Отзывы покупателей о Зарядное устройство LiitoKala lii-500, литокала. Полный комплект.

Оценка пользователей 4.31/5
  • Марина Ц***

Гарний товар

• Анатолій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LumiCore

Дуже добре, дякую

• Олексій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MDN

Надійний зарядний пристрій, за свої гроші. Користуюся більше двох років, зараз придбав ще один для родини.

• Михаил С***

Швидко і якісно.

• Юрій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MDN

Все чудово - гарна зарядна станція для побутових маніпулювань з різними типами батарейок Але мені потрібні тільки 18650 так що я дуже задоволений.
    Ящо заряджатимите відразу всі 4 батарейки то максимум 500 миліампер - зарядка на 2 ампери в коробці , абож підъєднати живлення наприклад з ноутбуку та жарити всі чотири по одному амперу.. Хочете пораду - батарейки люблять заряджатися самим малим струмом Ящо піклуватися за їхнє здоров'я, тож 500 миліампер це щадящий режим і що чудово за замовчуванням саме він і стоїть (навіть клацати кнопки не потрібно)
    Висновок : Раджу для покупки та ще й за таку ціну з повним комплектом зарядок.

Достоинства:
    Більше ніж очикував
    Недостатки:
    Відсутні
  • Сергей Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PiPo

Указанный товар соответствует описанию. Сделан для народа. Замечаний нет

Достоинства:
    Один из лучших
    Недостатки:
    Не обнаружил
    • Продавец  PiPo

Доброго дня, Сергію!

Щиро дякуємо за вашу високу оцінку та чудовий відгук! Ми дуже раді, що зарядний пристрій Liitokala Lii-500 повністю відповідає вашим очікуванням.

Особливо приємно чути, що ви вважаєте його «одним із найкращих» — це найкраще підтвердження якості нашого товару. Такі відгуки мотивують нас продовжувати пропонувати надійні та перевірені пристрої.

Дякуємо, що обрали саме наш магазин! Чекаємо на вас знову.

З повагою, команда PiPo.

• Дмитренко С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Good 5

Гарна штуковина. Відновлює вбиті акумулятор.

Достоинства:
    Відповідає характеристикам
  • Олег К***

Працює без нарікань

• Олексій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: More Foto

Товар повністю відповідає заявленим характеристикам. Поки питань до роботи не виникало.

• Максим Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MDN

Все працює . Заряджає як в в описі.

• Дмитро Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TECHNO KAIF

Коментарі з тим що не має блоку - тільки в тих продавців, які не додають блок живлення у комплект тому й ціна менша. Читайте уважніше.

Достоинства:
    Класний апарат, всі функції свої заявлені виконує чудово. Мінусів не бачу.
  • Мирослава Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MDN

Замовляла у пункт видачі Розетки, нажаль, одразу не помітила, що немає у коробці блоку живлення та проводу до цього зарядного пристрою. Перевірити на якість та взагалі чи працює - неможливо.
    Доведеться ще окремо замовляти до цього блок живлення та провод, бо вдома таких не маю. Дуже дякую за можливість додатково витратити кошти на компоненти, які зазвичай є частиною таких зарядних пристроїв.
    Про відсутність таких базових речей у комплекті ніхто не попереджав!!

Недостатки:
    У комплекті немає блоку живлення та проводу
    • Продавец  MDN

так в комплекті немає блоку живлення.
      це зазначено в описі

• Продавец  MDN

На жаль, розетка згрупувала картки товарів з блоком живлення та без блоку, тому дивіться яка картка у вас відкрита за найменуванням та комплектацією в характеристиках.

• Кузнецов Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PLab

Брав 5 років тому , заряджаю 8 батарейок раз в 2 тижні , політ нормальний.

Достоинства:
    Добра зарядка , відключается сама коли зарядить батарейки.
  • Олександр В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TECHNO KAIF

Добре працює, згідно з характеристиками

Отзыв от покупателя. Продавец: MDN

Згорів на другий день. Заряди і перевірив декілька акумуляторів. Все було нормально. Потім вставив ще один акумулятор, і він через декілька секунд задимівся.

