- Владимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: CКС
Отличная качественная.
- Достоинства:
- Всё Ок
- Олександра Є***Отзыв от покупателя. Продавец: CКС
Все відповідає опису, швидко відправили, дякую
- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: CКС
Швидка доставка, якісний друк, актуальні ціни та можливість замовити різні розміри. Закріпив фото на стіні з робочого кабінету. Розмір мапи 105×75 см.
- Достоинства:
- Доставка, якісний друк і потрібний розмір
- Недостатки:
- Поки не виявив
- ківіОтзыв от покупателя. Продавец: CКС
Все супер!
- Достоинства:
- Якісний друк, надійне пакування, швидка доставка.
- Продавец CКС
Дякуємо за ваш позитивний відгук! Нам завжди приємно отримувати такі відгуки. Чекаємо на нові замовлення!
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: CКС
Купили ребенку для школы. Карта хорошего качества, легко воспринимается информация.
Пришла деформировання, но продавец без разбирательств отправил второй раз.- Продавец CКС
Дякуємо за відгук! Ми раді, що карта виявилась корисною для навчання. Щодо деформації - наша команда завжди прагне вирішувати питання максимально оперативно. Приємного користування!
- Крачковська І***Отзыв от покупателя. Продавец: CКС
Якісне упакування! Швидке опрацювання замовлення та відправки. Чудова якість та чіткість друку карти . Зробили вже два замовлення і повністю задоволені.
- Достоинства:
- Чудова якість та чіткість друку карти .
- Продавец CКС
Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що ви задоволені якістю та швидкістю нашого обслуговування. Сподіваємось на подальшу співпрацю!
- Валентина П***Отзыв от покупателя. Продавец: CКС
Дякую за замовлення. Мапа гарної якості. Все як очікувала. Окремий плюс за швидке обслуговування і швидку доставку.
- Продавец CКС
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою. Завжди раді вам допомогти!
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: CКС
Класна карта, зв’язались та відправили оперативно, раджу усім
Дякуємо за відгук!
- Євгеній С***Отзыв от покупателя. Продавец: CКС
Для навчання дітей, чи власного розвитку розуміння територій нашої країни підійде.
Відправляють в згорнутому вигляді, в картонному "тубусі", пришла не "пожмакана" без дефектів.- Достоинства:
- якісний папір
- Продавец CКС
Дякуємо за розгорнутий відгук!
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: CКС
Мені сподобалася
Доброго дня!
Велике дякую за ваш відгук! Ми дуже вдячні, що ви обрали наш картографічний магазин для своїх покупок. Ваша підтримка і позитивні відгуки дуже важливі для нас.
Ми завжди прагнемо надавати вам найкращий сервіс і якісні товари. Раді, що ви задоволені нашою роботою.
Не забувайте, що ми завжди тут, готові вам допомогти. Будемо раді бачити вас серед наших постійних клієнтів. Якщо у вас є будь-які питання чи побажання, не соромтеся звертатися до нас.
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: CКС
Класна карта. Раджу для дітей та дорослих
Доставка швидка.- Достоинства:
- Пілотний картон
- ДаринаОтзыв от покупателя. Продавец: CКС
Класна карта! Купила дитині, аби не питала "мамо, а Дніпро далеко? Бо там ракети..." тощо... Звісно хочеться, аби діти вчили географію просто завдяки цікавості. Але маємо що маємо: я вирішила сумістити корисне із цікавим.
- Достоинства:
- Щільний картон, гарний друк
- Тарас П***Отзыв от покупателя. Продавец: CКС
Швидка доставка, зручно замовляти
- Достоинства:
- Якісна карта
- Олег Н***Отзыв от покупателя. Продавец: CКС
Гарна, якісна, докладна карта. Гарний масштаб. Читабельна. Картон плотний
- Достоинства:
- Відмінний товар. Задоволений покупкою. Рекомендую.
- Продавец CКС
Доброго дня! Ми дуже раді, що ви обрали наш картографічний магазин для своїх покупок. Дякуємо за ваш позитивний відгук. Ми завжди раді бачити вас серед наших постійних клієнтів. З повагою, Микола та команда СКС.
- Семен Д***Отзыв от покупателя. Продавец: CКС
Карта відповідає опису. Рекомендую.
- Достоинства:
- Якість.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец CКС
Доброго дня!
Ваш відгук дуже важливий для нас, оскільки він допомагає нам покращувати наші товари та сервіс.
Ми сподіваємося, що ви знову звернетеся до нас у майбутньому. Ми завжди раді бачити вас серед наших постійних клієнтів.