- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: YourCase. Цвет: Red
На дотик приємний, і колір класний. Але слабий пластик, із-за пластику фурнітура відпала через тиждень користування, нагрузку не давав, і телефон в руках частотне тримаю. Попередній чехол такий брав але іншого кольору, то все було добре. Цей раз пластик поганої якості.
- Достоинства:
- Колір, на дотик приємний,
- Недостатки:
- Слабкий пластик, фурнітура не тримається.
- Віталій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: YourCase. Цвет: Black
Замовив товар на початку листопада. На сьогодні чохол показав себе якісно. Протягом періоду з замовлення до сьогодні замітив що уголки знизу чохла затерлися (фарба зчесалася) не дуже помітно поки що але таке є (в недоліки не запишу так як це вважаю простим зношенням). Потрібно розуміти що все зношується так чи інакше.
З кільцем дуже комфортно можна крутити його на всі 360° і ставити в будь яке положення (в більшості чохлів такого невистачає). Товаром задоволений повністю.
На дотик дуже приємно, як і тримати в руках- Достоинства:
- Якість. Зручність.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: YourCase. Цвет: Black
Якщо плануєте користуватися кільцем, то не беріть цей чохол. Кільце зламалось і відвалилось під час першої спроби їм скористатися
- Достоинства:
- Недостатки:
- Кільцем користуватися не можна
- Антон П***Отзыв от покупателя. Продавец: YourCase. Цвет: Black
Сам чохол непоганий, але кільце відпало ще до того, як вставили телефон
- Достоинства:
- Дійсно товстий чохол
- Недостатки:
- Без якої-небудь нагрузки просто відвалилося кільце. Пластик кріплення кільця на чохлі дуже крихкий
- Антон Б***Отзыв от покупателя. Продавец: YourCase. Цвет: Red
Якість хороша, підійшов відмінно, продавець відповідально і вчасно підійшов до замовлення. Рекомендую
- Парасюк П***Отзыв от покупателя. Продавец: YourCase. Цвет: Blue
Непоганий чехол.
- Достоинства:
- Більше менш захищає телефон, зручне кріплення на палець ну і підставка.
- Недостатки:
- Крашений ізза цього і зношується бистро. І видбиьок пальця в цьому чехлі дуже глибоко.
- Парасюк П***Отзыв от покупателя. Продавец: YourCase. Цвет: Blue
Чехол класний. Єдине що відбиток погано відображається тойсть глибоко кнопка. В так дуже зручний красивий і мене в синьому кольорі усе класно. Тільки кнопка і видбиток глибоко але бо мене не велика проблема.
- Достоинства:
- Красивий фільми удобро живитись поставка хороша.
- Недостатки:
- Відбиток пальця трошки глибоко захований особисто для мене не не велика проблема