- Сергей Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Размер: 29
Добрі сандалі,розмір підійшов,для літа незамінний варіант!
- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Размер: 24
Качество не соответствует цене. Спустя 2 месяца носки отклеилась лента сбоку, внешний вид испортился.
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Размер: 22
Нам сподобалося, можу рекомендувати.
- Достоинства:
- Комфортне, якісне взуття. За свої гроші доволі хороший витривалий товар.
- Недостатки:
- Не сподобалася градація розмірів, покриває зразу два, важко було з першого разу вгадати з потрібним.
Широкая
Соответствие по подъему
Средний
Комфортно для температуры до
+20°C
- Маргарита Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 26
Якість супер. Беремо вже друге літо саме Coqui. Забираю зірку за невідповідність розміру устілки саме цієї моделі. Замовила дві різні моделі 25/26 розміру. Розбіжність між ними виявилася у 1.5 см. Ці по факту на 24 розмір ледве (устілка десь 15.5). Таблиця рлзмірів для всіх моделей одна, але вони виявилися настільки різними по факту.
- Достоинства:
- Якість, дуже зручні
- Недостатки:
- Невідповідність таблиці розмірів до певних моделей
- ЕвгенияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Размер: 27
Качество очень хорошее.Остались довольны с размером угадали.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Размер: 24
Купляли дитині ці сандалії, загалом якістю задоволені. Не сподобалось тільки те, що розмір 21-22 замалий, а 23-24 трошки завеликий.
- Достоинства:
- Доволі якісні, міцні, зручні
- Недостатки:
- Градація розмірів незручна
Соответствие по подъему
Средний
Большемерит
Комфортно для температуры до
+20°C
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 26
Сандалі топчик! Легкі, зручні, з дитячим дизайном.
- Достоинства:
- Легко мити
- ОксиОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Размер: 29
Отличные сандали! Очень довольна качеством, цветом и моделью.
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Размер: 26
Очень обидно, что липучек на лето не хватало!!! Были куплены 10.06 и уже можно выкидывать. На одном липучка вообще не держится, а на втором слабо.
- Достоинства:
- Внешний вид, ребёнку удобно.
- Недостатки:
- Ужасная липучка, которую не хватило на сезон!
- Маргарита Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 27
#МійЛук
Яскравi та зручнi. За тиждень ногу не натерли.
На стопу 16.5 см, ширина 7 см (високий пiдйом) пiдiйшов розмiр 26/27- Достоинства:
- Легкi, зручн застiбка, дитинi легко вдягати
- Недостатки:
- Вiдсутнi
- Ирина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: 22
Очень красивые, лёгкие. На ножку 13см (21-22размер) подошли идеально. Немного впритык по ширине, но надеюсь потянутся.
- Достоинства:
- Лёгкие и красивые
- Недостатки:
- На пухленькую ножку - впритык!
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Размер: 29
Всю обувь носим 30-31 размера, а эти 28-29 идеально подошли, меняли 29-30 и они вообще огромные.
- Достоинства:
- Красивые
- Харькова Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Размер: 24
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Размер: 27
#МійЛук Дуже сподобалися босоніжки! Розмір 26/27 ідеально підійшов на не широку ніжку 17 см. Легенькі, м'які, зручні, надійна липучка, красивий колір! Рекомендую!
- Достоинства:
- Зручні, колір
- Королюк И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Размер: 29
хочу додати до свого коментаря, що на 29 розмір ноги дитини підійшли ідеально, додаю фото з заміром довжини устілки. слід врахувати, що повнота ноги у нас ширше середньої (7 см в найширшому місці) і взуття сидить як раз, тобто на худенькій ніжці можливо буде трохи бовтатися. #МійЛук
- Достоинства:
- не натирає
- Недостатки:
- нема
- Королюк И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Размер: 29
чудове взуття! сидить на нозі та фіксується прекрасно! ліпучка гарна. взуття дуже легке та вміру гнучке.
- Достоинства:
- не натирає
- Недостатки:
- нема
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Размер: 26
Дитині в 2 роки, дуже сподобались. Йшов гуляти, брав сам сандалії і взувався. Застібка надійна, жодного разу не відстібнулась. Відбігали все літо і вони як нові. На наступний рік теж будемо брати такі.
