Отзывы покупателей о Влажная туалетная бумага Zewa Pure Moist, 42 шт

• Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: the Blue Elephant

Заказал pure
    Прислали sensitive
    Ребята вы либо ошиблись либо не обманываете

Достоинства:
    Зева норм
    Недостатки:
    Другой вид прислали
  • Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 18. Количество листов/отрывов: 42 листа

Доволен

Сергію, вітаємо!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку! Раді, що Вам сподобався вологий туалетний папір Zewa Sensitive. Він створений спеціально для делікатного очищення — без аромату, м’який та підходить для щоденного використання навіть для чутливої шкіри. Дякуємо, що обираєте Zewa!

• Роман Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Количество листов/отрывов: 80 листов

Дам честный отзыв как есть. Долгое время пользуюсь smile покупая на розетке, увы их нет. Эта влажная бумага в сравнение получается как газета и 4 слойная.

Достоинства:
    Можно пользоваться когда выбора нет вообще
    Недостатки:
    Качество на нуле, полусухие

Романе, вітаємо!
      Дякуємо за Ваш відгук. Розуміємо, що відчуття щільності та вологості можуть бути індивідуальними. Водночас вологий туалетний папір Zewa Sensitive має низку переваг: гіпоалергенна формула без спирту й ароматизаторів, м’які волокна для делікатного догляду, а також повна розчинність у воді, підтверджена тестами. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом та обрали Zewa.

• Ірина К***

Віддаю перевагу туалетного паперу фірми Zewa))

Достоинства:
    М'який, не рветься

Ірино, вітаємо!
      Дуже дякуємо за Ваш відгук та вибір вологого паперу Zewa Sensitive. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок. Бажаємо приємних покупок!

• Марія С***

Чудовий товар.

Маріє, вітаємо!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук та вибір вологого туалетного паперу Zewa Sensitive. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок. Бажаємо приємних покупок!

• Ганна А***

• Вікторія К***

Все добре

Вікторіє, вітаємо!

• Олег

Рветься і розчиняється в руках, ще коли дістаєш з упаковки. Жахлива якість, ті ж , Smile на порядок краще (хоча теж далекі до ідеалу). Не раджу купувати.

Достоинства:
    Немає жодних
    Недостатки:
    Розлазяться в руках

Олеже, вітаємо!
      Дякуємо за Ваш відгук. Нам щиро прикро, що вологий туалетний папір Zewa Sensitive не виправдав ваших очікувань. Ми цінуємо думку кожного споживача та уважно ставимося до будь-яких зауважень. Продукція Zewa проходить ретельний контроль якості та має багато позитивних відгуків, однак ми розуміємо, що досвід може бути індивідуальним. Щоб ми могли детальніше розглянути ситуацію, просимо надіслати додаткову інформацію (фото продукту, дату та місце покупки) на електронну адресу: [email protected]. Дякуємо за Ваш зворотний зв’язок.

• Валентина С***

Потрібна і корисна річ для гігієни, отже, і для здоров'я. Якість висока

Достоинства:
    Ціна,якість,об'єм

Валентино, вітаємо!
      Щиро дякуємо за вибір ТМ Zewa та високу оцінку вологого туалетного паперу Zewa Sensitive. Бажаємо приємних покупок!

• Маргарита К***

Задоволена товаром.Дуже гарна якість.Розетка як завжди на висоті.Дякую!

Маргерито, вітаємо!

• Владимир Ф***

Новости

Володимире, вітаємо!

• Алина А***

Те, що треба

Аліно, вітаємо!
      Дуже дякуємо за вибір ТМ Zewa та високу оцінку вологого туалетного паперу Zewa Sensitive. Для нас важлива Ваша думка. Бажаємо приємних покупок!

• Ганна С***

Хороший товар

Ганно, вітаємо!
      Щиро дякуємо за вибір ТМ Zewa та високу оцінку вологого туалетного паперу Zewa Sensitive. Для нас важлива Ваша думка!

• Годованец Н***

Гарна якість товару.
    Без запахів і ароматизаторів, класно для алергиків.

Достоинства:
    Якість і ціна

Миколо, вітаємо!
      Дуже дякуємо за вибір ТМ Zewa та високу оцінку вологого туалетного паперу Zewa Sensitive. Для нас важлива Ваша думка!

• Татьяна С***

Продукция торговой марки Zewa мне всегда нравилась

Тетяно, вітаємо!