Достоинства:
    нема
    Недостатки:
    згорів
    • Вячеслав Т***

Продавець MDN зв'язався зі мною. Ми поспілкувались. Сьогодні отримав від нього новий пристрій. У комплекті тепер і блок живлення, і до автомобіля блок від прикурювача, і інструкція. Отже, від отримання першої посилки до другої 11 днів. Дякую продавцю MDN за порядність. Продавця рекомендую!!!

• Вячеслав Т***

Я помилився. Пройшло не 11, а сім днів

• Ігор Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MDN

Необхідно відзначити, що за останні роки спостерігається тенденція до збільшення кількості шахраїв... Опис товару - н*******о, інструкція - приблизна, знижка на товар - занадто накручена (завищеня вартості товару без акції - нічого воно не коштувало 1650)... Прилад приїхав без блоку живлення, який обов'язково мав бути в комплекті -- тобто без нього - це недокомплект! Думав , що так дешево - вже не н*******ь!.. Тупість в тому, що вони роблять з нас ідіотів, щоб заробити по кілька гривень з людини, яка у відділі Нов. Пошти не перевірить наявність блока живлення... І тепер у вас в гаманці стало на 1000 грн менше, у вас є неймовірно корисний шмат пластику, який ніколи в житті не був і не буде павербанком на 10 000! І без розетки -- ВІН НІКОЛИ НЕ ЗАПРАЦЮЄ! ТОБТО ПЕРЕВІРИТИ ЧИ ПРЦЮЄ ВІН ВЗАГАЛІ - НЕМАЄ... ПОВЕРНУТИ ТОВАР ЗА 14 ДНІВ БЕЗ ЦЬОГО БЛОКА - НЕМОЖЛИВО... Коштувало того ?? Дякую тобі, друже ! З Новим Роком !

Достоинства:
    Хтось десь заробив на мені дві гривні
    • Ершов А***

для режима повербанка потрібно в прилад поставити заряджені лійтій іонні акуми. цей режим працює від них, вбудованих немає.

• Продавец  MDN

• Микола Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LumiCore

Треба вникнути в налаштування...все працює

• Игорь Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Good 5

Добра зарядка, все заряджає як і написано в інструкції, купівлею задоволений

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Не виявив
  • Олександр А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PiPo

Сподобався, тільки от в описі сказано, що літій метал фосфатні підтримуються а в інструкції вказано що ні

Недостатки:
    В описі брехня, треба порівнювати з інструкцією онлайн
  • Заза К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MDN

Я просто был неприятно шокирован тем что нету блока питания. Потому что это само собой разумеется зарядное устройство должно продаваться с блоком питания!!!

Достоинства:
    Само устройство хорошее
    Недостатки:
    Нету блока питания.
    • Продавец  MDN

• Андрій

Шановний продавець!

Виправте, будь ласка, опис та характеристики на сайті.

Вони не відповідають дійсності.
    Цей зарядний пристрій не підтримує аккумулятори LiFePo4.

Достоинства:
    Непоганий девайс, але…
    Недостатки:
    Не заряджає LiFePo4. Довелось повертати та втрачати багато часу.
  • Михайло Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MDN

Хороший прилад і дуже зручно забирати в пункті самовивозу ROZETKA.

Достоинства:
    Універсальність, інформаційне табло, окремі канали.
    Недостатки:
    В комплекті немає бж і не пропонують додати.
  • В'ячеслав Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVM

Працює чудово. Дуже задоволений.

• Віктор Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Good 5

Продавець перед відправкою попередив що упаковка трохи пом'ята на куті, сказав вартість доставки і швидко відправив.

При отримані ніяких несподіваних сюрпризів не було , як і попередили раніше упаковка була пом'ята , але сам пристрій і пристрій живлення були цілі.

