- Грибан А***Отзыв от покупателя. Продавец: alawal
Пришла машинка без блока питания
- Недостатки:
- Нет блока питания
- Діна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet
Працює добре, відправили швидко
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP
Придбали для стрижки кота, бо після зими було багато ковтунів. Впоралась із завданням, треба було час від часу зарядити бо стригли кота декілька днів. В цілому задоволена за таку ціну можна користуватись.
- Достоинства:
- Тримає заряд
- Продавец VMP
Дякуємо велике за ваш відгук будемо раді якщо ви пореĸомендуете наш магазин друзям і залишите відгук про роботу нашого магазину!
- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP
Вистачило машинки на 5 стрижок.
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: VMP
взагалі не бере шерсть моєї той пуделя
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet
Якісна
- Достоинства:
- Добре стриже
- Римма Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: DaddyDi
Ця машинка реально класна для густої шерсті і працює безшумно, що дуже зручно для кота. Насадки різні, регулюю довжину, комфортно стригти вдома.
- Продавец DaddyDi
- Арсен Г***Отзыв от покупателя. Продавец: DaddyDi
Товар соответствует описанию и полностью устраивает по качеству.
- Антон К***Отзыв от покупателя. Продавец: DaddyDi
Ця машинка для стрижки не тільки тиха, а й явно розуміє, що моїй киці не треба стресуватися. Насадки працюють на ура, шерсть як новенька!
- Тетяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: OLVO
маю негативний коментар. замовила цю машинку для грумінгу. дуже швидко відреагували і зразу вислали. на другий день я отримала. тут є і мій недогляд. я перевірила , що це саме та машинка для грумінгу і все оплатила. а вже дома почала роздивлятись і в наборі відсутні шнур для зарядки і щіточка для чистки. це важливо! я почала дзвонити по номеру телефона відправника, який був вказаний на посилці, але оператор зв'язку сказав що цей номер не обслуговується. відправили 21.04, отримала 22.04..краще ставити не на швидкість, а на якість. де я тепер маю шукати і доплачувати за шнур та щіточку.
- Продавец OLVO
Доброго дня, просимо вибачення за незручності, ми завтра вам відправимо зарядний пристрій і щіточки. Ми цінуємо наших клієнтів та оперативно намагаємося виправити ситуацію.
- Тетяна Д***
здивована цим сервісом. дівчата, про що ви думаєте, коли відправляєте замовлення. повторюся, що в комплекті машинки для грумінгу не вистачало зарядки для машинки та щіточки. по телефону швидко відреагували і відразу вислали відсутні у наборі прилади. сьогодні я була двічі здивована. перше, це я заплатила 65 грн за те, що мало бути у комплекті. чому я маю платити за вашу недбалість у роботі? двічі оплатила за доставку. чому ви не перевіряєте перед відправкою комплект? друге взагалі не піддається поясненню. я чітко говорила, що в комплекті не вистачало щітки і зарядки. але мені вислали зарядку і 4 насадки. навіщо мені ще один набір насадок, а щіточки так і немає....куди ви спішите не перевіривши свій товар? кому потрібна така марна праця?
- Альона Г***Отзыв от покупателя. Продавец: DaddyDi
Купувала цю машинку, орієнтуючись на відгуки, але, на жаль, це була помилка. Абсолютно не підходить для стрижки тварин.
Якість дуже низька — виглядає як іграшкова. Стриже погано, шерсть бере нерівномірно, постійно заїдає. Насадки взагалі марні — з ними машинка практично не працює. Більш-менш можна щось зробити тільки без насадок, але це теж не варіант для нормальної стрижки.
Пробувала підстригти свого міні пекінеса — це було справжнє випробування і для мене, і для собаки. У результаті довелося достригати звичайною чоловічою машинкою.
Не рекомендую взагалі. Даремно витрачені гроші і нерви. Якщо не хочете мучити свого улюбленця — краще одразу обирайте щось якісніше.- Достоинства:
- Недостатки:
- Дуже слабка потужність
Погано стриже, пропускає шерсть
Заїдає під час роботи
З насадками взагалі не стриже
без насадок також результат поганий
Дискомфорт для тварини
Повний китай
- семченко м***Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet
Відповідно
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: DaddyDi
Работает нормально, кота постриг ;)
Дякуємо Вам за Ваш відгук.
- Катерина В***Отзыв от покупателя. Продавец: wow
Машинка має насадки різної довжини, але для моєї кішки вони не підійшли — її доводиться стригти майже під нуль. Вона дуже пухнаста, часто буває на вулиці, тому шерсть швидко звалюється в ковтуни. На фото видно, що шерсть відросла лише до половини, але вже з’явилось багато ковтунів і колючок, які неможливо було вичесати. Саме тому вирішила придбати цю машинку. Хотілося б, щоб вона була трохи потужнішою для стрижки густої шерсті, але як підручний варіант вона показала себе досить добре.
На другому фото кішка вже підстрижена насадкою «нуль», але машинка не стриже повністю під нуль. Вона сильно виривалась — як вийшло, так і підстригли. Зате вдалося прибрати весь бруд, ковтуни та колючки. Стрижка зайняла приблизно 1 годину 40 хвилин. Кішці процедура не сподобалась, але після цього ми змогли її помити та обробити від бліх. Тому добре, що замовила цю машинку — для домашнього догляду вона корисна.- Достоинства:
- Навіть якщо не вистачає заряду батареї для повної стрижки, можна підключити машинку до розетки й достригти кішку, честь собаку кто там у вас.
