- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вмерли через 10 місяців, але за таку ціну, очікувано
- Хоменко И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маленькі, не хріплять. Звук норм. Сподобались.
- Достоинства:
- Найкращі за цю ціну
- Недостатки:
- Не знайшла
- Саша П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарні
- Достоинства:
- Дизайн
- Недостатки:
- Поки не має
- Николай Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Колонки не працюють. Не рекомендую.
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Не працюють
- Катя Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Грає
- Достоинства:
- Без шумів
- Константин З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ок
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Два рази замовляли ці колонки, і обидва рази приїхали непрацюючі.
- Достоинства:
- Симпатичні
- Недостатки:
- Не працюють
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для своєї ціни, супер рекомендую
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Выкинутые на ветер денег. Штекер короткий и сломался практически в первый же день. Звук басит сильно и хрипит на полной громкости. Лучше добавить денег и взять что то получше чем этот хлам. не советую !
- Достоинства:
- их нет
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мої вітання!
Якщо ти читаєш цей відгук, то знай писала його людина, яка досить трепітно відноситься до вибору техніки для повсякденного використання.
На цей раз мій погляд попав на ці досить дешеві (що одразу навело мене на думку: "Якщо так дешево то і будуть напевно не дуже". Я ніколи ще так не помилявся, це саме той момент, де не потрібно дивитись на "обложку".
Після того як прочитав декілька відгуків, а також перегляду віддео-оглядів я наважився їх придбати. І що я Вам скажу... Я такого ну аж зовсім не очікував. Дісно чекав що буде звучання як в тонесеньких навушниках з якогось переходу. Але звучання цих крихіток дало розуміння того, що це дійсно непогана річ. Особисто мені сподобалась досить гарна довжина кабелів, виставляти можна як Вам тільки цього захочеться! Також можливість з`єднати з любим пристроєм з роз`ємом Mini-Jack 3.5mm, коли не будде світла можна підключити до павербанка, все гарно працює!
Якщо все ж таки Ви наважились їх придбати, то запам`ятаайте що колонка з наліпкою позаду це права, лівою буде без неї.
Можу сміливо РЕКОМЕНДУВАТИ ці колонки до купівлі!
Гарного дня! Слава Україні!- Достоинства:
- Гарне звучання, дешевизна товару, гарний зовніішній вигляд, легкість з`єднання з любими пристроями
- Недостатки:
- Трішки не приємне рипіння на максимальній гучності, застарілий регулятор гучності на кабелі колонок
- ЛанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
купила на подарунок, але перевірила. очікувала звук як з відра, але була приємно здивована! підключала до spotify і звук був просто 10/10 навіть на високій гучності
- Достоинства:
- маленькі, гучні, досить гарна якість звуку
- Юрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Бомба! Рекомендую!
- Валерій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарно працюють.
- Андрій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товаром задоволений для ПК те що треба
- Достоинства:
- Невелика ціна
- Олександр Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За свою ціну колонки просто чудові. Звук гучний та якісний, лише на максимальній гучності на середні частотах трохи риплять, але не критично.
- Достоинства:
- Ціна, якість звуку, дизайн
- Недостатки:
- Трохи риплять на середніх частотах при максимальній гучності
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брав колонки до ноутбука щоб дивитись фільми. Для цієї задачі цілком підходять: звук якісний і гучний. З недоліків - якщо для живлення підключати їх до порта ноутбука, коли кіна нема чути якесь шипіння. Лікується або повним відключенням колонок коли непотрібні, або підключенням до окремого блока живлення. Вважаю що за такі гроші недолік несуттєвий.
- Достоинства:
- За свою ціну якісний звук, гучні
- Недостатки:
- Сторонній шум якщо живити з usb-порта ноутбука
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вибираючи колонки - чомусь зупинив свій вибір саме на цих і не пожалкував. Не зважаючи на розмір у колонок гучний і якісний звук, стильний вигляд та й ціна порадувала
- Достоинства:
- Не дорогі, якісний та гучний звук
- Недостатки:
- За короткий провід
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный вариант за своеи деньги компактные и симпатичные. не рипят.
- Достоинства:
- цена. компактный размер, дизайн
- Недостатки:
- нельзя заменить провод.
- ВладиславаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покупкою залишилась задоволена. За свої гроші - цілком гарні колонки. Хороший, гучний звук
- Достоинства:
- Ціна, компактність, якість звуку
- Владимир Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
получил, что хотел
- Юрий Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я розумію, що від них не варто вимагати щось надзвичайне за ці гроші, але в загальному колонки не дуже. Звук слабкий, брав до школи щоб вмикати дітям відео на проекторі.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Слабкий звук
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Колонками задоволений, дякую за покупку !
- Кучеряев Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличные колонки
- Достоинства:
- Звук
- Кучеряев Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Громкий качественный звук.
- Достоинства:
- Хороший звук.
- Дмитрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За свои деньги работает отлично, звук хороший.
- Достоинства:
- Цена, внешний вид.
- Недостатки:
- Не увидел.
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер. Честно говоря, расчитывала на хуже за такую минимальную цену. Рекомендую!
- Валерий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
С учётом скидки в данной ценовой категории равной по звуку и качеству исполнения нет. Хорошая замена встроенным динамикам ноутбука. Отдельный плюс за дизайн
- Достоинства:
- Цена, дизайн
- Дмитрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Такие маленькие, а такие громкие и симпатичные и цена хорошая.
- Достоинства:
- Цена, качество.
- Давид О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шикарный звук за копейки!!
- Олександр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Акустична система ТОП
- Достоинства:
- На свою ціну ТОП
- Вікторія Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Подобається
- Горбенко М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороши за свои деньги
- Олександр Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Взяли щоб дивитись фільми з ноута, звук добрый, але тільки з однієї колонки, замінили провід на динаміки.
Якщо є можливість перевіряйте одразу скільки колонок грає- Достоинства:
- Недостатки:
- Звук з однієї колонки, замінили роз'єм на динаміки
- Евгений Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все ок.
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Можливо динаміки самі по собі і якісні, але купували їх саме заради можливості бездротового підключення, як це було заявлено на сайті. Дуже неприємно було після придбання побачити, що ця інформація не відповідає дійсності. Нажаль, я неуважно ознайомилася з відгуками інших покупців, яки теж на це скаржились. Прикро, що й фахівці Розетки теж неуважні до того, що пишуть клієнти. Бо, попри відгуки про невірну інформацію стосовно характеристик товару, яка вводить в оману покупців, ніхто не відреагував та корректив не вніс.
- Недостатки:
- В характеристиках було зазначено, що можливе бездротове підключення, але це не так.
- Віктор О***
Вони наче виправили вже. Ви їх здати можете. Протягом 14 днів, це ваше право.