- AI аналіз відгуків28 відгуків: Позитивні 70%, нейтральні 15%, негативні 15%.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Євгеній С***Отзыв от покупателя. Продавец: LTech
Для моїх потреб вистачає з головою
- Достоинства:
- Гарне світло
- Недостатки:
- На момент написання відгуку не знайшов
- Иван К***Отзыв от покупателя. Продавец: LTech
досить якісна кільцева лампа, світло дуже яскраве, рівномірне, м’яке, ідеально підходить для зйомок, чи навіть просто як додаткове освітлення вдома. Комплектація приємно здивувала, штатив металевий, стійкий, не хитається, навіть якщо трохи зачепити, висота регулюється легко, можна налаштувати як для сидячої зйомки, так і для стоячої. Максимальної висоти вистачає з головою. Телефон фіксується надійно, не випадає, навіть якщо трохи ворушити штатив, він гнучкий можна підлаштувати як завгодно, пульт для дистанційного керування теж є, і сумка в яку все спаковано. Ще важливо, дуже широкий розсіювач, більший в 2 рази ніж в інших лампах на 45см. Все зібрано якісно, нічого не люфтить, не скрипить.
- Достоинства:
- світло яскраве, рівномірне, м’яке
- сергей н***Отзыв от покупателя. Продавец: LTech
лампа отличная, светит достаточно ярко, комплектация соответствует описанию.
Цена, свет, комплектация
- Пока не нашел - Рома М***Отзыв от покупателя. Продавец: LTech
Лампа досить яскрава, при цьому не сліпить очі, комплектація досить велика все як в описі, штатив дуже стійкий і тримає лампу стабільно (думав що буде гірше, але дуже здивувався, все супер ) Рекомендую!
- Достоинства:
- Яскрава, комплектація, штатив
Дякуємо за відгук!
- ГлебОтзыв от покупателя. Продавец: LTech
В штативе слабые резьбовые соединения в виде пластмассы с металлом. В результате сильно закрутить винты и зафиксировать невозможно - винты прокручиваются, Такая же проблема в дешёвых лампах, что были до этого у меня, надеялся что в этой лампе все по другому, но нет. Это я кое-как терпел, но на на днях полностью отвалился держак для телефона - саморезы крошечного размера вывалились из пластмассы. Теперь эту лампу можно использовать только как доп. источник света. Для съёмок нужно покупать новую .
Впечатление, что продавец сам эту лампу ни тестировал никогда в течение хотя бы 3 месяцев - недостатки креплений уже видны через месяц использования.- Достоинства:
- хороший свет
- Недостатки:
- слабый штатив и крепления
- Подвірна А***Отзыв от покупателя. Продавец: LTech
Купила лампу для зйомки. На фотографіях вона має і тримач для фотоапарату і два акумулятори. На жаль, їх в наборі не виявилось. Мене це засмутило, оскільки я планувала використовувати її для зйомок з фотоапаратом. З відключеннями світла акумулятори теж дуже важливі для роботи.
Прикро, що продавець вводить в оману тим, що на фото зображена повна комплектація моделі, але фактично приходить часткова. Перед тим, як писати скаргу я іще раз передивилася оголошення і там зазначено про комплектацію внизу сторінки. Проте я вважаю, що цього недостатньо для прозорих умов покупки. Якщо чогось не вистачає, це потрібно зазначати в назві оголошення, або при підтвердженні замовлення по телефону.
Розпакувавши довгоочікувану посилку я відчула, що мене обдурили.- Достоинства:
- Швидка відправка у продавця, гарне пакування, можливість регулювати світло
- Недостатки:
- Неповна комплектація, слабенький штатив, який лампу не тримає - вона буде падати, якщо її нахилити, чи задіти. Але це стандартна історія для непрофесійного обладнання, я була готова.
