Отзывы покупателей о Мини-зонт UV карманный Black женский

• Отзывы про товар продавца Aliko
  • Олег М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Aliko. Цвет: Черный
    Достоинства:
    Компактна
    Недостатки:
    Не крихка
  • Игорь П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Aliko. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

У назві вназано автомат, у характеристиках напівтомат - по факту механіка: розкривається і складаєть повністю вручну. Після складання необхідно запихнути кінчики спиць у ручку. Важкувато натягується чохол - завузький вхідний отвір. Іноді при відкритті край парасолі задирає догори. Під сильним вітром парасолю вивертає.

Достоинства:
    Недостатки:
    Механіка, складнощі у складані
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

• Продавец  Aliko

Добрий день, Ігор!
      Приносимо вибачення за неточності в назві та характеристиках товару. Виправлення внесли, інформація на сайті скоро оновиться.
      Нам прикро що вам не підійшла придбана модель парасольки. Пропонуємо обмін або повернення.
      З повагою Aliko

• Юрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MobiELS

По перше прийшла зовсім не та парасоля, по друге вона не автоматична, як вказано в оголошенні

Доброго дня! Парасоля механічна, передали на Розетка, щоб виправили

• Анна Л***
    Продавец: MobiELS

Від замовлення відмовились,взагалі не відповідає товар опису(не автомат,як описано),спиці при відкритті парасольки вже готові зламатися,якість повний 0.
    Хоча я розумію що за такі гроші супер не буде,але...і опис не треба такий робити

• Продавец  MobiELS

Добрий день! Нам шкода, що вам не сподобалась парасолька. В характеристиках вказано, що парасоля має механічне складання. В описі інформацію виправили. Очікує на оновлення.

• Александр О***
    Продавец: MobiELS

Чекав заказ три дні, приїхав взагалі не той зонт, повністю не відповідний до характеристик та фото

Достоинства:
    Недостатки:
    Швидкість доставки
    Не той товар
    • Продавец  MobiELS

Доброго дня! Завтра вам зателефонуємо, вирішемо питання