Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Столик для ноутбука DYXON Transformix 1 white apple

Оценка пользователей 4.34/5
  • Антон Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Підійшов мені , якісно зроблений та гарний .

Достоинства:
    Гарний , міцний , зручний
    Недостатки:
    Замала ви'ємка для стакана .
  • Віталій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Столик дуже зручний. Ідеально для роботи на дому

• Іван

Гарний колір. Дуже зручні

• Віталій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Топ за свої гроші.це краще за підставки з куллерами бо вони шумлять .Цю зручно ставити на коліна,лежати разом з нею.Міцна конструкція,топ за свої гроші

• Назар З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Брав один новий і один уцінку, скажу що я же за рік ні разу не пожалів, лижу в ліжку і граю в ігри.
    Дві штуки взяв щоб один тримати дома, а один з собою щоб не возити.

Достоинства:
    Комфортний столик
    Недостатки:
    Регулювання висоти можна заклеяти суперклеєм
  • Алла М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Столик підійшов і для моєї маленької дочки, тож ми його облюбували.

• Анастасия А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Не положили деталь для регулирования высоты

Достоинства:
    Красивый цвет
    Недостатки:
    Нет детали/брак на пластике

Доброго дня, шановний покупець!
      Даний товар, має офіційне гарантійне та післягарантійне обслуговування.
      Якщо ви виявили дефект, пропонуємо вам звернутись напряму в авторизований сервісний центр. Для вашої зручності, всі необхідні контакти та графік роботи вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви маєте можливість зателефонувати, або відправити повідомлення з запитом в месенджер Viber, на яке ми обов'язково відреагуємо протягом найближчого часу. У разі втрати упаковки або гарантійного талону, контакти офіційного сервісного центру ви можете дізнатись в підтримці ROZETKA.
      В разі підтвердження дефекту, ми усунемо його, або за вашою згодою обміняємо товар на новий, в найкоротший строк. Звертаємо увагу, що пряме звернення в сервісний центр, максимально прискорить вирішення вагого питання.
      Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів DYXON.

• Анжеліка К***

Нормальний

• Анжеліка К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дуже зручно та естетично вигоядає

• Анна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый

Зручний, якість нормальна. Але... на одній із ніжок брак - пластиковий шов грубо запаяний, пластик гострий і чіпляється. Тож якщо поставити столик на кровать і потягнути ( не підняти) - то чіпляється за тканину і рве її. Я так зіпсувала собі простирадло :(

Доброго дня, шановний покупець!
      Звертаємо вашу увагу, що даний товар, має гарантію, від офіційного представництва.
      Якщо ви виявили дефект, ви можете звернутись по гарантії в сервісний центр, всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.
      В разі підтвердження дефекту, ми усунемо його, або обміняємо товар на новий, в найкоротший строк.
      Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів DYXON, та зробимо все можливе для вирішення вашого питання.

• Максим Ш***

Та до чого тут гарантія. Ви справді думаєте, що дефект який можна за пів хвилини виправити ножем вартий того, щоб відправляти цей стіл назад і платити за доставку туди і назад? Мова про те, що на виробництві плювати хотіли на якість!

Доброго дня, шановний покупець!
      Якщо у вас виникли питання, пропонуємо вам, для швидкого отримання кваліфікованої допомоги звернутись в підтримку, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.
      Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів DYXON, та зробимо все можливе для швидкого вирішення вашого питання.

• Сергій Ц***

Свою функцію виконує повністю

• Гліб М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Ясень

Нам приїхав ржавий стіл, всі металеві предмети в жахливому стані. Чекаємо на заміну!

Достоинства:
    Недостатки:
    Ржавий стіл

• Надія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Основний плюс у тому, що його можна компактно зберігати, коли він не використовується.

• Дмитро Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мобільний та компактний, можна легко переміщати стіл для ноутбука по всьому будинку, брати його з собою на роботу чи подорожувати.

• Михайло Є***

Майже все добре

Недостатки:
    Підстаканник для мене зайвий
  • Олександр Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Беру з собою у відрядження щоб користуватися ноутбуком у ліжку. Оскільки використовую в основному для ігор, мені бажано більше поверхні для мишки, де в гру вступає підстаканник. Підстаканник тут - абсолютно непотрібна річ, яку я одразу витягнув я безпощадно загубив. Віе займає більше місця ніж здається на фото. Оцінку не занижую ще більше тільки тому, що я сам обрав такий столик і бачив що там є підстаканник, хоча я не думав, що він настільки зайвий. Думаю вирізати дерев'яний диск і вклеїти його туди щоб затулили дірку. А в решті річ досить зручна, компактна і міцна (я про столик, а не підстаканник)

Достоинства:
    Столик
    Недостатки:
    Підстаканник
    • Церулик М***

Дякую за відгук. Також виникли сумніви стосовно підстаканника

• Нина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый

Дуже зручний столик! Дякуємо за швидку доставку!

Достоинства:
    Зручний і комфортний

Доброго дня, шановний покупець!
      Дякуємо Вам, за позитивний та корисний відгук.

• Олександр К***

Столик хороший

Достоинства:
    це дуже гарний столик. дефектів не побачив.
    Недостатки:
    жаль що не можна регулювати висоту. ну і підстаканник передбачає напої поряд з ноутбуком - комбінація не дуже.
  • Андрій Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый

Замовив на подарунок, світлу з білими ніжками, відкрили - темна, ніжки чорні. На момент покупки світла була на 300грн. дорожча. Така собі кантора, шлють, що хочуть, а не що замовив....