- Черкашина А***
Зі мною звʼязалися, ввічливо пояснили, що в комплектацію акумулятори не входять і не входили (як і кріплення до фотоапарату). Те, що деякі речі показано на фотографіях на сторінці товару - це лише варіант використання. І це додаткові опції, що купуються окремо. Спілкування було приємним, видалити відгук не просили, відмічаю для загалу, що проблеми вони вирішувати стараються.
Я з твердженням продавця не погоджуюсь, оскільки вважаю, що продавець має чітко комунікувати на видному місці (у заголовку, або в перших строчках опису, або по телефону під час підтвердження замовлення) щодо невідповідності фото реальності. Особливо, коли фото реальності не відповідають)
Бо фактично виходить, що це моя помилка, що я не вчиталася в текст (де у самому низу перелік того, що входить всеж було зазначено).
Але я не вважаю, що повинна читати увесь текст вкладень в пошуках підвоху, коли хочу щось купити в інтернеті. Я бачу фото, бачу назву оголошення і довіряю. Це питання етики. Все найважливіше має бути на видному місці, яке не потрібно шукати додатковими кліками.
Прошу продавця внести більше ясності щодо реальної комплектації, або видалити фото, які не стосуються комплекту, що продається.
П.С. З лампою все супер, додатково відмічу, що в неї доволі довгий шнур для зарядки, що зручно в роботі. - Продавец LTech
Вітаємо , дякуємо вам за відгук, повна комплектація завжди була вказана в описі товару, де спеціально для цього було створено цілий блок з написом "ЩО ВХОДИТЬ В КОМПЛЕКТ"
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: LTech
Дуже якісна річ
- Анна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: LTech
Ніжка не стійка, сама лампа важка, а от стійка-ніжка просто не тримає конструкцію. Якщо виставити в нерухомому положенні, то буде стояти, а якщо потрібно постійно рухати, то це ще той квест. Лампа яскраво світить,
- Продавец LTech
Доброго дня, дякуємо вам за відгук. На рахунок штативу він стійкий, якщо правильно зафіксувати ніжки сгідно інструкції, та нахиляти лампу в сторону однієї з ніжок штативу. Якщо у вас щось не виходить телефонуйте нам , ми допоможемо. Дякуємо
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: LTech
Дуже задоволена комплектацією, зібралась легко, світе ідеально.
Недоліків поки не знайшла- Достоинства:
- Комплектація повна, як і написано
- Продавец LTech
Дуже дякуємо вам за відгук та за замовлення
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: LTech
Дякую велике продавцю, враховуючи невелички недоліки лампи, які бачив тільки я, через два місяці еклсплуатації замінили на НОВУ!
- Достоинства:
- Ціна якість
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: LTech
Штатив очень плохой, отходит штейкер с блока питания постоянно, из за этого лампа мигает ! ((
- Продавец LTech
Доброго дня, сьогодні вас набере менеджер , штекер не повинен відходити і лампа повинна працювати стабільно без мигання, можливо щось з блоком живлення , з вами звяжуться для заміни, не хвилюйтеся
- Елена З***Отзыв от покупателя. Продавец: LTech
Класна, якісна лампа
- Продавец LTech
Дуже дякуємо вам за відгук
- Дмитрий О***Отзыв от покупателя. Продавец: LTech
Проблема решена
На фото все що було у комплекті!!!!
Немає гнучкого з'єднувача
Немає акумуляторів та зарядного
Лише один тримач телефону- Достоинства:
- Зіпсовані недоліками
- Недостатки:
- Немає гнучкого з'єднувача
Немає акумуляторів та зарядного
Лише один тримач телефону
- Дмитрий О***
Продавець подзвонив, виявилося що комплект має такий вміст. Все прийшло що було вказано в описі, треба бути уважнішим при покупці товарів...
- Продавец LTech
Дякуємо за покупку, так, аккумулятори купуються окремо, це вказано в описі в першому абзаці, на рахунок гнучкого з'єднувача ви більш за все сплутали з іншою лампою lumerty, він не дуже підходить до цієї моделі. Лампа йде в помному комплекті, який повністю відповідає опису.
