Отзывы покупателей о Комплект женских трусиков стрингов S Fashion хлопок (5шт.) М 2293
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: 3a 5minut. Размер: M. Цвет: Светлый розовый
Якість супер! Рекомендую
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: 3a 5minut. Размер: L. Цвет: Светлый розовый
Отличный комплект !!!!
Приятный к телу , качество супер !!!- Достоинства:
- Рекомендую
- Недостатки:
- Яна_МОтзыв от покупателя. Продавец: 3a 5minut. Размер: XL. Цвет: Светлый розовый
Білизна чудова, тканина м'яка приємна до тіла бавовна. Ношу розмір S, взяла XL тому що маломірять.
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: 3a 5minut. Размер: XL. Цвет: Светлый розовый
Натуральна тканина приємна ціна безкоштовна доставка. Замовила 3 комплекта, всі 3 комплекта в гарних коробочках.
Білизна відповідає фото,гарна та приємна на дотик, розмір допомогли підібрати, все підійшло. Приємно здивувало що безкоштовна доставка в Розетка пункт самовивозу.
- Журавленко А***Отзыв от покупателя. Продавец: 3a 5minut. Размер: M. Цвет: Светлый розовый
Дуже задовільнена товаром та обслуговуванням. Звичайно купую розмір XS/S, консультант підказав, що краще взяти L. Розмір підійшов. Дякую!