Отзывы покупателей о Карта мира политическая на английском языке 88x60 см М 1:34 500 000 глянцевая бумага (4820114954411)

Оценка пользователей 4.95/5
на основе 41 отзыв
  • AI аналіз відгуків
    35 відгуків:  позитивний (приблизно 95% позитивних, 5% нейтральних/незначних зауважень, скарг майже немає)
    Загалом клієнти дуже задоволені покупкою карти світу. Відгуки підкреслюють чудову якість друку та матеріалів, продуману упаковку, естетичний вигляд і яскравий, приємний дизайн. Особливо відзначена швидка доставка й уважність у пакуванні. Окремі зауваження стосуються відсутності в комплекті додаткових кріплень, побажань щодо більшого розміру чи матового варіанту мапи, а також складності читання дрібного шрифту. Клієнти рекомендують як сам продукт, так і продавця.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Андрій К***

Чудово

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: CКС

Гарна карта. Дякую за швидку доставку та якість!

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CКС

Все сподобалось, карта чудова.

• Софія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CКС

Чудова карта, все як на фото :)

• Олександра Ш***

Дякую за швидку відправку

Достоинства:
    Якість
  • Андрій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CКС

Дуже гарна та якісна карта, найкраща серед настінних

Достоинства:
    Чудова
    Недостатки:
    Є росія
  • АнатолІй Ш***

Класна, якісна мапа!
    Відмінне пакування.
    Щиро вдячний!

Достоинства:
    Гарний дизайн, щільний ламінований папір, пакування - в коробі
  • никита

відповідає опису

Достоинства:
    якісний , щільний папір , низька ціна
  • Юлія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CКС

Чудова карта, якісна. Рекомендую!)

Дякуємо за ваш відгук!

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: CКС

Карта світу англійською мовою дуже сподобалась – приємні кольори, чіткий друк, щільний та якісний папір! Дякую за швидкість обслуговування – бережне пакування та доставлення на відділення Rozetka. Вітання з Новим роком!

Достоинства:
    Карта класна))) з чітким друком
    • Продавец  CКС

Дякуємо за ваш відгук і теплі слова! Нам дуже приємно, що вам сподобалась карта. Бажаємо вам багато цікавих відкриттів та приємних моментів разом з нашою продукцією. Вітаємо з Новим роком і чекаємо на нові замовлення!

• МАРИНА Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CКС

Очень плотная, качественная бумага, хорошая печать. Быстро отправили. Упаковка на высоте. Рекомендую и товар, и продавца.

Достоинства:
    Все выше перечисленные
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  CКС

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви оцінили якість продукції, упаковки та швидкість відправки. Приємного користування!

• Ковалева Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CКС

Я задоволена співпрацею з магазином. Все професійно. Карта дуже якісна.

Достоинства:
    Якісний товар
    • Продавец  CКС

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишились задоволені нашою продукцією та сервісом. Завжди прагнемо надавати найкращі товари і високий рівень обслуговування. Приємного користування!

• Софія Р***

якісно

• Продавец  CКС

Дякуємо за ваш відгук! Рада, що ви задоволені якістю нашої продукції. Приємного користування!

• Анастасія Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CКС

Якість чудова, прийшло швидко. Трішки важкувата, звичайний скотч не тримає. Тому хотілось би в комплекті отримати додаткові кріплення.

Достоинства:
    Чіткий друк, якісний папір, приємні кольори
    Недостатки:
    Тяжко повісити
    • Продавец  CКС

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що ви задоволені якістю карти. Дякуємо за зауваження щодо кріплення. Приємного користування!

• Александра
    Отзыв от покупателя. Продавец: CКС

Все пришло вовремя, карта в отличном состоянии) спасибо)

• Продавец  CКС

Дуже вдячні за ваш відгук та приємні слова! Ми раді, що карта прийшла вчасно і в ідеальному стані — для нас важливо, щоб ви залишалися задоволеними нашим сервісом .
      Дякуємо, що обрали наш магазин! Сподіваємось, карта стане для вас корисним помічником у навчанні чи подорожах.
      Будемо раді бачити вас знову!

