- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: SSShop
Одразу ж одмн діод перестав працювати, можливо не світив від початку, не звернули увагу.
- Достоинства:
- Багато режимів.
- Недостатки:
- Діоди не надійні.
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: SSShop
Ліхтарик яскравий, але ж трішки прийшов з браком
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: SSShop
Замовила 2 мигалки, одразу оплатила оскільки прочитала гарні відгуки. Мені не презвонили, ніяк зі мною не звязались, написали лиш що відправили замовлення. Ну ок, думаю добре що відправили. На пошті я отримала погано запакований товар, просто в плівку. Коробочки в яких були ці мигалки були поламані (я замовляла на подарунок), все ж розпакувавши один і роздивившись, виявилось що поламане гніздо для зарядки, тобто воно відсутнє. Я одразу зателефонувала за номером відправника - абонент поза зоною досяжності. Що робити?! Написала "зафіксувати звернення" і запакувала товар відправила назад.
В додатку НП я бачу що відправлення отримали, забрали але зі мною ніяк не звязуються. Знову позвонила за номером відправника - абонент поза зоною досяжності. Я написала в чат до продавця що повернула товар і чекаю на повернення коштів, на що отримала відповідь: Ми з Вами не оформляли повернення. ЦЕ Ж БО ЯК? як я мала оформити повернення з продавцем, з яким неможливо звязатись. Чи я мала з пошти забрати поламаний товар додому і як потім довести що поламала його не я?
Продавець винен мені гроші за 2 мигалки і 74 грн доставки НП- Достоинства:
- НЕМА
- Недостатки:
- Приїхали розтрощені коробочки, одна вигалка пмала поламане гніздо для зарядки
- Продавец SSShop
Добрий день. Є певна процедура повернення, і треба її дотримуватись, повернення потрібно оформлювати в особистому кабінеті спочатку, потім відправляти на ті дані що ми надамо, також до посилки потрібно додавати опис проблеми (якщо вона є), потім цей товар передається на сервісну діагностику і тільки після заключення Ви отримуєте назад свої кошти.
- Дана М***Отзыв от покупателя. Продавец: SSShop
Светит очень ярко, аж не ожидала. Несколько режимов свечения. Внутри коробки юсб и крепления. На сколько хватает - без понятия, ещё не тестировала. Отправили посылку быстро, ещё и уведомили по смс, что посылка уже в отделении)
- Достоинства:
- За такую цену - отлично
- Недостатки:
- Нету индикатора зарядки. Разве что ориентироваться на павербанк, когда он перестанет заряжать, но к продавцу вопросов нет.
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: SSShop
Прекрасний девайс. Світло дуже міцне, є декілька режимів мерехтіння. Рекомендую.
- Игорь С***Отзыв от покупателя. Продавец: SSShop
Очень эффектно выглядит, дочка включает даже днём, ночью вообще очень ярко, четко видно сердце и даже при таком компактном размере заметит каждый.
- Достоинства:
- классное качество, долго держит зарядку, хорошая цена, много режимов, быстрая зарядка.
- Продавец SSShop
Здравствуйте. Спасибо за отзыв! Рады, что товар Вам понравился.