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

Доброго дня, шановний покупець!
      Просимо вас звернутись в підтримку, всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.
      Ми зробимо все можливе для вирішення вашого питання.

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый

Зручний, простий у використанні. Якість гарна, користуємося вже декілька років.

• Мария
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Отличный стол. Хорошо был упакован, без сколов, оптимальный размер: не громоздкий. Не шатается, качественно сделан, даже выдерживает маленького ребенка, который решил, что это его лавочка… Единственное, нужны бы фиксаторы по углам ножек для устойчивости, ибо перевернуться может на мягкой поверхности, например, на диване или кровати: для ноута не критично, но еду и напитки лучше не ставить.

Доброго дня, шановний покупець!
      Дякуємо Вам, за позитивний та корисний відгук.

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Брав у березні минулого року.
    15 дюймовий ноут норм влазить.
    Кришкою для регулювання нахилу не користуюся - бо ноут стоїть на підставці.
    В цілому задоволений. Ставлю 5.

Що не сподобалось:
    - кріплення для підйому кришки наварене поверх каркаксу. чере це кришка не щільно зачиняється і кожного разу клацає.
    - відсутність фіксатора для кришки коли вона закрита. Якщо не притримувати коли повертаєш то можна пригріти себе по лобі кришкою.
    - ціна мені здається завищеною відсотків на 20.

Достоинства:
    зручний, норм виглядає
    Недостатки:
    якість збірки, підстаканник, відсутність фіксатора кришки у зачиненому положенні, ціна
  • Дмитро Ф***

Ржаві болти

Недостатки:
    Ржаві болти, висока
    • Дмитро Ф***

Доповню, рука висить а від цього дуже тяжко працювати за ним, місця для мишки немає

Доброго дня, шановний покупець!
      Для скорішого вирішення вашого питання, просимо звернутись в підтримку, всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.

• Вова

Гарний столик

Недостатки:
    Майже не користуюся)
  • Ганна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Ясень

Купувала на подарунок. Все сподобалося. Зручний в використанні.

Достоинства:
    Товар якісний. Швидко відправили.
  • Олександр Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Брав собі, щоб у ліжку грати в ігри на ноуті - повністю в цьому себе виправдав. Єдиний нюанс, це підставка для стакану. Не знаю, хто нею користується, але як на мене то краще би там було ще місце для ходу мишки

Достоинства:
    Зручний, ноут 17 дюймів поміщається, поки що цілий але час покаже
    Недостатки:
    Підстаканник зайвий, але це вже кому як
  • Богдан С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Ясень

Якість приємно здивувала, рекомендую.

• Вікторія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Ясень

Не дуже охайно виготовлений, зовнішній вигляд взагалі не сподобався. Таке враження що він був у використанні раніше.

• Мякшило Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый

вцілому столик не поганий, але продавець чомусь вирішив що білий колір каркасу, як на фото і відповідно був замовлений, може бути чорним і навіть не узгодив це

• Егор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый

не важливо який ви колір замовите, розетка сама пришле який захоче. я читав у відгуках що таке було, але думав шо таке поодинокий кейс. як виявилось - мені так само прислали замість одного коліру, тий що мабудь був. дякую розетка

Достоинства:
    нормальний столик

Доброго дня, шановний покупець!
      Якщо у вас виникли питання, ви можете звернутись в підтримку, всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.

• Яна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Хороший за свою цену, не огромный, есть регулятор наклона для ноута

Достоинства:
    Крепкий, нравится что метал, а не пластик который сломается сразу
    Недостатки:
    Только купила, недостатков не вижу
  • Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Столик просто замечательный!!!! Очень удобно с ним. Конструкция сама достаточно крепкая, нет опасений что развалится. На фото сейчас стоит ноут 15 дюймов. Думаю что 17-й тоже хорошо встанет. Подъёма хватает чтобы видеть всю клавиатуру на ноуте.

• Светлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Большое спасибо! Очень быстрая доставка. Столик упакован замечательно. Качество хорошее !много читала отзывов и были сомнения. Но все как обычно на Высоте !теперь с удобством и комфортом можно заниматься своим творчеством !

• Наталія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Ясень

Щиро рекомендую користуватись тим, кому іноді доводиться працювати не за столом, а в ліжку чи на дивані

Достоинства:
    Зручний, стійкий, якісно виготовлений.
    Недостатки:
    Не помічено
  • Юлія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Збірка на нашому замовленні виявилася неякісною. Вирваний шуруп, нерівно прилягає дошка до каркасу, бо криво прикручений фіксатор кута нахилу. Довелося самим виправляти. Візерунок на поверхні не сходиться. Якби не ці неприємні моменти, то столик практичний, стильний, зручний

Достоинства:
    Універсальний, стильний, зручний
    Недостатки:
    Неякісна зборка
  • Андрей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый

замовив столик. На пропозицію працівника розетки оглянути товар перед оплатою відповів відмовою, бо був з малою дитиною, і оглядати столик було не зручно. Сплатив приніс до дому. А там столик "ясен" той що має металеві частини чорного кольору. А я замовляв "бежевий" той що має металеві частини білого кольору. В інтерьер то столик вписався, от тільки такий мій провтик обійшовся мені в 300грн. Саме на стільки "бежевий" дорожче від "ясеня". Висновок: довіряй, та перевіряй!!! Раджу всім ЗАВЖДИ оглядати товар що купуєте.

Достоинства:
    Товар якісний
    Недостатки:
    замовляв іншого кольору