• Николай Б***

Карта реально крута!

• Продавец  CКС

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобалась наша карта! Сподіваємось, вона приноситиме вам багато користі! Приємного користування!

• Дарья

Хорошая карта

Достоинства:
    Приятная на ощупь бумага
    • Продавец  CКС

Дякуємо за відгук! Раді, що вам сподобалась карта. Звертайтесь!

• Вячеслав О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CКС

Якісна карта, повністю відповідає опису

Достоинства:
    Якість, ціна, швидка доставка
    • Продавец  CКС

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобалась карта та що все відповідає вашим очікуванням. Сподіваємося на подальшу співпрацю!

• Алексей Р***

• Продавец  CКС

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобалося!

• Віктор
    Отзыв от покупателя. Продавец: CКС

Мені дуже сподобалася, взяв тільки заради кольорової гами.
    Дуже хотілося б таку саму але більшого масштабу.
    Може надрукуєте? 100+
    І ще, чи можливий матовий варіант.
    Коротше дуже корисна і красива мапа.

• Продавец  CКС

Дякуємо за ваш чудовий відгук! Радий, що мапа сподобалася. Щодо вашого запиту — ми можемо надрукувати карту більшого розміру з матовою ламінацією. Ще раз дякуємо!

• Макс
    Отзыв от покупателя. Продавец: CКС

Купували політичну карту світу(трохи більше ніж ця), політичну карту України і цю... Ця дуже стильно виглядає, трохи під старовину 60-70р. Всі купував дітям, але ця норм для інтер'єру що дітям, що дорослим. Дуже швидка, майже миттєва доставка. Дякую

Достоинства:
    Красива
    Недостатки:
    Такого нема
    • Продавец  CКС

Дякуємо за чудовий відгук! Ми раді, що карта. Звертайтесь!

• Марія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CКС

Якісна карта, прекрасно підходить під інтер’єр.

Дякуємо за відгук!

• юрий б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CКС

Гарна якість.Дійшло все в цілості.Чекаю такуж саму на англійській але в кольорі.

• Продавец  CКС

Дякуємо за такий чудовий відгук про карту! Постараємось виконати ваше побажання!

• Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: CКС

Написи на мапі нереально дрібні, десь на стіну повісити хіба що як декорацію. А якщо захочете по ній дійсно щось дивитись, то треба щоб до неї був вільний доступ, щоб підходити в упор.

Шановна пані Людмило!

Дякуємо за Ваш відгук. Ми високо цінуємо зворотний зв'язок, оскільки це допомагає нам покращувати наші продукти.

Розуміємо Ваше занепокоєння стосовно розміру написів. Однак варто зазначити, що дана карта призначена не лише для демонстрації на стіні, а й для детального вивчення деталей. Тому розміри шрифтів дозволяють максимально наповнити інформацією карту. Кількість та розмір написів ретельно підібрані для забезпечення достатньої деталізації. Це дозволяє покращити сприйняття інформації.

Параметри мапи відповідають загальноприйнятим картографічним стандартам та забезпечують універсальність використання.

Дякуємо за увагу та бажаємо гарного дня!

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: CКС

Чудова мапа, якісний чіткий друк, приємні кольори, гарний папір. Гарне упакування, географічна карта прийшла без пошкоджень, відправили швидко.

• Продавец  CКС

Вдячні за такий детальний і позитивний відгук! Ваші слова високо цінуються нашою командою. Ми й надалі докладатимемо всіх зусиль, аби наші картографічні продукти залишалися на вищому рівні якості.

• Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: CКС

Гарна та якісна карта. Була гарно упакованою та неушкодженою. Залишила виключно приємні враження. Дуже сподобалась, особливо її стриманість в кольорах, яка додає деякого особливого враження у порівнянні з іншими.

• Продавец  CКС

Чудово чути такі схвальні відгуки! Ми пишаємося тим, що змогли створити продукт, який приносить задоволення клієнтам.

