателей о Эко рюкзак мешок мешочек хлопковый черный 38 х 42 см Silk Route a-691

• Ольга Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SR GiftS

Гарний рюкзачок, нічого зайвого, проте якісно. Дуже приємний маленький сюрприз. Дякуємо!)

Достоинства:
    Лаконічний, якісний, міцний
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  SR GiftS

Добридень, Ольго! Щиро дякуємо за ваш відгук! Якщо вам потрібні ще подарунки, джутові сумки, сувеніри, звертайтеся до нашої крамниці "SR GiftS" на сайті Rozetka. Або шукайте нашу продукцію на сайті Rozetka по назві "Silk Route" в пошуковому вікні. Дякуємо!

• Любов Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SR GiftS

Мішечок дуже гарний. Доставили швидко. Дякую!

• Продавец  SR GiftS

Добридень, Любове! Щиро дякуємо за ваш відгук! Якщо вам потрібні ще подарунки, джутові сумки, сувеніри, звертайтеся до нашої крамниці "SR GiftS" на сайті Rozetka. Або шукайте нашу продукцію на сайті Rozetka по назві "Silk Route" в пошуковому вікні. Дякуємо!

• Анна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SR GiftS

Все чудово, якісний мішечок) Окремо дякую за подаруночок)

• Продавец  SR GiftS

Добридень, Анно! Щиро дякуємо за ваш відгук! Якщо вам потрібні ще подарунки, джутові сумки, сувеніри, звертайтеся до нашої крамниці "SR GiftS" на сайті Rozetka. Або шукайте нашу продукцію на сайті Rozetka по назві "Silk Route" в пошуковому вікні. Дякуємо!

• Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SR GiftS

Мішечок дуже зручний у використанні, якісний матеріал, незамінна річ для зберігання моїх кросівок.
    Дякую

Достоинства:
    Якісний матеріал
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  SR GiftS

Добридень, Олено! Щиро дякуємо за ваш відгук! Якщо вам потрібні ще подарунки, джутові сумки, сувеніри, звертайтеся до нашої крамниці "SR GiftS" на сайті Rozetka. Або шукайте нашу продукцію на сайті Rozetka по назві "Silk Route" в пошуковому вікні. Дякуємо!

• Игорь Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SR GiftS

Купил уже второй такой мешок, очень понравился. Простой и надёжный в обращении. Свободно могут вместится две литровых бутылки и ещё кое что. Всем советую.

Достоинства:
    Прочная ткань из хлопка, прочные верёвки. С помощью верёвок мешок можно носить как рюкзак. Потянув за верёвки вход в мешок затягивается.
    • Продавец  SR GiftS

Добридень, Ігоре! Щиро дякуємо за ваш відгук! Якщо вам потрібні ще подарунки, джутові сумки, сувеніри, звертайтеся до нашої крамниці "SR GiftS" на сайті Rozetka. Або шукайте нашу продукцію на сайті Rozetka по назві "Silk Route" в пошуковому вікні. Дякуємо!

• Артем Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SR GiftS

Ці мішочки допоможуть організувати речі в моїй спортивній сумці. Яскравий колір, майстерне пошиття, якісна тканина залишають приємні емоції після користування. Продавець зв'язався протягом 10 хвилин після оформлення замовлення, за допомогою месенджера в 11 годин ночі. Це чудово. До замовлення додали подарунок, приємно.

Достоинства:
    Якість, ціна
    • Продавец  SR GiftS

Добридень, Артеме! Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам приємно. Якщо вам потрібні ще подарунки, джутові сумки, сувеніри, звертайтеся до нашої крамниці "SR GiftS" на сайті Rozetka. Або шукайте нашу продукцію на сайті Rozetka по назві "Silk Route" в пошуковому вікні. Дякуємо!

• Андрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SR GiftS

Дуже дякую за гарну сумку, та шей брилок та магніт.

Достоинства:
    Матеріал
    Недостатки:
    Незнайшов
    • Продавец  SR GiftS

Добридень, Андрію! Щиро дякуємо за ваш відгук. Якщо вам потрібні ще подарунки, джутові сумки, сувеніри, звертайтеся до нашої крамниці "SR GiftS" на сайті Rozetka. Або шукайте нашу продукцію на сайті Rozetka по назві "Silk Route" в пошуковому вікні. Дякуємо!

• Владислав Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SR GiftS

Купував для форми в зал, зі своєю задачею справляється на відмінно.

Достоинства:
    Якісний матеріал, ціна
    • Продавец  SR GiftS

Добридень, Владислав! Щиро дякуємо за ваш відгук. Якщо вам потрібні ще подарунки, джутові сумки, сувеніри, звертайтеся до нашої крамниці "SR GiftS" на сайті Rozetka. Або шукайте нашу продукцію на сайті Rozetka по назві "Silk Route" в пошуковому вікні. Дякуємо!

• Сергей П***

Дяку

Достоинства:
    Якість
    • Продавец  SR GiftS

Добридень, Сергію! Щиро дякуємо за ваш відгук. Якщо вам потрібні ще подарунки, джутові сумки, сувеніри, звертайтеся до нашої крамниці "SR GiftS" на сайті Rozetka. Або шукайте нашу продукцію на сайті Rozetka по назві "Silk Route" в пошуковому вікні. Дякуємо!

• Наталья Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SR GiftS

Прекрасное качество, быстро связались и очень быстро доставили. С рюкзаком был приятный подарочек)))

Достоинства:
    Качество!!!
    • Продавец  SR GiftS

Добридень, Наталіє! Щиро дякуємо за ваш відгук. Якщо вам потрібні ще подарунки, джутові сумки, сувеніри, звертайтеся до нашої крамниці "SR GiftS" на сайті Rozetka. Або шукайте нашу продукцію на сайті Rozetka по назві "Silk Route" в пошуковому вікні. Дякуємо!

