- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Cosa di moda
Дуже зручно,міцно тримається,все подобається.
- Достоинства:
- В будь-який момент можна підняти слухавку не відволікаючись на карман,все зручно,все видно.Телефон потрібно встановлювати трохи вище на кріпленні щоб ним не нажималися бокові кнопк
- Недостатки:
- Телефон потрібно встановлювати трохи вище бокових фіксаторів, щоб ним не нажималися бокові кнопки телефона.
- ВасильОтзыв от покупателя. Продавец: Cosa di moda
Через тиждень став погано триматися телефон (прокручується і погано фіксується положення мобільного телефону)
- Недостатки:
- Погано тримає положення телефону
- Продавец Cosa di moda
Доброго дня, дякуємо за Ваш відгук. Дивна ситуація, адже рівень затиску можна відрегулювати за допомогою кільця, його просто потрібно більше затягнути. Можливо щось трапилося, для вирішення ситуації з Вами зв'яжеться наш менеджер.
- Илья Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Cosa di moda
Тримає начебто норм, та точно було добре, якби не тріснуло фіксуюче кільце. Не витримало навіть першої поїздки. Можливо просто не пощастило.
- Достоинства:
- Ціна, на перший погляд добре тримає.
- Недостатки:
- Якість пластмасу кільця погана, тріснуло.
- Продавец Cosa di moda
Доброго вечора, дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже прикро за ситуацію що виникла, з Вами зв'яжеться наш менеджер для її врегулювання.
- Илья Г***
Дякую. Зв'язались та замінили кільце) тримає міцно, дуже задоволений!
- Олексій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Cosa di moda
Тримачі дуже класні. Брав дві штуки для двох велосипедів. Шукав спеціально з силіконовим фіксатором, щоб можна було легко зняти телефон, коли це потрібно. Я їх гарно зафіксував на обох велосипедах, їздимо переважно по бездоріжжю, тримачі зафіксувалися ідеально. Телелефон як малого розміру (iPhone 8), так і великого (Xiaomi Redmi Note 8T) не випадає, не літає, зафіксований стійко. А якщо потрібно відкалібрувати тримачі, калібрація теж відбувається дуже легко, навіть на ходу. Рекомендую всім, товар дуже хороший. Особливо за таку смішну ціну. Цікаво, чи довговічний силікон\резина, яка утримує телефон.
- Достоинства:
- Стійкий, хороша фіксація, надійний, легкий у встановленні, можна регулювати практично на ходу
- Продавец Cosa di moda
Доброго дня, дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно що Вам все сподобалося, бажаємо гарних велопрогулянок.