- Юрий В***Отзыв от покупателя. Продавец: LTech
Дякую за хорошу кільцеву лампу
- Достоинства:
- Якісний товар. Доброзичливе обслуговування
- Продавец LTech
- Елена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: LTech
Супер просто! Светит не передать словами очень ярко, множество режимов освещение с доступным в обращении управлением, рекомендую!
- Достоинства:
- Качество
- Андрей С***Отзыв от покупателя. Продавец: LTech
Отличная лампа, очень хорошая комплектация, высокое качество материалов.
- Достоинства:
- Светит ярко, регулируется температура света, хорошее качество материалов
- Мария К***Отзыв от покупателя. Продавец: LTech
Очень быстрая доставка. Лампа хорошо упакована и вся комплектация. Материал надежный и качественный.
- Майя Х***Отзыв от покупателя. Продавец: LTech
Отличная лампа, я о ней мечтала!
Доставка была супер быстрая, продавец сразу связался, все чётко объяснил . Качество лампы на высоте. Я много читала, что бывают хлипкие конструкции, так вот тут очень прочная и устойчивая. Свет можно регулировать. Есть вентиляция на задней панели, что насколько я знаю, продлевает срок использования. Я в восторге!- Достоинства:
- Прочная устойчивая конструкция
Несколько пультов
Регулятор интенсивности света
Сумка в комплекте - Недостатки:
- Дина А***Отзыв от покупателя. Продавец: LTech
Здравстйте народ!
Купила лампу дочке в подарок.Лично я в них не разбираюсь,но дочка занимаючись визажом и бровями была в восторге.Чтобы не говорили,но брэнд это качество.Так что лампа впечатлила так же как и цена,если бы не такая крутая скидка я бы не решилась ее купить.
Очень рекомендую поспешить пока есть скидка.
Быстрая доставка,отличная упаковка,гарантия.
Огромное спасибо продавцу и работникам Розетки,давно пользуюсь их услугами и ещё ни разу они меня не подвели.- Достоинства:
- Качество ,цена
- Продавец LTech
Спасибо вам за покупку и отзыв!
- Нина П***Отзыв от покупателя. Продавец: LTech
Спасибо большое за эту чудо лампу, не могу нарадоваться покупке. Она очень мощная и с ней получаються отличные снимки. Штатив у неё не хилый как в большинства ламп других производителей, а крепкая и не шатается. Очень удобно делать фотографии с помощью пультика. Очень рада что приобрела её именно у вас, сервис на высшем уровне, доставка очень быстрая!Спасибо:)
- Достоинства:
- Очень мощная лампа, удобное управление, разные оттенки света, регулирование светом
- Недостатки:
- нету
- Продавец LTech
- Тетяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: LTech
Лампа приехала быстро. После заказа со мной сразу связался продавец. Товар соответствует описанию. Для визажиста - это качественное освещение и видео.
- Достоинства:
- Якісне освітлення, міцний штатив, вигідна ціна.
- Недостатки:
- Незнайшла
- Продавец LTech
- Пономаренко И***Отзыв от покупателя. Продавец: LTech
Отличный сервис продавца. Ценовое предложение перекрывает всех конкурентов. Для тех кто мечтает о брендовом свете эти доводы, возможно, не аргумент, но для тех кто любит получать качество, считая деньги, это находка. Данная лампа порадует не только блогеров, но и операторов видео на массовых мероприятиях (свадьбы, корпоративы).
- Достоинства:
- Кольцевая LED лампа LUMERTY Premium - идеальный выбор для создания бестеневого рассеянного света.
- Недостатки:
- В своей нише - недостатков практически нет.
- Продавец LTech
- Ірина У***Отзыв от покупателя. Продавец: LTech
Вчора отримала кільцеву лампу. Щодо обслуговування - все на вищому рівні. Консультант магазину зателефонував через декілька хвилин після замовлення і відповів на всі питання. Щодо лампи - це саме те, що я шукала. Збирається все дуже швидко, добротна, все так як і подано в описі. Чудово освітлює. Задоволена покупкою на всі 100 %.
