Отзывы покупателей о Наполнитель для кошачьего туалета AnimAll Pink Petal Розовый лепесток силикагель 3. л/1.6 кг

Оценка пользователей 4.65/5
  • Сергій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем 1 упаковки: 3.8

Отлично
    Самый лучший наполнитель
    Хватает надолго
    Впитывает хорошо

Достоинства:
    Нет запаха
    Недостатки:
    Цена

Дякуємо за те, що обираєте AnimAll.

• Валерий Д***

Все добре

• Анжеліка К***
  • Богдана Б***

Киця не оцінила. Довелося викинути.

Достоинства:
    Красиво виглядає в лотку
    Недостатки:
    Кішці не сподобався

Добрий день, дуже шкода, що Ваш улюбленець не вподобав наповнювач. Також, хочемо звернути Вашу увагу, що перехід на новий наповнювач повинен проходити поступово. Спочатку додайте до лотку жменю нового наповнювача до звичного, котрим користуєтесь, наступного дня – вже дві. Так, поступово, протягом одного-двох тижнів, повністю замініть старий наповнювач. Іноді кішка швидко звикає до нововведення, іноді це займає трохи більше часу.

• Атамас О***

1,5 упаковки хватило на 22 дн. Крупноват

• Мария Г***

Цей наповнювач наш фаворит вже 5 років! Має багато плюсів, виглядає гарно, не розноситься по хаті, на лапи не липне, немає пилу, чудово поглинає запах якщо слідкувати та вчасно змінювати його. ( На мій погляд його вистачає не на 30 днів, як вказано на упаковці, а на 21) Якщо брати по акції, то ціна доволі приємна. Беру по декілька упаковок якщо бачу гарні знижки на нього. Можу рекомендувати наповнювач як чудовий варіант для котячого лотка!

Достоинства:
    - немає запаху - немає пилу - вистачає упаковки на 3 тижні
  • Мар'яна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cimrick Market. Объем 1 упаковки: 3.8

Став дрібнішим, ніж був раніше, через що гірше вбирає вологу

• Наталья К***

Отличный наполнитель. Для меня он лучший из силикогелевых.

Достоинства:
    На долго хватает. Впитывает запах.
  • Светлана Р***

Все норм.

• Владислав Щ***

Хороший наполнитель.

• Шлюнь О***

Класний наповнювач, виконує свої функції на п'ятірку.

Достоинства:
    Дуже подобається що він з рожевими пелюстками.
    Недостатки:
    Немає.
  • Олександра

Із 3-х випробуваних котиком наповнювач цей фаворит. Упаковка прийшла ціла, все відповідно опису, швидко вбирає вологу, немає неприємного запаху, економний. Кіт не вигрібає за межі лотка, як було з попередніми(це і було основною проблемою). Я задоволена, кіт теж

Достоинства:
    Економний, немає неприємного запаху, швидко вбирає вологу, ідеальний розмір гранул.
    Супер швидка та безкоштовна доставка до точки видачі
  • Анастасія С***

Хороша якість, класна ціна

• Тетяна Д***
  • Оксана К***

Я первый раз купила, не могу ещё понять. До этого пользовалась древесным, он и дешевле и экономней. Этот взяла, чтоб не так по квартире разносилось. Конечно для меня дороговато. Но красиво. Точного отзыва пока дать не могу, пока пробуем.

Достоинства:
    Красиво, не разносится грязь
    Недостатки:
    Дороговато
  • Люда Е***

Дуже задоволена.

• Игорь К***

Не вонючий.

Достоинства:
    Кот ходит.
    Недостатки:
    Дорого.
  • Тетяна В***

• Ольга Ф***

Хороший силікагелевий наповнювач

• Андрій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 3.8

Відмінний наповнювач, кішка заперечень не мала.

• Продавец  StarLight

Андрій, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Р В***

Беру постоянно, на мой взгляд самый оптимальный из силикагелевых качество/цена

Достоинства:
    Качество/цена
    Недостатки:
    Без акции цена высока для него
  • Тетяна В***

• Крістіна І***

Классный, впитывает в себя запахи и жидкость

Достоинства:
    Цена, качество
  • Анастасія Ш***

Кітик у захваті ‍⬛

Достоинства:
    Розмір гранул, поглинає запах
    Недостатки:
    Для мене немає
  • Тетяна В***

• Ольга М***

Не однократно покупала наполнители этого бренда, и решила впервые купить силикагелевый - очень похож на catsan, так же нужно периодически перемешивать, так же разносится лапками по всей квартире, только кристаллики прозрачные, а не белые. Но если у вас не кастрированный молодой кот, то ни то что на 30 дней вам его не хватит, а максимум на 2 недели...

Достоинства:
    Быстрая доставка.
    Недостатки:
    Пачки хватит недели на 2, а соответственно дорого выходит.
  • Наталья

Самый лучший из силикагелевых наполнителей.

Достоинства:
    Без запаха, удобный в использовании
  • Юлия Л***

Хороший. Хватает недели на три.

• Ольга П***

Це була знахідка для нас. Класна річ , особливо коли маєш поїхати на кілька днів , а за тваринкою доглядають родичі . Раджу спробувати.

Достоинства:
    Може прослужити більше місяця , добре поглинає запахи.
    Недостатки:
    Не має
  • Юлия П***

Моя кішка користується наповнювачами ції марки, інші їй не приємні, може навіть перекинути горщик.

• Ірина

Найкращий наповнювач! Користуємося вже 9 років. Дуже задоволені. Поглинає запах, надовго вистачає. У кішки завжди чисті лапи і наповнювач не розноситься по квартирі.
    Після подорожчання намагалися знайти альтернативу, але повернулися до Animall. Дякуємо Розетці за знижки!

Достоинства:
    Гарно поглинає запах, надовго вистачає, знижки
  • Зінченко Т***

Все влаштовує

• Наталія С***

Найкращий з силікагелевих, що я використовувала
    Тримає найдовше.

Достоинства:
    Кращого я не знаю.
  • Деревянко А***

Мілкий наповнювач, все як на картинках АЛЕ по всій квартирі стоїть пил і дуже важко дихати. Не уявляю що відчуває кіт в закритому лотку коли весь цей пил піднімається коли він зариває свої справи. Після першого використання викину його.

Недостатки:
    Надзвичайно пилить. Запах пилу стоїть годинами по всій квартирі
  • Юля

Дуже класний наповнювач але ціна кусається,ше нещодавно купувала по акції за 90
    Нейтралізує запах,мало розходується

Достоинства:
    Немає запаху.потрібно не багато для лотку
    Недостатки:

Нажаль, ціна залежить від актуального курса долара та вартості доставки. Нам шкода, що Ви поставити товару низьку оцінку через вартість, а не орієнтуючись на якість :(

• Андрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Объем 1 упаковки: 3.8

Товар прибув дуже гарно упакованим)

• Продавец  StarLight

Дякуємо за вибір нашого магазину! Завжди раді предоставити якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!