- Сергей Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Letech
Свою функцию выполняет
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Letech
Сын в восторге. Спасибо
- Антон Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Letech
Чудовий гак. Продавець швидко зв'язався, відповів на всі питання по товару.
Комплектацією та самим виконанням кішки задоволений на всі сто, — в господарстві пригодиться.
Вдовісок доречі отримав рідину для вороніння зброї від того ж виробника, і поворонив собі ножа. Рідину доречі також рекомендую, супер зручно.- Достоинства:
- Якісне виконання, українське виробництво.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Микола І***Отзыв от покупателя. Продавец: Letech
Товар супер, повністю відповідає заявленим характеристикам. Продавець швидко зв'язався, проконсультував, на наступний день я вже отримав гравіцапу. Щиро дякую.
- Достоинства:
- Класна, якісна річ
- Недостатки:
- Не знайдено
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Letech
Чудова річ, функціональна і універсальна. Добра якість.
Швидко зв'язалися, надали повну інформацію, навіть посилання в YouTube на огляд даного пристрою. Відправили швидко, в той же день, наступного дня отримав- Достоинства:
- Надійність, функціонал, якість
- Анатолий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Letech
Чудова штука. Свою функцію виконує на 100%. Підіймає навіть маленьки монетки. Дякую виробникам за дуже акуратне пакування та комплектацію - додаткова штука, щоб пертворити гак на кошку і довжелезна мотузка - не потрібно нічого додатково шукати. Відправили дуже швидко.
- Достоинства:
- Чудовий функціонал, гарна комплектація (в комплекті довжелезний мотузка), приємне пакування, швидка доставка
- Недостатки:
- не знайшли
- Євгеній Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Letech
Побачив у товариша. Наступного дня замовив собі. Дуже сподобалася ідея і як зроблено.
- Достоинства:
- Класна річ. Я в захваті! Гравіцапа - тільки від самої назви вже прикольно. Як подарунок для хлопця буде супер.
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Letech
Проблема решена
На фото в комплекі іде запасний крюк, в реалії його немае. Не критично но не приемно.
- Достоинства:
- бистро приняли заказ і відправили, Працюе.
- Недостатки:
- Комплектація не відповідае заявленій на сайті.
- Олександр М***
Дуже здивували. Зателефонували і вислали запасний крючок. Дякую .
- Кузнецов С***Отзыв от покупателя. Продавец: Letech
увидел на ютубе и решил купить, купил пришло на следующий день, всем спасибо
- Достоинства:
- работает как и должно
- Недостатки:
- нету
- юрій ц***Продавец: Letech
якісно. швидко.
- Достоинства:
- ++++++