- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: FreeWay
Брав для полігонів, за свою ціну себе добре проявила, але з невеличким недоліком: хиталася зі сковородою на ній
- Достоинства:
- Ціна, компактність
- Недостатки:
- Мала стабільність при зміні центру маси
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Под Прицелом
Балон прилягає не щільно, постійно йде втрата газу
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не щільно прилягає до балону
- Богдан
Апдейт відгуку: Мененджер магазину написав у той самий день і запропонував вирішити проблему. Приємно здивований таким рівнем сервісу, рекомендую продавця.
Товар замінили на справний. Не знаю як виправити відгук але 5 зірок за сервіс і 4 за товар заслужено, дякую.
- Строцька Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Martin
Загалом товар нормативний, при цих відключеннях світла рятує, що можно щось розігріти або зварити, але мені чомусь попався з дефектом, одна з держаків хитається і треба пристосовуватися, щоб не впала ємкість, котру ставиш на цю комфорку. Було б не погано, якщо б до цього товару одразу дожили хоча б один балон газу, бо товар ти отримав, а балон ще треба купити і потрібно знати який купувати по діаметру. А так, якщо ти отримуєш даний товар, то покупець вже баче який балон потрібен та і економить час для пошуку газового балону
- Достоинства:
- Рятує при відключенні електроенергії, а також можна взяти у дорогу чи будь куди
- Недостатки:
- Дефект однієї лапки у комфорці, тиліпається, не закріплено, внутрі корпусу щось дзеленчить, як відпала якась деталь
- Александр З***Отзыв от покупателя. Продавец: LeoDik
В комплектації вказані два балони їх по факту немає. Я думаю всім очевидно хто купляє і кого намахує данний продавець.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Продавець шахрай
- Продавец LeoDik
Доброго дня! Вибачаємось за незручності, Нова Пошта не пропустила балони з газом. Написали Вам в особисті, чекаємо реквізити для компенсації
- НазарійОтзыв от покупателя. Продавец: Novotec
Не якісні матеріали, не запалюється з першого разу, випускає з балону багато газу перед тим як іскра спрацює!
- Достоинства:
- Компактність
- Недостатки:
- Запал
- ЛюдинаОтзыв от покупателя. Продавец: DaddyDi
Слабкий матеріал, п'єзопідпал дуже поганий, тяжко регулювати вогонь щоб не спалити всіх і все
- Андрей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Market Trends
Все работает отлично
- Наталія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Martin
Через тиждень відвалися кріплення
- Максим Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: TSV
Непоганий товар
- Достоинства:
- Туризм, часте попадання світла.
Мини грілка балон т/б.
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: KVIM
Не робить пiдпал.
- Продавец KVIM
Ви ж через 10 хвилин написали що розібралися!
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: TSV
Класна штука
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: КАМа
Найгірша плитка з усіх, що я купувала. Криво-косо зібрана, не тримає балон.
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Novotec
Не купуйте це дрантя. Пропрацювало тиждень. В руках розвалюється
- Федір Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TSV
Гарна річ за свої гроші! Але один мінус, під'єднанний балон одразу потрішки пропускає, повністю не герметична конструкція
- Галина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TSV
Супер дуже сподобався все працює ідеально.Швидка доставка дякую продавцеві.
- Недостатки:
- Незнайшла
- Артем Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех
Добре працює. Дуже допомагає коли відключають електрику.
- Продавец Кошик Тех
Дякуємо за відгук! Раді, що пальник добре себе показав і став у нагоді в потрібний момент. Нехай служить надійно
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Lucky zone
Купувала в кінці 2022 року. Тоді одного балону вистачало на декілька місяців, бо тільки каву варили на ньому.
Активно користуватися почали вже в 2025.
Помічна штука при відключеннях. Воду закипʼятити, підігріти суп або другі страви, зварити яйця або картоплю - швидко, без проблем. Смажили яєчню, готували вівсянку на сніданок.
Головне - не важкий посуд невеликого діаметру, щоб не нагрівався балон.
Балони підходять різні, купувала Сила, Сігма і ще якісь, все підійшло.
Наразі проблема в тому, що дуже люфтить те місце, куди кріпиться балон, хитається сильно. Але ніякого кріплення, яке можна було би підкрутити, на приладі не виявлено. В принципі, це не заважає процесу використання балону, газ не травить начебто, але якось все одно лячно.