- Достоинства:
- 96 Вт, ціна, комплектація, якість
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец LTech
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LTech
Замовляла лампу для роботи, щодо обслуговування - все чудово, домовилась забрати самостійно.
Щодо лампи:
стандартна комплектація - з фірмовою сумкою, штативом та кріпленням для тел
якісний пластик, нема пошкоджень
доволі яскрава, для відео ідеально, можна користуватися задньою панеллю для зміни яскравості, а можна - пультом
шнур довгий
штатив легкий, міцний, я би не ризикувала ставити важкий фотоапарат, але непрофесфйну камеру витримає
лампа трохи нагрівається, якщо довго увімкнена, нічого критичного
Хочу попросилити продавця одразу пропонувати батарейки для пульта, це буде корисно для покупців, бо я так і забула їх придбати, добре, що можна все на задній панелі коригувати.
Весь комплект влізає в сумку, не знаю, скільки вона витримає, виглядає надійною, важить все близько 4 кг, можна носити на плечі.
Хочу зазначити, що сама лампа працює чудово, мені максимально все підходить, для запису на тел - супер, на камеру чи фотоапарат - мені підходить, але залежить від вашої техніки, напевно.
У мене стоїть на відстані приблизно 1,2-1,5 м, робить м'яку, приємну картинку.- Достоинства:
- легка, яскрава, великий діаметр
- Недостатки:
- не знайшла
- Продавец LTech
- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: LTech
Заказала Кольцевую лампу у этого Продавца и не ошиблась как с лампой, так и продавцом. При сборке лампы сложностей у меня не возникло (собирается БЕЗ отвертки). Всё очень легко регулируется (высота регулируется, что важно). Учитывая, что заказ я делала поздно вечером, со мной связались через минут 5. Очень быстрая доставка.
- Достоинства:
- Качественно сделано, все держится добротно, мощная + сейчас хорошая скидка. Работает как на батарейках, так и от розетки. Замечательный продавец, сам свяжется, проконсультирует, если есть вопросы.
- Недостатки:
- В лампе недостатков не увидела (Батарейки отдельно покупаются к пульту и лампе).
- Продавец LTech
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: LTech
Лампа отличная, очень простая в обращении.свет регулируется плавно и соответствует описанию. Пластик очень прочный и надёжный, штатив крепкий и устойчивый, с качественными креплениями. Пульт и сумка это вообще приятный бонус. Рекомендую эту модель, а сейчас ещё и по очень приятной цене.
- Достоинства:
- По лампе: всё на 10 . По покупке: Магазин дал обратную связь в течение 5-7минут. Я получила оч.хорошую профессиональную консультацию. Товар был отправлен в тот же день. Рекомендую продавца.
- Недостатки:
- По лампе пока не вижу. По заказу. Неудобная функция-нельзя позвонить продавцу не сделав заказ. А после оформления заказа нельзя внести в него изменения и пришлось делать второй заказ в том же магазине
- Продавец LTech
- АлёнаОтзыв от покупателя. Продавец: LTech
выбирала с мощностью не меньше 85Вт и размером от 45см., так как занимаюсь шариками и постоянно надо их фотографировать чтоб передались все цвета, эта лампа с задачей справляется, яркость регулируется, мощность тоже.
сомневалась, что с такими характеристиками небольшая цена, но думаю такая цена по акции временно, она стоит дороже...- Достоинства:
- мощная, качественная, оригинал, комплектация вообще порадовала, есче отдельно можно докупить к ней аккумуляторы и будет автономна
- Недостатки:
- не помещается в дамскую сумочку:))))))))))
- Продавец LTech
Хорошего пользования и спасибо вам за отзыв
- Юрий Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: LTech
Выполняюю просьбу продавца оставить отзыв. Почему выбрали именно эту: 96 Ватт - (широкие возможности и работа на удалении), дисплей отображающий интенсивность освещения и температуру света (возможность выдерживать стандарты съемки, понятно, что все регулируется), пульт для света + пульт для телефона, цена со скидкой ниже чем у конкурентов. Батарейки для пульта и аккумуляторы для съемки на улице нужно покупать отдельно.