• Александр Т***

Якісно зроблено

Достоинства:
    Якісно зроблено
    Недостатки:
    • Продавец  SR GiftS

Олександр, дякуємо за ваш приємний відгук. Якщо вам потрібні ще подарунки, джутові сумки, сувеніри, звертайтеся до нашої крамниці "SR GiftS" на сайті Rozetka. Або шукайте нашу продукцію на сайті Rozetka по назві "Silk Route" в пошуковому вікні. Дякуємо!

• Антон Л***

Очень хорошо сделан

Достоинства:
    Качественный материал
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  SR GiftS

Добридень, Антоне! Щиро дякуємо за ваш відгук. Якщо вам потрібні ще подарунки, джутові сумки, сувеніри, звертайтеся до нашої крамниці "SR GiftS" на сайті Rozetka. Або шукайте нашу продукцію на сайті Rozetka по назві "Silk Route" в пошуковому вікні. Дякуємо!

• Оксана Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SR GiftS

Дуже задоволена покупкою. Чудова якість, нічого зайвого, зручний в носінні. Замовила цей рюкзак, щоб носити форму та кросівки для спортзалу. Ідеально справляється з цією місією. Дуже вдячна продавцю за швидку доставку. Окреме спасибі за маленький подаруночок, що поклали мені до замовлення.

Достоинства:
    Зручність, якісь
    • Продавец  SR GiftS

Добридень! Ми раді почути, що вам сподобався рюкзак. Дякуємо вам за турботу про екологію! Якщо вам потрібні сумки, шарфи, домашній текстиль, гаманці та інші подарунки, ми будемо раді вам допомогти! З повагою !

• Владислав Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SR GiftS

Якісний матеріал, швидко відправили, дякую

• Продавец  SR GiftS

Добридень! Ми раді почути, що вам сподобався рюкзак. Якщо вам потрібні сумки, шарфи, домашній текстиль, гаманці та інші подарунки, ми будемо раді вам допомогти! З наступаючим 2022!

• Рудакова И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SR GiftS

Замовила рюкзаки для дитячої форми, дуже здивована такою відмінною якістю за таку ціну. Просто бомба!
    Обробили замовлення швидко, вже на наступний день після замовлення отримала. Ще й подаруночок поклали. Рекомендую!

Достоинства:
    Якість рюкзаків
    • Продавец  SR GiftS

Добридень! Ми раді почути, що вам сподобався рюкзак. Дякуємо вам за турботу про екологію! Якщо вам потрібні сумки, шарфи, домашній текстиль, гаманці та інші подарунки, ми будемо раді вам допомогти! Гарного тижня ! З повагою !

• Анатолій К***

Хороший рюкзак, рекомендую

• Продавец  SR GiftS

Добрый день! Мы рады услышать, что вам понравился рюкзак. Благодарим вас за заботу об экологии! Если вам потребуются еще сумки, шарфы, домашний текстиль, кошельки и другие подарки, мы будем рады вам помочь! Хорошей недели ! С уважением !

• Мила З***

Хороший,плотный рюкзак

Достоинства:
    Спасибо за подарок
    Недостатки:
    Не увидела
    • Продавец  SR GiftS

• Владислав В***

Отличная сумка.

• Оксана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SR GiftS

Качество товара отличное!Быстрая доставка,приятные продавцы!

• Наталья Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SR GiftS

Отличная сумка, довольно вместительная и практичная. Благодарю за подарок

Достоинства:
    плотная и приятная ткань
    • Продавец  SR GiftS

• Виктория П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SR GiftS

Очень довольны товаром! Рюкзак просто отменного качества. И сервис на высоте! Спасибо большое, буду заказывать ещё

Достоинства:
    Прочный, качественный, ничего лишнего
    • Продавец  SR GiftS

Виктория, спасибо большое вам! Нам было очень приятно сотрудничать с вами) всех благ!

• Евгения
    Отзыв от покупателя. Продавец: SR GiftS

Милый мешочек, уже испробован в носке. Довольно длинные верёвки, не застревает на уровне лопаток. Верёвки плотно затягиваются, не распускаются. Приятная прочная ткань. Вместительный. Думала, что будет “детский” размер, как во многих других моделях. Но нет, он на вполне взрослого человека.

• Анастасия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SR GiftS

Сумка-рюкзак оказался именно таким, как я искала! Чёрный, тканевый и ничего лишнего! Просто прелесть! Никаких надписей, прочная ткань, видно, что не износится в шелуху, как другие брезентовые. Очень рекомендую! Приятный подарочек от магазина - эко-карандаши! Огромное спасибо магазину за сервис и внимание к своему покупателю!

Достоинства:
    Тканевый, прочный
    • Продавец  SR GiftS

Добрый день ! Вы не можете представить себе наше удовольствие, когда мы получаем от вас такие комплименты. Мы очень надеемся видеть вас чаще в нашем маленьком магазине в Розетке, когда вам понадобится больше вещей, таких как сумки, шелковые шарфы, кожаные копилки и кошельки и даже домашний текстиль!

Отзыв от покупателя. Продавец: SR GiftS

Хороший рюкзак мешок. Потянув за верёвки мешок сам затягивается. Ткань плотная, надёжная. Ни чего лишнего. Две буханки хлеба в него спокойно вмещаются.

Достоинства:
    Затягивается верёвками.
    • Игорь Х***

Да, ещё в мешке был подарок) Два Эко карандаша. Приятно) Спасибо!

• Продавец  SR GiftS