• Светлана П***

Замовляла оновлене пакування серветки-з новим складом та новим дизайном, а видали стару позицію, було цікаво спробувати саме новинку.

• Раїса Г***

Супер дупер

Раїса, вітаємо!
      Дуже дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку вологого туалетного паперу Zewa Sensitive. Для нас важлива Ваша думка!

• Анна В***

Чудовий вологий папір, рекомендую!

Анно, вітаємо!
      Щиро дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку вологого туалетного паперу Zewa Sensitive. Для нас важлива Ваша думка!

• Елена

Соотношение цена/качество превосходное

Олено, вітаємо! Щиро дякуємо за позитивний відгук! Для нас важлива Ваша думка!

• Валерій

Сподобався. Купуємо його постійно. Має приємний запах порівняно з дитячим
    Єдине що, перша серветка після відкриття майже завжди розривається, інші вже нормально витягуються.

Достоинства:
    Приємний запах, не рветься, круто що є пластикова кришка
    Недостатки:
    Доволі часто перша серветка після відкриття рветься

Валерію, вітаємо! Дякуємо за позитивний відгук! Для нас важлива Ваша думка!

• Володимир Б***

Серветки дуже якісні. Ще й чудова ціна в акцію)))

Достоинства:
    Ціна, якість

Володимире, вітаємо!
      Щиро дякуємо за позитивний відгук! Для нас важлива Ваша думка!

• Максим Б***

Ціна якість доставка

Максиме, вітаємо! Дякуємо за позитивний відгук! Для нас важлива Ваша думка!

• Наталя

Якщо користуватися вдома, то ще таке, а десь в дорозі то жесть. Рветься, витягується по 3 відриви на раз. Спочатку думала, що упаковка дуже щільна коли повна. Зараз залишилось трохи більше половини, а той папір і дальше неможливо витягнути поштучно і не порвати.

Наталю, вітаємо! Дякуємо за відгук! Нам прикро, що у Вас склалося таке враження. Надішліть, будь ласка, свої контактні дані та детальний опис проблеми з фото товару на пошту [email protected] для того, щоб з вами зв’язався представник бренду для подальшого вирішення питання.

• Эдуард С***

Гарний папір

Достоинства:
    Гарний
    Недостатки:
    Поки не виявили

Дякуємо за позитивний відгук.

• Алёна А***

Гарна якість

• Григорьева Е***

Брала серветки по гарним відгукам, але нажаль те що отримала мене неприємно вразило.
    Серветки дуже вологі, навіть занадто, тягнуться одна за одною, кожну наступну серветку просто неможливо запхати назад. Можливо десь хвилину я намагалась дістати серветку яка рвалась просто по шматочкам, хоча на дотик серветки пружні і не зовсім тонкі. Думала що це тільки з першою серветкою так буде, бо упаковка досить щільно наповнена, але декілька штук наступних також трохи порвались. Аромат дуже на любителя, мені зовсім не сподобався, він не інтенсивний і не навʼязливий, що є дуже добре, але для мене якийсь специфічний.
    Можливо це просто мені так пощастило, не знаю. Буду шукати інші варіанти.

Вітаємо. Шкода, що у вас таке враження. Напишіть нам, будь ласка, на [email protected], щось придумаємо.

• Ірина

Дійсно хорошої якості, в порівнянні з будь-якими іншими. Намагалася купувати і дешевші, але ці найкращі. Великої упаковки вистачає надовго.

Дякуємо за позитивний відгук! І пластикова кришечка - дуже зручна.

• Анна Х***

Хорошая бумага

Дякуємо за позитивний відгук! Пластикова кришечка дуже зручна.

• Галина К***

Зручна упаковка

Недостатки:

Дякуємо за позитивний відгук.

• Столяр М***

Класна річ!

Дякуємо за позитивний відгук. Звертаємо увагу, що цей продукт має дуже зручну пластикову кришечку.

• Олександр Ш***

Відмінно

Дякуємо за Вашу оцінку! Бажаємо приємних покупок!

• Коцюба Н***

Все супер

Достоинства:
    Можно викидати в туалет
    Недостатки:
    Знижка замала))

• Татьяна Б***

Універсальний, зручно носити в сумці

Достоинства:
    універсальний

Тетяно, вітаємо!

• Дмитро

Дуже корисне рішення

Дмитро вітаємо,
      Дякуємо за ваш відгук, нам важлива ваша думка!

• Наталия Х***

Наталіє, добрий день,
      Дякуємо за високу оцінку товару. Приємного використання!