- Анатолий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Velo4Town
У меня самокат сигвей найнбот g30p, после падения начал на экране выдавать ошибку 14, типо проблема с курком газа. Заказал у этого продавца курок газа на мой самокат, сам его поменял, теперь самокат работает, использую самокат с новым курком один день, работает хорошо. Купил курок за 260грн, доставка на пункт выдачи розетки бесплатная.
- Достоинства:
- Работает
- Продавец Velo4Town
Дуже вдячні Вам за оцінку нашого товару та магазину. Приємного користування. Працюємо для Вас!
- Віталій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Velo4Town
Все супер. Новенький, гарненький курок. Без нарікань. Гарно упаковано у підходящу і доволі добру коробочку. Від замовлення до прибуття на відділення, меньше доби.
- Достоинства:
- Упаковка, ціна, якість, швидкість відправки.
- Недостатки:
- Не виявив.
- Продавец Velo4Town
- Денис М***Отзыв от покупателя. Продавец: Velo4Town
Все працює, дякую
- Достоинства:
- Те, що було потрібно
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец Velo4Town
- Валерий Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Velo4Town
OK
- Продавец Velo4Town
Дуже вдячні Вам за оцінку нашого товару та магазину! Приємного користування!
- Борис Т*** ЗаОтзыв от покупателя. Продавец: Velo4Town
Работает хорошо пока что проблем не заметил
- Достоинства:
- Доступная цена
- Недостатки:
- К некоторым моделям не подойдёт
- Продавец Velo4Town
Дуже вдячні Вам за оцінку нашого товару та магазину! Приємного користування! Працюємо для Вас!
- Олена А***Отзыв от покупателя. Продавец: Velo4Town
Все прийшло вчасно ,дуже доброго качества
- Продавец Velo4Town
- Устим Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Velo4Town
Все супер, вже користуюся довгий час, не відрізняється від початкової такої деталі в самокаті
- Продавец Velo4Town
Дуже вдячні Вам за оцінку нашого товару! Приємного користування! Працюємо для Вас!
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Velo4Town
Швидка доставка, ну а стосовно акселератора, то хід плавний і якість пластика не гірше оригінального
- Андрей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Velo4Town
Сгорела через месяц.Закажу ещё раз,может брак попался..
- Достоинства:
- Работала
- Недостатки:
- Но недолго
- Продавец Velo4Town
Приносимо Вам вибачення за те, що придбаний Вами товар не виправдав сподівань, та можливих навантажень та/чи погодних умов експлуатації у лютому. Також, рекомендуємо Вам перед встановленням нової ручки газу перевірити напругу, що подається до самої ручки газу від контроллера та взагалі перевірити контроллер. Трапляються такі випадки коли контроллер видає більшу напругу ніж треба, що може призвести до передчасного виходу з ладу інших підключених пристроїв.
- Ігор Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Velo4Town
Дякую хлопці, за оперативнысть, все працює і підійшло до мого xiaomi 1s, бажаю розвитку вам!
- Продавец Velo4Town
Дуже вдячні Вам за оцінку товару та нашої роботи! Приємного користування! Працюємо для Вас!
- Гетсс і***Отзыв от покупателя. Продавец: Velo4Town
Дуже плавний хід, гарна заміна
- Достоинства:
- Працює
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Velo4Town
Все чудово, підійшов до xiaomi pro 2
- Винничук Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Velo4Town
Дешево і швидко без жодних наріканнь. Вже відїздив 200км без проблем.
- Достоинства:
- Дешево
- Продавец Velo4Town
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Velo4Town
Быстро и чётко. Спасибо
- Продавец Velo4Town
Дуже вдячні Вам за оцінку товару та нашого магазину! Приємного користування! Працюємо для Вас!
- Павлючков а***Отзыв от покупателя. Продавец: Velo4Town
Продавец молодец.прлучил на завтра.установил.все работает.
- Достоинства:
- Супер
- Продавец Velo4Town
- zhurakovsk
Доброго дня. Ця ручка газу підійде до куго 365 про? Роз'єми підійдуть?
- Продавец Velo4Town
Щодо роз'єму рекомендуємо звірити опис нашого товару з Вашою старою ручкою газу. У нашого товару роз'єм "папа"