Вже вдалося зарядити і перевірити декілька 18650, також перевірив USB порт, яким можна зарядити інші пристрої (віддача 5v до 1A (в залежності від споживача) , так що тут все добре, рекомендую .

Достоинства:
    Все працює.
    Недостатки:
    Інструкція без української мови. ( Є , англійська , китайська і російська )
  • Валерий С***

Китай не лучшего производителя.

Достоинства:
    Зарядка идёт.
    Недостатки:
    Зарядка идёт в разы медленнее, чем у аналогов.
  • Михаил Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Good 5

Работает, уже 1 аккумулятор (полностью мертвый) восстановил.
    Прибор работает. Есть инструкция на русском.
    Можно брать. Покупкой доволен

Достоинства:
    Простота в использовании
    Недостатки:
    Цена
    • Руслан Ш***

Как восстановить мертвые аккумуляторы?

• Іван Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVM

Прекрасна річ, брав на подарунок, користуємось тепер разом :)

• Андрей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PLab

Доволен оперативностью доставки и качеством зарядного устройства. Всё работает. Спасибо.

• Юрий М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Yoki Market

Устройство перестало работать после 3 зарядки аккумуляторных батарей. Деньги выброшены на ветер.

Недостатки:
    Ненадежное устройство. Отсутствует инструкция по эксплуатации, маленький гарантийный срок.
    • Руслан А***

а чего вы хотели для китайской штуки. Это как купить телефон бамблби и хотеть чтоб было как у самсунга )).

• Алексей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NG Group

Все супер, зарядка заряджає навіть ті акумулятори які інші зарядки не хочуть заряджати

Достоинства:
    Все супер
    • Продавец  NG Group

Дякуємо за відгук та покупку! Приємного користування.

• Олексій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Yoki Market

Пристрій - чудо. Кому приходиться працювати багато з обладнанням на акумах, раджу.

Достоинства:
    Зручний, багаторежимний
    Недостатки:
    поки не виявив
    • Продавец  Yoki Market

Добрий день, Олексій!) Дякуємо за Ваш відгук товару Зарядное устройство для аккумуляторов LiitoKala Lii-500 для 18650 26650 AA AAA БП. Ми щиро раді, що Вам сподобалась якість та функціонал зарядного пристрою :)

• Роман В***

хорошая вещь.

• Продавец  Yoki Market

Добрий день, Роман!) Дякуємо за Ваш відгук та рекомендацію товару Зарядное устройство для аккумуляторов LiitoKala Lii-500 для 18650 26650 AA AAA БП :)

• Тарас П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NG Group

По товару сказать особо нечего, и так обзоров много, похоже что оригинал. По продавцу - связались быстро, поправили заказ, отправили оперативно, цена как в Китае без скидок.

Достоинства:
    Самое дешевое зарядное устройство с поддержкой почти любой химии и функцией разряда
    • Продавец  NG Group

Дчкуємо за відгук! Приємних покупок.

• Володимир М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Yoki Market

до комплектації поклали автомобільний адаптер. все працює справно

• Продавец  Yoki Market

Добрий день, Володимир!) Дякуємо за Ваш відгук про Зарядное устройство для аккумуляторов LiitoKala Lii-500 для 18650 26650 AA AAA. Ми раді, що Вам сподобався товар :)

• Письменный А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Yoki Market

Хороший зарядник, своих денег стоит. Работает несколько месяцев, без проблем и нареканий

Достоинства:
    Сборка
    • Продавец  Yoki Market

Добрый день, Артем!) Спасибо за Ваш отзыв:) Мы очень рады, что Вам понравилась сборка и качество товара Зарядное устройство для аккумуляторов LiitoKala Lii-500 для 18650 26650 AA AAA :)

• Антон К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Yoki Market

Со своими функциями справляеться.

Достоинства:
    Цена
    • Продавец  Yoki Market

Добрый день, Антон!) Спасибо за Ваш отзыв :) Мы очень рады, что Вам понравилось Зарядное устройство для аккумуляторов LiitoKala Lii-500 для 18650 26650 AA AAA и БП :)