- Недостатки:
- Погано справляється з густою шерстю — доводиться проводити по кілька разів. Не вистачає потужності. Але як підручний варіант підійшла, буду користуватися за необхідності.
- Юлия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: DaddyDi
Розчарована вкрай! Краще б я потратила ці гроші на грумера. Чосану ( без ковтунів) кішку з насадками НЕ стриже!! А іншу, що в ковтунах, даже без насадок не бере! Не розумію кому вона допомогла, в мене кішки в стресі, результат -0!!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Ефекту від роботи немає
- КрістінаОтзыв от покупателя. Продавец: VMP
Сьогодні дійшли руки до стрижки собаки і за півгодини (з перервами) роботи з'явився запах плавленого пластику знизу машинки (там де акумулятор чи що). Припинила стрижку, залишила машинку, більше користуватися нею не бачу сенсу, адже вона швидше за все згорить через ще якийсь час користування.
Розумію, що ціна низька, але ж я навіть один раз не змогла використати- Достоинства:
- Не могу сказати
- Недостатки:
- Пахне розплавленим пластиком
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: DaddyDi
Якісний товар. Котики підстрижені як з салону.
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet
Нема грошей на грумінг)
- Достоинства:
- Легко і безпечно підстригла собаку
- Наталія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош
Дуже корисна річ. Чудово справляється із окремими ділянками мого мітельшнауцера )
- Продавец Шо Хош
Добрий день. Дякуємо за ваш відгу
- Світлана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Якість хороша
Стриже нормально
Стригла без насадок.
З насадками як стрижп поки незнаю- Достоинства:
- Якість хороша
- Недостатки:
- Поки не бачу
- Продавец StarLight
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Тихая машинка, почистили от колтунов под мышками и на груди двух пушистых котиков!
- Продавец StarLight
- Елена П***Отзыв от покупателя. Продавец: wow
Очень хорошо машинка
Рекомендую - АльбінаОтзыв от покупателя. Продавец: KVIM
Магазин молодці, відправили все швидко, звʼязалися і повідомили про відправку. З приводу машинки: брала, щоб прибирати ковтунці, з цією задачею вона справляється, але леза гострі і залишилось дві подряпини, тому варто дуже тихенько і обережно. НЕ бере на насадках: ні 3, ні 6, ні 12 мм - ніякі. Можливо песиків і добре стриже, але саме для пухнастої кішки насадки не підійдуть. І по гучності - як звичайна людська машинка, тобто не тиха.
- Достоинства:
- Без насадки стриже чудово і прибирає ковтунці
Зручно тримати в руці - Недостатки:
- З насадками не стриже пухнасту кішку
Гучновата
- Анастасія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP
За свою стоимость просто отличный вариант. Удобная в использовании, не шумная. Однозначно советую к приобретению. Отлично справляется как с гладкой шерстью так и с густым подшерстком
- Достоинства:
- Удобная и не шумная
- Недостатки:
- Не нашла
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: VMP
Машинка супер, постригла заросшого йорка дуже добре. Дякую
- Достоинства:
- Гарно стриже
- Недостатки:
- Не знайдено
- Аліна О***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP
добре
- Достоинства:
- стриже
- Недостатки:
- стриже нерівно, з насадками стриже погано, тільки при натягуванні хутра. але тут ще діло в моїх відсутніх навичках стрижки. але для мене не критично, аби стригла хоч якось
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Столиця Покупок
Користуємося машинкою вже деякий час. Працює тихо, не лякає собаку. Леза ріжуть рівно, не смикають шерсть.Гарно вистригла великі ковтуни без насадки.Заряду вистачає на повноцінну стрижку. Зручно лежить у руці й не нагрівається під час роботи. Хороший варіант для домашнього використання.
- Достоинства:
- Тиха,гарно стриже собаку,не лякає
- Продавец Столиця Покупок
Дякуємо за Ваш відгук, Олена!
- Ігор М***Отзыв от покупателя. Продавец: Extand-market
Варта своїх грошей
- Ирина П***Отзыв от покупателя. Продавец: DaddyDi
Дуже сподобалась. Дякую.
- Сергей У***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP
На момент покупки, краща ціні та якість. Декілька разів використовував, все норм, тільки треба маслом, не забувати змащувати леза для зменшення ізносу.
- Карина П***Отзыв от покупателя. Продавец: DaddyDi
Машинка класна, дуже зручно користуватися.
- Тетяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: OLVO
Дуже сподобалася. Потужна, шерсть не смикає. Рекомендую
- Достоинства:
- Гарне співвідношення ціни та якості
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: DaddyDi
Машинка работает отлично,покупкой остались довольны,быстрая отправка,рекомендую!
- Достоинства:
- Лёгкая в использовании
- Продавец DaddyDi
Добрий день.
Вдячні Вам за відгук та бажаємо приємного користування)
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP
Неочікуванно класна машинка за такі гроші! Дякую магазину
- Бардаков В***Отзыв от покупателя. Продавец: DaddyDi
Машина ок
- Прохор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Окай
Машинка працює добре.
- Достоинства:
- Виконує свої функції
- Недостатки:
- Не знайшов