Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Надувная флокированная подушка водонепроницаемая удобная компактная 42 x 26 x 10 см Travel Pillow Bestway Gray

Оценка пользователей 4.3/5
  • Отзывы про товар продавца LikePrix
  • Ульяна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Размер (ДхШхВ): 42 x 26 x 10. Цвет: Светло-серый

Прийшов взагалі інший товар, не рекомендую цього продавця

• Продавец  LikePrix

Доброго дня. Вибачте за незручності які Вам створили. Товар той самий. Виробник оновив дизайн цієї моделі. Розміри залишились ті самі, але трішки видозмінена середина подушки. Дякуємо за розуміння. Гарного Вам дня)

• Олександр

Подушка відповідає опису, брали її щоб підкладати під спину. Покриття приємне на дотик

Достоинства:
    Швидко доставили
    • Продавец  LikePrix

Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Олексій Є***

Товар прийшов швидко, подушкою задоволений.

• Продавец  LikePrix

Доброго дня. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Гладков М***

Все гуд!

• Татьяна М***

Спускает

• Продавец  LikePrix

Доброго дня. Вибачте за незручності які Вам створили. Ви перші хто звертається з цією проблемою. Можливо Ви якось пошкодили її чи використовували не за призначенням?

• Ігор К***

За ніч не помітно здуття. Через певну жорсткість матеріалу важко надути до твердого. Загалом, це найкраща подушка, що мені наразі траплялася.

• Сергій Ф***

Дуже зручна, швидка доставка !

Достоинства:
    Дуже зручна
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  LikePrix

Доброго вечора Сергій. Дякуємо за Ваш відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Евгения Э***

Гарна якість подушки, все оперативно. Дякую)

Достоинства:
    Гарна якість подушки, все оперативно. Дякую)
    • Продавец  LikePrix

Доброго вечора Євгенія. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Микола Д***

Все чудово, швидко зв'язались для уточнення товару, рекомендую

Достоинства:
    Гарний сервіс, швидка доставка, якісний товар
    Недостатки:
    Не виявлені
    • Продавец  LikePrix

Доброго вечора Микола. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Сергей Г***

Товар якісний відповідає характеристикам. Замовлення виконано швидко.

Достоинства:
    Ціна,якість
    • Продавец  LikePrix

Доброго вечора Сергій. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Ірина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 42 x 26 x 10. Цвет: Темно-синий

Дякую

• Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: P-Market. Размер (ДхШхВ): 42 x 26 x 10. Цвет: Синий

Зовсім інша подушка.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не те що замовляв.Перше фото- те що замовляв,друге-те що прислали.
  • Ольга Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Green Frogs. Размер (ДхШхВ): 42 x 26 x 10. Цвет: Синий

Замовляли 3 подушки для комплекту в палатку для сну. Обрала ці, через зручну конструкцію, немає хвиль, на яких не зручно спати, звʼязались оперативно, так же і оперативно відправили, все добре та ціле. Перед використанням надула та лежали декілька днів і лиш трішки повітря здулось, в комплекті до кожної є латка про всяк випадок. Продавця рекомендую)

Достоинства:
    Конструкція, латка, приємні на дотик.
  • Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Toytopia-UA. Размер (ДхШхВ): 42 x 26 x 10. Цвет: Темно-синий

Зручний розмір, приємний на дотик. Прийшов цілий, на пошті перевіряли.

• Марі М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 42 x 26 x 10. Цвет: Светло-серый

В описі вказано колір грей, на фото світла подушка - дуже прикро що опис не співпадає з фото, замовила саме ці подушки через колір, це було важливо.

• Екатерина Б***

Якого кольорц вам надіслали? Сірий чи білий? Дякую

• Дарья

Как пишут все цвет не тот, что на фото, что-то среднее между голубым и серым, но мне не важно, подушка очень понравилась. Не пропускает воздух, надувать легко, спать удобно, в дороге хорошо послужила.

