Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Велосипедные зеркала заднего вида с креплением для руля KOSO (пара) черные

Есть в наличии

4.6/5
Оценка пользователей 4.6/5
  • Максим Г***

Дзеркала надійні,встановив без проблем
    Одне питання
    У мене бензиновий веломотор,і коли їду на педалях все норм,а коли завожусь то сильна вібрація і майже нічого не видно
    Я підозрюю що вібрує шарове кріплення
    Чи можна його якось зафіксувати або підтянути?

• Продавец  Happy Up Now

Вітаємо! Дякуємо за відгук та за те, що поділилися досвідом встановлення.

Стосовно вашого питання: річ тут не тільки в шарнірі чи пластиковій ніжці. Бензиновий веломотор дає дуже сильну та специфічну вібрацію. На жаль, навіть якщо зробити ніжку та кріплення повністю металевими, це не вирішить проблему - вібрація від двигуна все одно буде передаватися на дзеркало і розмивати картинку.

У цих дзеркалах встановлено пласке скло, яке є чутливим до будь-яких коливань, але натомість таке скло дає деталізовану картинку без спотроверь. Додатково фіксувати шарнір немає сенсу, це не допоможе. Для техніки з бензиновими моторами краще обирати сферичні дзеркала (випуклі) - вони конструктивно значно менше залежать від вібрацій і зберігають видимість. Дякуємо за розуміння!

• Андрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Happy Up Now. Цвет: Черный

Дзеркала файні. Видно все.

Для правильного встановлення робіть так:

Важливо! Не перетягуйте різьбові з’єднання. Надмірне зусилля може призвести до пошкодження або розтріскування кріплення.

Порядок встановлення

1. Підготовка перехідника

Спеціальний перехідник має різьбу з двох сторін:

* довга різьбова частина
    * коротка різьбова частина

Між ними знаходиться плоска двогранна частина під ключ.

Спочатку накрутіть контргайку на довгу різьбову частину до упору в плоску центральну частину перехідника.

2. Встановлення в дзеркало

Короткою різьбовою частиною вкрутіть перехідник у корпус дзеркала.

Закручуйте лише до щільної посадки, без надмірного зусилля. Не використовуйте важелі та не перетягуйте різьбу.

3. Встановлення на кермо

Попередньо встановіть та зафіксуйте монтажне кільце (хомут) на кермі.

Після цього вкрутіть довгу різьбову частину перехідника (зі встановленою гайкою) у кріпильне кільце на кермі.

4. Регулювання

Виставте дзеркало під потрібним кутом для комфортного огляду.

5. Фіксація

Утримуючи дзеркало в потрібному положенні, підтягніть контргайку до монтажного кільця.

Гайка повинна лише прибрати люфт і запобігти самовільному прокручуванню дзеркала.

Не затягуйте гайку надмірно! Саме перетягування може створити надлишкове навантаження на кріплення та призвести до його пошкодження.

Достоинства:
    Клієнтоорієнтованість!
    Недостатки:
    Дуже не вистачає інструкції, щоб правильно встановити. Додаю інструкцію для подальшого використання майбутніми клієнтами.
  • Алексей И***

Огонь

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Happy Up Now. Цвет: Черный

Купував ще давно. Дзеркала непогані, проте маленький огляд і також коли їдеш по хоча би трохи по нерівній поверхні, то через вібрацію досить складно в них щось вгледіти. Перед покупкою я якось про це не думав, проте на практиці це зробило дзеркала не зручними для використання. Також думаю, що це проблема більшості маленьких дзеркал.

Недостатки:
    Маленький огляд
    • Продавец  Happy Up Now

Дякуємо, що поділилися досвідом після тривалого використання. Такі відгуки особливо корисні для інших покупців. Ви слушно відзначили момент із вібрацією на нерівній дорозі — це властиво для невеликих дзеркал із плоским склом. Водночас їхня перевага в тому, що вони не спотворюють зображення та відстань до об'єктів, на відміну від сферичних дзеркал.
      Дякуємо, що допомагаєте іншим покупцям робити більш усвідомлений вибір.

• Івінський Г***

Міцні, та стильні.з

• Руслан Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Happy Up Now. Цвет: Черный

Дуже задоволений покупкою! Дзеркала виявилися набагато кращими, ніж очікував. Надійно кріпляться до руля та зовсім не хитаються під час їзди. Видимість чудова — огляд широкий і чіткий, що значно підвищує безпеку на дорозі. Окремо хочу відзначити стильний вигляд: дзеркала не тільки практичні, а й гармонійно доповнюють велосипед. Якщо шукаєте варіант, щоб встановив і забув, без розчарувань та переробок — це саме те, що потрібно. Однозначно рекомендую!