• Андрей Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CКС

Быстро, с пониманием. Карта полностью соответствует описанию.

Достоинства:
    Безусловно цена
    • Продавец  CКС

Дякуємо, що знайшли час поділитися своїм досвідом! Ваші відгуки дуже цінні для нас.

• Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CКС

Швидко гарно недорого! Трохи стримані кольори.

Достоинства:
    Недостатки:
    Насиченість кольору
    • Продавец  CКС

Доброго дня!

Ми дуже раді, що ви обрали наш картографічний магазин для своїх покупок. Дякуємо за ваш позитивний відгук.

Ваш відгук дуже важливий для нас, оскільки він допомагає нам покращувати наші товари та сервіс. Врахуємо ваше зауваження в наступному виданні.

Ми сподіваємося, що ви знову звернетеся до нас у майбутньому. Ми завжди раді бачити вас серед наших постійних клієнтів.

З повагою, Микола та команда СКС.

• Анастасия
    Отзыв от покупателя. Продавец: CКС

Спасибо! Отправили быстро. Покупкой довольна!

Достоинства:
    Качество печати
    Недостатки:
    Их нет
    • Продавец  CКС

Доброго дня!

З повагою, Микола та команда СКС.

• Коровяковский О***

Мапа сподобалась

• Продавец  CКС

Дякуємо за відгук! Радий, що мапа вам сподобалась. Сподіваємось на подальшу співпрацю!

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CКС

Дуже гарна карта папір глянцевий, цупкий.

Достоинства:
    Гарний дизайн, якість
    • Продавец  CКС

Дякуємо за відгук! Радий, що вам сподобалася карта. Ми завжди стараємось забезпечити високу якість товарів. Бажаємо вам приємного користування!

• Анастасія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CКС

Прийшла дуже швидко. Була дуже гарно упакована, коробка була мокра повностю від сильного дощу, але на карті ні цятки. Карта на вигляд чудова, немає пошкоджень зовсім

Достоинства:
    Швидко, гарно запаковано, чудова на вигляд
    • Продавец  CКС

Дякуємо за ваш відгук! Радий, що карта прийшла в відмінному стані, незважаючи на погодні умови. Звертайтеся!

• Ага П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CКС

Карта виглядає чудово хоча і позначок дуже багато аж очі розбігаються, папір досить цупкий, запаковано добре в коробку з картону але мапу всеодно пошкодили трохи, але добре що з задньої сторони і цього не видно спреді. Хоч і доставили бистро одного дня замовив на другий день зранку вже було у мене в руках.

Достоинства:
    Ціна, якість паперу, дизайн.
    Недостатки:
    На Новій Пошті людей не годують тому вони погризли пакунок і мапу.
    • Продавец  CКС

Дякуємо за ваш відгук та вибір нашого магазину СКС. Дуже прикро, що так сталось. Зі своєї сторони ми докладаємо всіх зусиль, щоб карта доїхала до вас ціла і неушкоджена, але інколи на стороні компанії перевізника таке трапляється. Ми повідомили про цю ситуацію оператора відділення звідки здійснюється відправлення. Надіємось, що в подальшому це не повториться.

• Єлізавета С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CКС

Дуже гарно виглядає в живу! Треба тільки рамочку для мапи знайти (було б прикольно якби у продавця такі рамочки теж були і одразу все купити). Поки причепила на скотч та все одно милуюсь)

Достоинства:
    Якість, вигляд
    Недостатки:
    Жодних
    • Продавец  CКС

Дякуємо за ваш відгук та вибір нашого магазину СКС. Приємного користування

• Кирилл М***

супер!

Дякуємо за ваш відгук та вибір нашого магазину СКС. Приємного користування

• Светлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CКС

Можу порадити як саму мапу, так і продавця - реальність краща за очікування!

Достоинства:
    Дуже красива та стильна, якість супер!
    • Продавец  CКС

Дякуємо за ваш відгук та вибір нашого магазину СКС. Приємного користування.