Можлива затримка доставки замовлень

Отзывы покупателей о Термосумка Кемпинг Picnic blue 19 л 4823082715381

Оценка пользователей 4.89/5
  • Елеонора Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1. Цвет: Зеленый. Объем: 19

Велика вмістка, і хороша якість

Достоинства:
    Місткість 19 л
    Недостатки:
    Поки не виявлено
  • Елеонора Л***

Хороша якість, та оперативна доставка

• Владимир Т***

Купували її, саме 23.02.2022.
    Виручає нас, що є нагода.
    Рекомендую!!!
    Ціна-якість на висоті!!!

• Александр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1. Цвет: Синий. Объем: 19

Непогана сумка, якість хороша, але свої функції виконує так собі!

Достоинства:
    Якість матеріалу сумки
    Недостатки:
    Погано тримає прохолоду!
  • Елена Ш***

Посоветовала знакомым, тоже будут заказывать

Достоинства:
    Хорошая сумка по своим характеристикам, все как на фото. Ровные строчки, хорошие липучки

Елена, здравствуйте!
      Спасибо за высокую оценку:)
      Мы искренне рады, что вам все нравится.
      Ценим, что выбираете нашу продукцию!

• Катерина
    Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1. Цвет: Синий. Объем: 9

Зручна невеличка компактна термосумка. Багато в неї не покласти, але якусь водичку та фрукти з легкістю можна вмістити. Для прогулянок те, що треба. Носити її зручно на плечі. Тканина міцна. Кришка закривається на молнію і фіксується липучками. Сушити сумку легко, досить промокнути конденсат паперовим рушником і залишити її відкритою на деякий час.

Достоинства:
    Легка, компактна, функцію свою виконує добре.
    Недостатки:
    Не бачу.
  • Анна К***
  • Полина Т***
    Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1. Цвет: Синий. Объем: 9

Не первая термосумка у меня, но я первый раз довольна. По вместительности замечаний нет, на двоих человек этого более чем достаточно. Если рассчитывать на легкий перекус - то и на четверых хватит. Продукты не портятся, все закрывается герметично. Под дождем не промокает, нравится что нет никакого запаха самой сумки. Есть удобная ручка, всегда ношу через плечо

Достоинства:
    вместительная, с виду симпатичная, температуру дежит круто
    Недостатки:
    никаких не увидела
  • Елена Г***
    Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1. Цвет: Зеленый. Объем: 19

Очень рекомендую прикупить такую сумку для поездок на природу. Это конечно не холодильник, но на день прохладными напитками вы себя обеспечите. Да и продукты, для которых тепло нежелательно в ней отлично сохранятся. Мороженное, сыр, мясные изделия отлично хранятся и наверняка не испортятся в самый жаркий день.

Достоинства:
    В жаркие дни здорово выручает.
    Недостатки:
    мне очень нравится. сумка без недостатков.
  • Яна О***
    Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1. Цвет: Синий. Объем: 19

Материал плотный, не промокает. По размерам удобная, по вместительности 19 Л более чем достаточно. Я например любитель положить всего и побольше , все прекрасно помещается. Температуру сохраняет отлично. На отдыхе без нее просто не обойтись, особенно возле моря.

Достоинства:
    вместительная
    Недостатки:
    недостатков нет
    • Иван Г***

Скільки штук акумуляторів холоду в ній? щоб день тримати холод всередині

• Володимир Л***
    Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1. Цвет: Синий. Объем: 9

Якість сумки бездоганна. Шви міцні. Функціонально це п’ять балів.щодо розмірів. То 9 літрів це небагато. Врахуйте ще акумулятори холоду, і вийде, що корисного місця не так і багато. Як на мене тоо на одного-двох це максимум. Якщо розраховуєте на велику родину, є сенс підшукати щось більш об’ємне. Але якщо розмір влаштовує, то можна сміло замовляти. Ціна відповідає якості на сто процентів.

Достоинства:
    Сумка міцна і надійна.
    Недостатки:
    Нема жодних недоліків.
  • Виталий К***
    Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1. Цвет: Синий. Объем: 19

необхідна річ у спеку, термосумка оптимального (середнього) розміру. Як на мене, краще щоб були ще й ручки для переносу

• Алла И***
    Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1. Цвет: Синий. Объем: 9

Просто обычная сумка холодильник, ничего особенно, просто сумка для переноски продуктов. Не плохо сделана. Китай, запас есть.

• Инга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1. Цвет: Синий. Объем: 9

Удобный, компактный и практичный.
    Прошит хорошо.
    Отлично держит холод.

Недостатки:
    Пока не выявили
  • Роман

зі своєю задачою справляється добре, ергономічна

Достоинства:
    Гарна якість, вже друга така сумка в родині, першій вже 4 роки
    • Иван Г***

Скільки часу тримає холод?

• Дмитрий М***
    Продавец: Rozetka. Количество предметов: 1. Цвет: Синий. Объем: 9

не було двох акційних акумуляторів холоду!!!
    особливо обурило!!!
    хоча для нашої держави це не дивно, що все робиться через одне місце(

Достоинства:
    сумка хороша
    Недостатки:
    не було двох акційних акумуляторів холоду!!!
      Эксперт Rozetka

Доброго дня, Дмитрий Макаренко! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.

• Ірина О***

Купила.Покупкою задоволена.Качество хороше. Акамулятори в подарунок. Дякую.Рекомендую

Достоинства:
    Зручна