Достоинства:
    Якість та надійність
  • Ярослав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Happy Up Now. Цвет: Черный

Зеркала пришли неповрежденные, качественно были запакованы. Однако дорогу сзади в них видно плохо. Лучше купить выпуклые зеркала. Сниму и поставю другие.

Достоинства:
    Красивые.
    Недостатки:
    Не видно дорогу сзади.
    • Продавец  Happy Up Now

Большинство покупателей предпочитают зеркала именно с плоским стеклом.

У каждого типа зеркал есть свои преимущества и недостатки.

Плоское стекло обеспечивает высокую детализацию изображения и точную передачу расстояния, однако угол обзора у таких зеркал ограничен.

Сферическое стекло расширяет обзор, но снижает детализацию и затрудняет оценку дистанции до объектов, что на дороге может быть критично.

Выбор зависит от личных предпочтений и задач. Оба варианта можно успешно использовать, но их характеристики заметно различаются.

• Анна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Happy Up Now. Цвет: Черный

Добрый день! В общем все норма!Но после установки зеркал,во время поездки лопнула втулка правого зеркала накручиваемая на шпильку!

Достоинства:
    Быстрая доставка!Полный комплект!Металические шпильки!
    Недостатки:
    Хрупкие втулки !
    • Продавец  Happy Up Now

Ви отримаєте нове кріпленян на заміну.
      Сильно затягувати ці кріплення не потрібно. Завдяки спеціальним упорам вони залишаються зафіксованими навіть при легкому затягуванні.

Будь ласка, не використовуйте відгуки для вирішення проблемних ситуацій.

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Happy Up Now. Цвет: Черный

Одне кріплення виявилося бракованим, і продавець за власний кошт відправив ще одне кріплення.
    Саме дзеркало, під час їзди тримається добре.

• Віталій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Happy Up Now. Цвет: Черный

Доволі непогані зеркала, нічого не шатається.
    До стандартного пакування продавець додає два шматки світловідбивної стрічки(приблизно 20см) і металевий брелок для ключів(з кільцем).
    За таку ціну навіть не очікував)

Достоинства:
    Все доволі непогано скомпоновано, хоч і пластик але не поганої якості, прикольний брелок)
    Недостатки:
    Дуже легко можна переглянути і кріплення тріскається
  • Ігор К***

Очень удобные

• Богдан Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Happy Up Now. Цвет: Черный

Дзеркала хороші, єдиний мінус немає пластмасових проставок.
    Металеві хомути гострими краями врізаються в кермо та залишають сліди.(
    Як правило усі аксесуари ідуть в комплекті з проставками під різний діаметри керма, у даному випадку прийдеться іти додатково у магазин або підмотувати ізолентою.

Достоинства:
    Не погана якість та доступна ціна
    Недостатки:
    Немає пластмасових проставок під кермо
    • Продавец  Happy Up Now

Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що Вам сподобались дзеркала.

Щодо кріплень — ці кріплення є найдорожчими в закупці. Всі інші варіанти не задовільняють нас по якості.
      Оскільки кріплення монтуються один раз і надовго, то сліди на кермі не мають великого значення.

Втім, якщо Ви бажаєте додатково захистити кермо, рекомендуємо використати гумові прокладки — наприклад, вирізані з велокамери або інші доступні варіанти. Це просте рішення, яке допоможе уникнути слідів.

Врахуємо Вашу думку про кріплення при наступних закупівлях.
      Дякуємо, що обрали наш товар — і будемо раді бачити Вас знову!

• Ігор А***

Все ок

• Алла С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Happy Up Now. Цвет: Черный

Дуже задоволена цими дзеркалами - якісні, зручно, стильно - все добре. Швидка доставка. Продавець уважно пояснив і дав поради. Дякую!

Достоинства:
    Корисна річ для безпеки на дорозі. Регулювання легке. Якісно і продумано зроблено.
  • Наталія К***

• Руслан
    Отзыв от покупателя. Продавец: Happy Up Now. Цвет: Черный

Топовий Продавець рекомендую, допомогає вирішити будьяку проблему, безкоштовно надіслав запчастини на заміну, за що я дуже вдячний.

Достоинства:
    Усе якісно
    Недостатки:
    Не виявив
  • Валентин Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Happy Up Now. Цвет: Черный

Классные зеркала, не хватает только декоративной резинки на винт крепления зеркала а то так как то не очень, и винты не покрашенные, сильно бросается в глаза

Достоинства:
    Хороший обзор, лёгкие, лёгкий монтаж
    Недостатки:
    Не продуман дизайн, нету декоративной резинки на резьбу винта крепления крепления
    • Продавец  Happy Up Now

Спасибо за отзыв.
      Зеркала KOSO комплектуются только с такими переходниками. Небрендовые аналоги могут иметь другие переходники, но они уступают по качеству, поэтому мы отдаём предпочтение именно KOSO.

Рекомендация: серебристую часть переходника можно самостоятельно подкрасить черной краской или лаком, если Вы хотите чтобы все было черного цвета. Иногда так делают наши покупатели.

• Dmytro
    Отзыв от покупателя. Продавец: Happy Up Now. Цвет: Черный

Одне дзеркало установив нормально, інше не зміг, тому що срібляста шпилька із кривою різьбою не хоче повністю закручуватись в кріплення на кермі

Запасна шпилька теж бракована, взагалі не підходить до кріплення на кермі - не хоче вкручуватись, бо трішки не підігнана під діаметр.

Дві інші шпильки подовжені - не зрозуміло навіщо, адже їхній діаметр менше за діаметр кріплення на кермі.

Пластикова ніжка дзеркала погано тримається на болті, без герметика буде втрачати фіксацію і розкручуватись.

Достоинства:
    Ціна, дизайн
    Недостатки:
    Браковані деталі для кріплення
    • Продавец  Happy Up Now

Доброго дня. Вам буде відправлено новий набір кріплень. Брак інколи трапляється, але будь яка проблема вирішується в найкоротші терміни. Вибачте за незручності.

• Dmytro

Сьогодні отримав додатковий набір кріплень безкоштовно, доставка також була оплачена. Вдячний магазину за те, що так уважно слідкують за кожним відгуком. В наш час таке відношення - рідкість.

Рекомендую.

• Олег І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Happy Up Now. Цвет: Черный

Гарні дзеркала. Багато гайок та шпильок у комплекті. Ще й файний подаруночок! Дуже дякую! Ідеально встановилося на трубу руля 22.2мм. Підішло би й для трохт тоншої і для трохи товщої теж. Гарне кріплення. Все подобається.

Достоинства:
    якість, функціональність, краса
    Недостатки:
    не виявлено
  • сергей с***

Все підійшло,все вчасно.
    Дякую. Рекомендую.

• Олександр Р***

Дзеркала супер!))

Достоинства:
    Компактні та з гарним кутом огляду!
    Недостатки:
    Не виявлено!
  • Станислав Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Happy Up Now. Цвет: Черный

Зеркала просто клас,все понравилось,легко установил,спасибо продовцу за подорак:)

• Павло С***

Зламолось кріплення

• Продавец  Happy Up Now

Це буває дуже рідко. Кріплення мають витримувати потрібне навантаження.
      Мубудь, кріплення було з браком. Ви отримаєте новий набір кріплень.

• Павло С***

Отримав новий набір кріплень, асе підійшло, дзеркала супер)

• Варвара
    Отзыв от покупателя. Продавец: Happy Up Now. Цвет: Черный

Хорошие зеркала, наверное не удобная регулировка, но скорее всего просто мы рукажопы. Немного показились с креплением зеркала, потом регулировки. Мы думаем что на наш велосипед немного неуместно, ибо передачи занимают много места и даже если регулировать зеркало, то видно только часть дороги, чтоб увидеть всю, приходится руку в сторону убирать. Но это не проблема зеркала, а проблема в том, что у нас на руле мало места

Достоинства:
    Хорошое зеркало ) можно сложить чтобы меньше места занимало
    Недостатки:
    Мы не сразу разобрались зачем там столько болтиков
  • Павло К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Happy Up Now. Цвет: Черный

Стосовно кріплення. Дзеркало має кульковий шарнір, але він присутній тільки для регулювання площини дзеркала.

Дужка дзеркала кріпиться до керма за допомогою шпильки -- теж через шарнір але не кульковий. Він служить тільки для регулювання нахилу. А розташування дужки в горизонтальній площині забезпечується власне поворотом на шпильці.

Коротше, для того щоби не знищити кріплення потрібно:

1) спочатку накрутити дзеркало на шпильку (з середнім зусиллям - тобто без надмірного перетискання але й так щоби дзеркало не відкрутилось під час руху)
    2) далі накрутити до кінця стопорну гайку на шпильку
    3) потім вкрутити цю конструкцію в кріплення на кермі - до упора, але без надмірного зусилля

Важливо: дужка дзеркала скоріше за все не буде відразу розташована так як потрібно.

