- КоляОтзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Ніжне та приємне на дотик .Чудово очищає шкіру , не пересушує.
- Достоинства:
- Шкіра стає як жива
- Демченко Е***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Продавець швидко зв'язався і швидко відправив мило дуже гарно виконує свою функцію товар відмінної якості за досить низьку ціну, рекомендую
- Достоинства:
- Приємно пахне, чудово очищує
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец LikePrix
Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Евген Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Ніжне та приємне на дотик .Чудово піниться , не пересушує та очищає шкіру . Сила Карпат не тільки в травах , а дусі , руках та доброті людей .Задоволений - рекомендую .
- Достоинства:
- Натуральне - живе
- Продавец LikePrix
Доброго дня. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Людмила Д***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Мыло хорошо очищает кожу, не сушит ее, способствует улучшению состояния кожи. А также мыло приятно пахнет.
- Достоинства:
- Натуральный состав, оперативная доставка
- Продавец LikePrix
Доброго дня Людмила. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Дмитрий В***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Очень хорошая и качественная продукция. Ощущается натуральность продукции.
- Достоинства:
- Качество товара и своевременная доставка.
- Продавец LikePrix
Доброго дня Дмитро. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.