- Павел М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Все супер! Пользуемся уже полгода. Очень хороший пластик, легко мыть, заряда хватает на пару месяцев
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Раді, що ви вже пів року користуєтесь відром і залишаєтесь задоволені якістю, зручністю догляду та автономною роботою. Дякуємо, що обрали Supretto.
- Катерина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
На жаль через рік кришка перестала працювати (батарейки міняла, проблеми не в них)
- Достоинства:
- Зручне
- Недостатки:
- Кришка не працює
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук.
Шкода, що кришка перестала працювати після певного часу, але раді, що загалом відро було зручним у використанні.
- Светлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Пользуюсь почти год нареканий нет ,очень удобно,особенно на кухне
- Недостатки:
Представник постачальникаРаді, що відро вам сподобалося і вже довго служить без нарікань!
Дякуємо за відгук і бажаємо, щоб техніка Supretto і надалі робила побут зручнішим.
- Катерина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Спочатку не працював сенсор коли відро під раковиною. Пристосувала його, все класно працює вже місяців 8, навіть батарейки не міняла ще
- Достоинства:
- Все супер.
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Бажаємо тривалого користування!
- Ткаченко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Дуже класне і зручне відро. Все працює відмінно.
- Достоинства:
- Не виявили
- Микола П***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Цвет: Белый
Купил практически год назад, на кухню для мелких кухонных остатков: обрезка при готовке, кожура и т.д.
Думал ерунда - так нет, прекрасно работает, крышка прижимается плотно, вездесущая летняя мошкара не плодится.
Только меняю иногда батарейки.
Минусом спорным можно назвать то, что внутри там такой пластиковый... не знаю как назвать - держатель для мусорного пакета, съемный.
В общем забыли мы его снять, и отправился он в мусор с пакетом. Печально.
Запасных отдельно я думаю не делают. Ну тут наша вина.- Достоинства:
- Работает как часы.
- Недостатки:
- Нету.
- Продавец SunDay
Микола, дякуємо Вам за зворотній зв'язок і приємний відгук! Нам дуже важливо знати, що наші покупці задоволені нашими товарами.
- Катерина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Почала ним користуватись тільки сьогодні, так склалось. Коли відро стоїть НЕ у шафі для сміття під раковиною, а десь на кухні, сенсор працює добре на рух моєї руки. На жаль я не можу ним користуватись, бо у шафі кришка залишається постійно відкритою, не закривається.
- Достоинства:
- Якісно зроблене відро, гарне
- Недостатки:
- Коли воно стоїть у шафі для відра під раковиною (там де у більшості людей стоїть відро для сміття), кришка завжди залишається відкритою, вона не опускається.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Цеможливо через те, що стоїть в темному місці.
- Андрей О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Для кухни то что надо
- Достоинства:
- Работает отлично
- Світлана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Цвет: Белый
взагалі не працює, як належить: сенсор не спрацьовує. відро можна ще відкрити кнопкою, після чого воно не закривається, коли закриваєш вручну, кожні пару секунд знову відкривається.
тобто річ взагалі безтолкова, звичайне відро я й за 200 грн могла купити і відкривати-закривати його вручну в своє задоволення.
не раджу.- Достоинства:
- компактність, за що і вибирала
- Недостатки:
- не працює, як сенсорне
- Продавец SunDay
Світлана, дякуємо, що Ви знайшли час залишити відгук про наш товар! З приводу обміну/повернення товару Вам необхідно звернутися до відділу рекламацій, номер якого зазначений у гарантійному талоні до товару, менеджер надасть усю необхідну інформацію.Приносимо щирі вибачення за завдані незручності!
- Караваева В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Вже півроку працює без заміни батарейок!
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Користуйтесь із задоволенням!
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Гігієнічне, технологічне, виглядає достойно. Доволі таки класна річ. Тепер звикла, що відро саме відчиняються, інакше не уявляю.
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Цвет: Белый
Відро можна ставити тільки на відкрите приміщення де над ним нічого не буде, інакше сенсорний механізм не дасть кришці закритись.
- Недостатки:
- Сенсорний механізм має надто велику дальність спрацьовування.
- Дмитрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Пройшло 14 діб гарантії -
поки що працює )))- Достоинства:
- Якісний пластик.
Працює - Недостатки:
- Іноді "штучний інтелект" замислюється ))
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за покупку та відгук. Бажаємо тривалого користування!
- Чеченцов А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Забавная штука!), хороший пластик ,вид очень достойный , а главное, открывается крышка, сама!))
- Достоинства:
- Качество исполнения
- Недостатки:
- Пока не найлено
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за покупку та відгук. Щиро раді, що Ви задоволені покупкою.
- Анна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Прийшло браковане!!! Не працює…
- Недостатки:
- Не працює
Представник постачальникаДобрий день. Ми наполегливо рекомендуємо ретельно перевіряти товар на наявність пошкоджень та працездатність перед безпосереднім отриманням. Зверніться в чат бот розетки через телеграм канал для повернення товару.
Представник постачальникаДобрий день.Ми наполегливо рекомендуємо ретельно перевіряти товар на наявність пошкоджень та працездатність перед безпосереднім отриманням. Зверніться в чат бот розетки через телеграм канал для повернення товару.
- Вячеслав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Отличное ведро, не хватало денег после ремонта квартиры такое купить и вот этот день настал))) Реагирует сенсор отлично, выглядит приятно.
- Достоинства:
- Гигиенично, удобно и красиво