4) тому беремо і викручуємо конструкцію з хомута до моменту поки дужка не опиниться там де потрібно
    5) нарешті, фіксуємо нерухомо шпильку одним ключем а іншим крутимо стопорну гайку в сторону хомута так щоби надійно законтрити шпильку

Якщо дзеркало не плануєте знімати - тоді варто [після перевірки] посадити його на локтайт (оптимально вибрати той що для розбірних з'єднань).

Використовувати локтайт для кріплення шпильки в хомуті не доцільно.

Достоинства:
    Чудові стильні скляні дзеркала за доступною ціною, в комплекті йдуть шпильки різних розмірів з ліво- та правосторонньою різьбою
    Недостатки:
    Не зовсім недолік, але кріплення вимагає правильного підходу та обережності
  • Александр З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Happy Up Now. Цвет: Черный

Очень быстро пришли, очень доволен зеркалами за свои деньги!!! Спасибо !!!

Достоинства:
    Все підійшло
    Недостатки:
    Немае
  • Владислав О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Happy Up Now. Цвет: Черный

Просто класс,в подарок ещё брелок и две светоотражающие ленты положили

Достоинства:
    Хороший обзор,удобная настройка
    Недостатки:
    Нет инструкции
  • Костянтин І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Happy Up Now. Цвет: Черный

К сожалению наверное моя ошибка но крепление лопнуло, я доволен был сначала, потом устанавливал и крепление лопнуло в процессе, скорее всего перетянул, очень расстроился, я понимаю что это не ошибка магазина или производителя а только моя но всё же. Пока что буду ездить только с правым, нельзя ли заказать только левое зеркало?

Достоинства:
    Отражает окружение без искажения.
    Недостатки:
    Левое крепление зеркала оказалось менее прочное чем правое и лопнуло
    • Продавец  Zona-N

Можливо це фабричний брак, або занадто сильна затяжка кріплення. Не має значення що саме спричинило поломку, Ви отримаєте нове кріплення безкоштовно.

Також, хочемо наголосити на тому, що данне кріплення не потребує сильної затяжки, тому що воно для цього не призначене. Болт в кріпленні фіксується за допомогою спеціального упору, який не дає йому розкручуватись. Занадто сильна перетяжка може спричинити поломку.

• Костянтин І***

Хочу вибачитися за поганий відгук, все з'ясували з продавцем та домовилися, продавець готовий вислати нове кріплення без додаткової оплати, дякую.

• Продавец  Zona-N

Бажано вирішувати всі питання до виставлення відгуків, адже негативні відгуки залишаються навіть при вирішенні проблем. Відгуки є кінцевим етапом взаємодії покупця з магазином і не повинні бути інструментом для привернення уваги до проблеми. Краще дати магазину час та можливість виправити проблемну ситуацію з замовленням, а потім оцінити його роботу. Бажаємо вам вдалих покупок.

Отзыв от покупателя. Продавец: Happy Up Now. Цвет: Черный

Хочу подякувати за швидку доставку та якість товару, товар прийшов гарно упакований без браку. В комплект також поклали світло-відбивачі, дякую за подарунок.

Достоинства:
    Все прийшло без браку та з подарунком
  • Максим В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Happy Up Now. Цвет: Черный

Хочется извинится перед ребятами за кливету,там я действительно перетянул крепление,спасибо что выслали новое крепление 2 шт.ещё и шестигранник в придачу,ещё и почту оплатили,спасибо вы лучшие!!!!

Достоинства:
    Обслуживание
  • Михаил К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Happy Up Now. Цвет: Черный

Всё отлично подошло, крепление надёжное!

• Андр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Happy Up Now. Цвет: Черный

Для тих хто любить,щоб надійно,якісно і не дорого-це Ваш товар.Якість товару більша ніж очікувана,від слова задоволений з плюсом.Рекомендую.

Достоинства:
    Легкі,стильні та міцні дзеркала
    Недостатки:
    недоліків не виявив
  • Сергій К***

Дуже сподобались. Дякую вам

• Игорь Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Happy Up Now. Цвет: Черный

Якісні дзеркала.Саме дзеркало регулюється на шарнірі.

Достоинства:
    Якість, вигляд, регулювання
  • Рио

• Олександр Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Happy Up Now. Цвет: Черный

Дуже сподобались дзеркала. Ергономічні та широкі. Окремо Дякую продавцю за швидкість виконання замовлення та за плюшки.

Достоинства:
    Широкі, ергономічне кріплення, розумна ціна.
    Недостатки:
    Не виявив