- Достоинства:
- 96 Ватт, дисплей интенсивности и температуры цвета, качество, цена, конкурентность
- Недостатки:
- штатив на 4, но как для света пойдет
- Продавец LTech
Спасибо вам за покупку и за ваш отзыв
- ВладиславПродавец: LTech
Лампа взагалі не відповідає своїм характеристикам, слабша в рази. В опису немає який вона має світловий потік тобто люмени, це багато про що говорить. Корпус зроблений похабно, точки , сколи незрозумілі ( такі як на фото у іншому відгуку ), стерчать наліпки біля кріплення, коли лампа увімкнута видно чорні смуги кріплення з середини які роблять тінь. Можливо більш розпіарена, а по ділу ніяк або просто брак прийшов.
- Достоинства:
- Недостатки:
- На жаль вистачає, описав нижче
- Продавец LTech
Доброго дня, з вами сьогодні звяжеться менеджер , для вирішення питання , або для заміни , можливо якийсь дефект на виробництві, точок не повинно бути та тіней також. На рахунок потужності лампа відповідає заявленим характеристакам, в ній стоїть товстий розсіювач, щоб вона вас не осліплювала коли ви на неї дивитесь , через це вам може здаватись що мало світла. Дякуємо вам за відгук, очікуйте дзвінок менеджера
- Владислав
До продавця ніяких претензій.Так вона не засліплює, підійде виключно до лиця. Але я розраховував як універсальну, потужну, та з регуляторами щоб вона була універсальною для обох варіантів роботи ( лице та на відстані) але вона виключно для роботи з лицем не більше, нащо тоді там регулятор потужності світла та акцент на потужність? Якщо я маю лампу просту дешеву яка так само працює, який сенс тих регуляторів та інших забаганок на цій лампі? Вона себе не виправдала як по характеристикам так і ціні, а особливо по назві Premium.
- Raven E***Продавец: LTech
Лампу от подобных конкуретнов отличает наличие двух портов юсб с подзарядкой установленных устройств и возможность установить аккумуляторы для автономной работы без сети . пользоватся удобно и приятно . так же порадовал подарок - блутуз пульт .
- Достоинства:
- Хороший яркий свет.
- Евгений Т***Продавец: LTech
Лампа понравилась, о покупке не жалею. Рекомендую.
- Достоинства:
- Лампа яркая, собрано все достойно, свет мягкий с регулировкой теплоты.
- Недостатки:
- Если лампу наклонить горизонтально, штатив нагибается, не критично, но устойчивость уменьшается.
- Продавец LTech
Спасибо за отзыв!
- Олександренко В***Продавец: LTech
Здравствуйте. Покупала мама для подарка .При получении кольцевой лампы и зеркала, все детали были на месте , в хорошем состоянии и легко раскладывались . Единственная трудность у меня возникла с управлением пульта , но методом проб я быстро разобралась, батарейки отсутствуют. Длина шнура достаточно длинная , удобна в использовании , яркость хорошая. Гарантийный талон был в наличии . Доставили достаточно быстро. Покупкой я очень довольна , я давно хотела такую лампу , всем советую.
- Достоинства:
- Цена , качество .
- Недостатки:
- Не нашла
- Продавец LTech
- Горбатенко К***Продавец: LTech
Получилось купить просто по нереальной скидке.
Лампа приехала очень быстро, оправили в день заказа!
По качеству идеальнейшая! Лучшая среди кольцевых ламп! Все работает как часики.
Очень приятно с вами работать) обязательно буду заказывать ещё, тк выбор очень хороший)- Достоинства:
- Качество, мощность, цена
- Недостатки:
- Нет!
- Продавец LTech