- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Батарею надіслали дуже швидко.
- Достоинства:
- Працює
- Віктор Н***Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent
даний товар - підробка, а не оригінал, хоча візуально виглядає як оригінал. гарантії нікон на даний виріб НЕ ДАЄ (зі слів представника магазину). заявленим тех. хар-кам не відповідає. заряд тримає менше, ніж рідний нікон, якому вже років 7 і який камера оцінює як 85% зношений. немає захисту від повного розряду, камера просто аварійно вимикаєть, коли заряд критично низький, при цьому можна втратити файл, який писався в цей момент, для запису відео не підходить! ресурс заряду оцінюється камерою некоректно, може вимкнутись, коли камера показує ще 30-40 % заряду... працювати так неможливо!
Магазин - мильна бульбашка. Товар доставили, але товар не відповідає заявленим хар-кам. При спробі вийти на магазин - один телефонний номер перестав існувати, інший телефонний номер, який, між іншим, вказаний тут, в інф-ї про магазин, - відповідає... бере трубку якась жінка і каже, що це приватний номер і ні про який магазин гадки не має)) повторюю, цей номер вказаний на сайті розетки в інф-ї про магазин!- Достоинства:
- немає, як таких. враховуючи, що батарея позиціонується магазином як оригінал.
- Недостатки:
- це підробка, просто візуально якісно зроблена. ємність. захист від повного розряду. гарантія. детальніше в коментарі.
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Fotopulse
рекомендую
- Достоинства:
- Хороша ціна, добре працює
- Недостатки:
- нема
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Fotopulse
Заказал для D800. Производство Китай, по лицензии Nikon. На вид и на вес, один в один с комплектным родным. Держит заряд хорошо, пока не много отснял, но примерно 120 кадров на 10% заряда, достойно. Думаю закажу ещё, лучший из аналогов по лицензии. Качество сервиса, отправка, упаковка - всё на отлично.
- Достоинства:
- Лучший из доступных.
- Вадим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Fotopulse
Купив додаткову батарею для Nikon D610, зарядив все працює, єдине потім буду тестувати на скільки вистачає заряду. На рідній батареї я робив біля 1500 кадрів без підзарядки. Замовив додатково гарантію на 2 роки. Приїхав товар швидко. Рекомендую до покупки
- Достоинства:
- Оригінал
- Юлия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Fotopulse
Покупала для камеры Nikon D750.
Перезвонили после заказа в течении часа. Хотя это была суббота.
Батарея заряжается, работает отлично.
Довольна
Спасибо!- Достоинства: