Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Отзывы покупателей о Набор инструментов OEM для вскрытия корпусов разборки ремонта телефонов 21в1 (116029)

Оценка пользователей 3.67/5
  • Отзывы про товар продавца Resheto
  • Михаил Г***

ничего особенного.

Достоинства:
    За свою стоимость пойдет
    Недостатки:
    пластиковые ковырялки изнашиваются
  • Володимир С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Resheto

Передзвонили, правда вже після відгуку. Уточнили всі нюанси. Запара вийшла на складі... Всі помиляються, то ж не критично. Обіцяли на днях відправити. Тож ситуацію виправили

Отзыв от покупателя. Продавец: Resheto

Замовляв цей товар ссылкаі цей набір. Сказали, що об'єднали в одне замовлення. В розетці так і показало. А по факту прийшла лише мишка, без набору. А сума лишилась без змін, як за обидва товари. Менеджер на дзівнки не відповідає.

Достоинства:
    Не знаю, бо товар не прийшов.
    Недостатки:
    Суцільний недолік. Брехуни
    • Продавец  Resheto

Як це не відповідають? А з ким я щойно розмовляв?
      Якщо сталася помилка - ми завжи готові вирішити питання. Доречі, варто перевіряти товар на пошті, для цього ви і обираєте оплату при отриманні. Чекайте на дзвінок відповідального менеджера.

• Володимир С***

Менеджер передзвонив. Недолік усунуто. Товар на днях відправлять. Всі ми люди, буває запара на роботі. Тож не критично. Все в порядку

• Олександр Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Resheto

Хороші та якісні інструменти за невелику ціну)

Достоинства:
    Ціна/качество
  • Роман В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Resheto

Тщательно просмотрел каждый интсрументик. Даже и придраться не к чему. Пинцетик сходится, пластик не лопается, присоски мягенькие, биты у отверток аккуратные, никаких заксенец и неровоностей нигде. Боялся что все будет не так). Комплектация чуточку другая, чем на фото, но не критично.

Достоинства:
    Оптимальное соотношение цена\комплектность\качество
    Недостатки:
    Не обнаружено
  • Артем М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: zakupu

В цілому якість інструментів не погана, проте не всі з заявлених інструментів прибули (тільки 16 з 21). Не вистачає 5 медіаторів-зйомників.

Достоинства:
    Якість не погана за таку ціну.
    Недостатки:
    Не всі інструменти прибули.
    • Продавец  zakups

Доброго дня! Просимо вибачення за неприємність. З Вами зв'яжеться наш менеджер для вирішення даної проблеми.

• Денис З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: zakupu

Непоганий набір з великою кількістю інструментів
    Але:
    1) Пластикові інструменти дуже швидко виходять з ладу, добре шо їх багато;