- Достоинства:
- Дитині зручно
- Недостатки:
- не має
Широкая
- Княжев А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Размер: 29
Они не соответствуют заявленным размерам. Там не 18 см, а 19 по стельке.
- Марина
Это размер стопы указан, а стелька получается больше, около 19см.
- ВалерияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Размер: 27
Хорошие, яркие сандалии. На широкую ножку садятся отлично. Мягкие, не скользят. Быстро сохнут. Длина стельки в размере 26/27 - 17см.
- Достоинства:
- Удобные, легкие и подойдут для широкой ножки
Соответствует
- Вероника К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Размер: 26
Сегодня забрала, сын только увидел и сказал какие классные, больше снимать их не хотел ) сказал очень удобно )
- Достоинства:
- Лёгкие, удобные, стильные и конечно их плюс-легко мыть )
- Недостатки:
- Пока не нашли, думаю недостаток будет в липучке, но это будет потом))
- Любов Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Размер: 29
Якраз шукала на широку ножку. Пальцям вільно. Дитині дуже сподобалися, навіть спати в них ліг.
- Достоинства:
- Зручні, легкі. Не ковзають. Липучки добре тримають
- Недостатки:
- Не виявила
- Наталия.Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Размер: 24
Покупкой довольны. Ребёнок одел и не хочет снимать! Соответсвуют фото и размеру.
- Достоинства:
- Нету ни достоинств - ни недостатков.
- Недостатки:
- Нету ни достоинств - ни недостатков.
- Александра Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Размер: 26
На широкую ножку. Размер указан верно - 17см длина "стельки"
- Достоинства:
- Не промокают, не скользят по мокрому полу, крепкие липучки, веселые лягушки нарисованы
- Недостатки:
- Местами не аккуратно сделано, на швах лишний материал торчит
- Ирина
Указано 16 см, у вас вижу полных 17?
- smilealionaОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Размер: 29
- Достоинства:
- Долго выбирали и остановились на них, качество хорошее, ношка не потеет в них, удобны
- Влад Б***Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Размер: 27
Брали такі минулого літа . Легкі , дитині було зручно ( не скаржився) а ось липучки швидко зіпсувалися і повідпадали взагалі
- Юлия Ч***Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Размер: 27
Носили 1,5 року регулярної носки. Є недолік маломірять, але дякую магазину поміняли без питань на більший розмір.
- Достоинства:
- Якість , легкість, миються добре
- Недостатки:
- Маломірять та лепучка не липне через якийсь час
- Маргарита Д***Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Размер: 26
Розмiр 26/26 на нiжку 16.3 см пiдiйшов. Проте на високий пiдйом не пiдходить!
- Достоинства:
- Легко вдягати
- Недостатки:
- Не пiдiйшли на високий пiдйом
- Тетяна К***Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Размер: 27
Якісне і легеньке взуття. Міцна липучка. Для розміру 25/26 - устілка по крапочках 17 см.
- Достоинства:
- Легенькі, швидко сохнуть
- TanyaПродавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Размер: 22
Хочу лишити негативний відгук до так званої «акції» по безкоштовній доставці! Після оформлення замовлення в особистому кабінеті було вказано, що плата за доставку включена у вартість замовлення, хоча діяла акція по безкоштовній доставці на будь-яке відділення! При зверненні на гарячу лінію Розетки мені відповіли, що доставку було додано помилково - це технічна помилка. Я чекала близько неділі, ніхто так і не вирішив цю так звану «технічну помилку». Очевидно було розраховано на те, що клієнт оплатить товар разом із доставкою (мені замість того, щоб прибрати вартість доставки - включили її у загальну вартість замовлення)! Це так гаряча лінія розетки вирішує проблеми, котрі виникли в них через технічну помилку?
- Достоинства:
- Не мала можливості оцінити якість товару
- Недостатки:
- Введення в оману покупців так званою акцією
Эксперт RozetkaДоброго дня, Тетяна! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.
- МартаПродавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Размер: 24
Відповідають якість-фото. Задоволені
- Достоинства:
- Легкі
- ДінаПродавец: Rozetka. Цвет: Красный. Размер: 27
Зручні, нога дихає!
- Недостатки:
- За місяць липучка зносилася, перестала бути липкою