- Сергей А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
После двух дней начал тускло светить
Представник постачальникаДобрий день, Сергій.
Перепрошуємо, що подібне траполось.
Ви можете скористатися гарантією, звернувшись до продавця.
У разі виникнення додаткових питань чи потреба в додатковій інформації, наша підтримка завжди на зв'язку.
- Александр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Попался некачественный с нерабочей зарядкой. Не
- Достоинства:
- Недостатки:
- Zoom не работает не заряжается
Представник постачальникаДобрий день, Олександр.
Дуже прикро, що подібне трапилось.
Зверніться, будь ласка до продавця для вирішення питання (повернення коштів або заміни).
- Ігор М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
В описі 1200лм 10Вт. По факту: 180лм 5Вт
- Достоинства:
- Дешевий
- Недостатки:
- Після користування напишу більше. Поки що невідповідність характеристикам
Представник постачальникаДоброго дня, Ігор.
Дякую, що поділилися своєю думкою. Нам дуже прикро, що у вас таке враження склалося. Зазначені характеристики відповідають технічній документації виробника та заміряються при пікових значеннях у лабораторних умовах за максимального режиму роботи. Залежать від режиму роботи та рівня заряду акумулятора. Якщо ви вважаєте, що ліхтар працює некоректно, будь ласка, зв'яжіться з нами, ми обов'язково допоможемо розібратися.
- Віктор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Черный
Ліхтарик торохтить, погано світить!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Дуже дуже погана якість
Представник постачальникаДобрий день, Віктор.
Якщо ліхтарик без механічних пошкоджень, які могли призвести до цього, прошу звернутись до продавця та надати відео, для можливості зробити заміну на новий.