Достоинства:
    Не пропускает воздух, надувать легко, спать удобно
    Недостатки:
    Обновите фото
  • михаил

На картинке цвет насыщенный синий, пришёл заказ с блеклым цветом, а так все нормально.

Достоинства:
    Держит воздух
    Недостатки:
    Цвет отвратительный
  • Елена М***

Товар доставлен быстро. При первом рассмотрении все замечательно

• Їжак

Колірий синій. 2021 дуже знадобилися на морі.

Достоинства:
    Регулювання м'якості) не довго накачувати. Корисні.
  • Лімачко В***

Неякісні

• Лебедева С***

Через полгода обе подушки стали пропускать воздух, а сейчас ими пользоваться уже невозможно.

• Александр Л***

Не тот товар который заказывал

Недостатки:
    Цвет
    • Жанна

как вы это определили?

• Влад А***

Господа продавцы!!!цвет Серый!!!

Достоинства:
    Вроде прочность
    Недостатки:
    Цвет
    • Ирина

Фото можете сделать? И точное название модели назовите, плз...

• Андрей Г***

Купля летом. Подушка супер, держит воздух в идеале. Нариканий нету.

Достоинства:
    Качество.
  • Терещенко С***

Качество, соответствует цене подушки

Достоинства:
    Не наблюдал
    Недостатки:
    Размер маленький, качество материала так себе
  • Вячеслав К***

На площадке продаж написана цена за одну подушку и лишь нажав кнопку "КУПИТЬ" появляется надпись, что можно купить лишь пару подушек. 1 подушку "Розетка" не продает, не выгодно наверное. Вообщем испохабилась " Розетка". Не рекомендую иметь дело с этой фирмой.

Достоинства:
    Мягкая, не сдувается.
    Недостатки:
    1). Заказывал синего цвета, а пришли серого. Деньги отказались сразу вернуть, сказали , что переведут сумму лишь через 5 дней.Пофигизм кладовщиков, либо умолчание об отсутствии данного цвета.
  • Денис С***

На фото и в описании синий цвет, приехал серый.
    Спасибо за сюрприз!

• Светлана К***

Подушки надіслали світло сірі(мали бути сині).Колір не сподобався.Замовленням не задоволена.

• Серж Г***

Дааааа уж,розетка облажалась заказал синею прислали серую,функции те же но осадок есть

Недостатки:
    Розетка перепутала цвета

• Виктория Г***

замечательные подушки

Достоинства:
    качество товара, приятные на ощупь, цена
  • Дмитро Х***

Брал 2 штуки.
    Обе нормальные.
    В походе незаменимая вещь,

• Анатолий

В заказе идёт от двух штук. Одну подушку надул, а вторая лежит в запасе. До этого брал другую подушку, но она очень быстро сдувалась. А эта держится молодцом! Уже дней десять прошло, а её ещё не нужно подкачивать. ДОВОЛЕН товаром! Вторую, правда, не пробовал. Очень не дорогой и качественный продукт.

Достоинства:
    Не дорогая, не пропускает воздух и находится в накачанном состоянии очень долго.
    Недостатки:
    Ещё не понял, как сдуть.
  • Сергій К***

Купили дві подушки спеціально для походу. Покищо, після одного 3-денного походу в Карпатах, дуже задоволені.
    Зручно, що є різні кольори і можна розрізняти де чия

Достоинства:
    Не дорого, зручно
  • Степан Х***

Как походный вариант просто супер! Буду доукомплектовывать наволочкой из плотной ворсистой ткани что бы холодный воздух внутри изделия не передавался голове.

Достоинства:
    Компактность, достаточно большая 10см а не 6-8!!! Одна из сторон со всем привычным приятным матрасным материалом)
  • Валерия Д***

Нормальная подушка, уже пользуемся. Спасибо!

Достоинства:
    Компактность.
  • Инна М***

Рекомендую. Крепкие. рекомендую

Достоинства:
    Качество