Отзывы покупателей о Велосипед складной E-motion на литых дисках 26" / рама 17" черно-синий (ALSVELD2617CS)

Отзыв от покупателя. Продавец: giro. Цвет: Черно-синий. Размер рамы: 17"

Гроші повернули в повному обсязі, бракований товар забрали

Отзыв от покупателя. Продавец: giro. Цвет: Черно-синий. Размер рамы: 17"

Звернувся до розетки, щодо повернення неякісного товару на наступний день після доставки. Ніякої реакції продавця, окрім відписки немає. На мої дзвінки не відповідають. Самі не телефонували досі, вже пішов другий день. Шановна розетка, ви маєте хоч якийсь вплив, та відповідальність на і за того, кого пускаєте на свою платформу?

Достоинства:
    Опис товару
    Недостатки:
    Майже все, від сервісу до якості
  • Лещенко Ю***

ссылка

Ось відео "проколу" покришки. Це жах, а не виріб.

Все відкрутилось. Як ви його збирали? Якими руками?

Я власник сто, займаюсь машинами. Я знаю що таке якість вузлів і агрегатів. Я спеціально замовив велосипед в сборі, щоб уникнути відмазок "криворуко зібране".

Я звичайно хочу повернути цей непотріб, мені дороге життя і здоров'я дитини.

Тезово поломки за годину катання:

1. Репнула камера задня. Доречі репнула в тому місці, де камера прилігає до диску, а не до покришки.

2. Сьогодні спустило і переднє колесо.

3. Відкрутилась на ходу ліва педаль.

4. Відкрутився шплінт завіси.

5. Потекли амортизатори

6. 3 рази злітав ціпок...

Це ганьба, а не якість. І лишіть собі ті 800грн, не куплю хлопцям на фронт лишній турнікет. Але поверніть мені гроші на велосипед дитині, я куплю в іншому місці. А цю ганьбу заберіть....
    Доречі є запис розмови, де 800грн вартує збірка і доставка, але то таке... Опустимо нюанси, нехай вас збагатить та сума, може сервіс поліпшите

П.с для розетки, відео у форму не додається.

Достоинства:
    Реклама продавця
    Недостатки:
    Від збірки, до якості агрегатів.
    • Продавец  giro

Нарешті сьогодні оглянули велосипед який забрали у Вас. Ми продали хороший велосипед, який коштує своїх грошей.Що до Ваших претензій.По перше,прокол покришки це може трапитись з кожним, по друге що у Вашому випадку в задній камері було сквоздне пробиття, вхідний отвір з сторони контакту з землею,а на вихід там де Ви показали на ютюб каналі, в передньому колесі витягли два шипа від рослин, яке спускає дуже повільно. З приводу вилки. Вилка пруженно еластомерна, всередині знаходиться звечайна металева пружина, тикти вона не може, так як велосипед новий із під сальника виділились залишки мастила.З приводу ланцюга, коли привезли велосипед наші здогади підтвердились,ланцюг був на самій малі зірочці спереду а позаду на другій по велечині.Це заперечує всій логіці роботи трасмісії,ланцюг іде на ізлом,та переодично злітає. З часом Ваша дитина сама зрозуміла б як і в якій комбінації можна перемикати швидкостя.

• Лещенко Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: giro. Цвет: Черно-синий. Размер рамы: 17"

Доповню відгук. Дитина привезла велосипед в руках. Попросив повернути назад в магазин. Бо ледве не вбився, коли на ходу заднє колесо вмить спустило, чи лопнула камера, чи розулася покришка, не розбирався, повіз додому в руках. Перед цим, відкрутився ричаг педалі, благо в парку у перехожого був 6ти гранник. Шплінт завіси майже випав, лишився виток. І все це за годину катання нового, зібраного за 800грн велосипеда за 11 тис грн.

Достоинства:
    Недостатки:
    Купа
  • Лещенко Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: giro. Цвет: Черно-синий. Размер рамы: 17"

Ах так, забув привезли таки білий, а замовляв синій.

• Продавец  giro

Привезли білий по домовленності з Вами, Ви погодились при попередньому узгодженні перед доставкою, на білий колір.

Отзыв от покупателя. Продавец: giro. Цвет: Черно-синий. Размер рамы: 17"

Отже з чого б почати? Ну мабуть спочатку.
    Перелиставши багато велосипедів, зупинився на Китайському складному, бо кімната у дітей невелика, складний займає меньше місця. Отже, ціна на велосипед з фурнітурою шимано майже на 3 тис грн дорожчий. Взяв таки той, що дорожчий. Подзвонили швидко, домовились. Виявилось, що доставка зібраного вела, тільки адресна і коштує це 800грн. Ну ок.
    У сина день народження. Ніхто не телефонує, а вже мала б бути доставка. Телефоную сам, ледве знайшов телефон в історії дзвінків, бо на сайті контактів продавця немає. Вияснили, що продавець загубив моє замовлення, як?! Але ж у сина днюха!!! Викрутились, кажуть привеземо, але інший колір. Ну ок. Хоч так. Привозять мені ввечері вел, а фурнітура Китай. Телефонуємо на офіс, доставщик не при справах. Там кажуть, що ціна у них однакова, а фурнітури шимано немає і не буде. Відмовляюсь від вело. Заходжу на сайт розетки і замовляю з фурнітурою шимано, повторно. Телефонують, є. !?!?!?. Але привеземо у вівторок, через 4 дні. Ок.
    В понеділок дзвінок, доставка. !?!? Кажу на вівторок же? Ок. Вам питають зручно на 9:30? Ну блін, так, а які варіанти? В 8:15 на вайбер повідомлення. Доставка на місці. ?!?! Одягаюсь, бужу сина, роздивились. Кажу проїдь. Перший же проворот педалей, спадає ціпок. Доставщик поправив, наче норм. Малий проїхав 10 метрів, беремо. Фурнітура таки в цей раз шимано. Сьогодні дитина перший раз виїхала на вулицю, через годину подзвонив, везе додому в руках. Спустило колесо. !?!?! Що це б***ь за х...?!?!?

Достоинства:
    Недостатки:
    Купа, від роботи з клієнтом, до якості виробу
    • Продавец  giro

Доброго дня! Юрій, відповідаемо стосовно Вашего замовлення зробленного на маркетплейсе Розетка. Отже, Вас не влаштовувала доставка Новою Поштою велосипеда, тому що, велосипед доставляється у фабричній кортонній коробці, частково розібраний. Тому Вам запропонували доставити зібраний велосипед, за допомогою найнятого таксі за 800грн. Зборка велосипеда у нас бескоштовна. Ви погодились, доставка була виконана у домовлені з Вами терміни, виключно за Вашою згодою. Хочемо звернути Вашу увагу. що колесо майже кожного велосипеда можно проколоти або пошкодити і воно спустить, тому вказати це як недолік, напевно не коректно. По останньму питанню, нажаль відповісти невзмозі, бо вказан незрозумілий набір літер та знаків