Тому буду шукати аналог і купувати знову.- Достоинства:
- Міцна конструкція. Є чохол.
- Недостатки:
- З часом почало хитатися місце зʼєднання з балоном.
- Максим
Внизу выкручивается гайка и плитка разбирается. Потом нужно этот цанговый патрон(в который вы вставляете баллон) чуть подтянуть изнутри(вроде бы там тоже гайка) и он не будет болтаться. Также собрать обратно и пользоваться.
Если вам повезло попасть на качественную горелку - лучше не искать новую. У них часто паршивое качество
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: GrandBuyer
Працює
- Продавец GrandBuyer
Доброго дня, Шановний Сергій! Дякуємо Вам за позитивний відгук. Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування Вам і гарного дня
- Наталія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Martin
Товар отримала швидко. Кріплення працюють. Але ще не користувалась. Продавця рекомендую.
- Достоинства:
- Розмір, зручність у використанні. Ціна
- Недостатки:
- Не має
- Ярослав Р***Отзыв от покупателя. Продавец: TSV
Все супер як в описі,провіряв дома все працює чудово будем бачити на практиці як буде
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: ЕкіпаСпорт
Плитка сподобалась. До покупки користувався схожою, але без шланга, де балон з'єднується безпосередньо з корпусом. Старою було стрьомно користуватись, коли потрібно було розігріти пательню чи кастрюлю з більш-менш широким дном, бо балон з газом поруч. На цю ж маленьку плитку спокійно ставив широку важку пательню, коли зненацька вимкнули електрику та відключилась електроплита, не боючись, що перегріється балон з газом.
Зазначу, що плитка дуже маленька та легка, бо взагалі це туристична плитка. Тому вимагати від неї чогось надзвичайного, намагаючись зварити борщ в 5-ти літровій каструлі не треба, бо вона навряд чи це витримає)) - Сергій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartestbuy
Все ок.
- Достоинства:
- Компактність,ціна.
- Недостатки:
- Не виявив.
- Продавец Smartestbuy
Доброго вечора. Вдячні за відгук, звертайтесь ще!
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: OLVO
Непогана плитка, в умовах блекауту дуже виручає. Продавець ввічливий, доставили швидко у відділення Розетки з післяплатою. Ціна невелика
- Достоинства:
- Зручна і потрібна річ
- Продавец OLVO
Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що товар вам сподобався.
Бажаємо приємного користування і будемо раді бачити вас знову
- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TSV
Гарна якість
- Степан М***Отзыв от покупателя. Продавец: TSV
Гарная пристрій за свої кошти
- Роман Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SOKOLOVSKIY
Все супер. Задоволений, дякую.
- Достоинства:
- Ціна, якісь, компактність
- Продавец SOKOLOVSKIY
Дякуємо за відгук! Очікуємо на нові замовлення від Вас!
- Сергей Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: TELECLUB
Все гуд!
- Александр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
Работает. Не плотно фиксируется баллон. Была вспышка газа. Пришлось поджимать крепления баллона. Штука опасная. Без присмотра оставлять нельзя!
- Достоинства:
- Габариты
- Недостатки:
- Плохое соединение с баллоном
- Шкробот И***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
Сподобалася.
- Вячеслав Р***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
Прислали не kovar K-202 а venera zt - 202. Разница маленькая есть. Плохо регулируется подача газа, травит газ из под регулировочного крана вовремя регулировки, люфт. У кого нервы слабые не советую к покупке...
- Михайло З***Отзыв от покупателя. Продавец: TSV
Швидко надіслали.
- Достоинства:
- Зручна річ.
- Недостатки:
- Відсутні .
- Алла Д***Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet
Супер. Хороша якість
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Amigo-HS
Купив, перевірив - працює. Газ не стравлює. Кажуть, що балончика вистачить на 2-2,5 години, подивимось.
- Достоинства:
- Ціна смішна, доставка швидка
- Недостатки:
- Виробник комуністичний Китай
- Андрей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Martin
Клёва
- Игорь Д***Отзыв от покупателя. Продавец: FRIK
нікому не рекомендую, травить газ, газовий балон мало не вибухнув. заказав товаришу на подарунок , добре що перевірив.
- Игорь Д***Отзыв от покупателя. Продавец: FRIK
Со второго раза перестало работать пьезо зажигалка, нагрелась до красноты
- Достоинства:
- Маленькая
- Недостатки:
- Поломалась со второго зажигания