- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Поки що повністю задоволений. За свої гроші мають не поганий звук.
- Достоинства:
- Можна використовувати як саундбар або роз'єднати на окремі колонки.
- Недостатки:
- Не виявив
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарні колонки, є можливість підключити по блютуз, підсвітка ненав'язлива, звук непоганий, для навчання та перегляду фільмів нам підходить.
- Глущенко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Непогані колонки як на свої кошти. Звук чистий, присутні деякі баси, не прям "вау" але є. Для домашнього користування саме те. Адекватна ціна, гарна підсвітка, можливість зміни кольорів або вимкнення, режим музики (на звуки реагує мерехтінням та зміною кльорів). Також змінює колір коли надходить повідомлення. Індикація зміни гучності також завязана на підсвітці (збільшуєш гучність шкала росте і навпаки) оригінально. До недоліків можна віднести відсутність резинових демпферів на нижній стороні коли саундбар розєднуєш в окремі колонки (буде стояти на пластику) та розташування динаміків на задній стінці колонок. Для мене ці недоліки не критичні тому оцінку за них не знижую. Покупкою задоволений, рекомендую. Розетці дяка.
- Достоинства:
- Завнішний вигляд, ціна, хороше звучання
- Недостатки:
- відсутність резинових демпферів на нижній стороні коли саундбар розєднуєш в окремі колонки та розташування динаміків на задній стінці колонок
- Дарья
кого цікавить це та сама колонка що і Marvo SG 280
- Максим Д***Продавец: Rozetka
За свою вартість досить якісний звук, який має перевагу в порівнянні з деякими дорожчими конкурентами
- Достоинства:
- Якість звуку , підсвітка , блютуз 5.0
- Владислав В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер! Претензій нема ніяких, ціна-якість топ
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук. Будемо раді допомогти, якщо виникнуть додаткові запитання чи зверненння.
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший звук, подсветка топ, для повседневного использования то что нужно
- Достоинства:
- Подсветка, звук, блютуз
- Недостатки:
- За такую цену нет
- Владимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Играют хорошо, для комнаты подойдет приятная подсветка.
- Достоинства:
- Хороший вариант
- Микита Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова акустична система
- Достоинства:
- Чудова ціна ,приємний звук ,зручне розʼєднання
- Роман О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Володимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все прийшло гарно запаковане продавець на місці видачі дуже приємний все передивився нащотд колонок то звук доволі не поганий підсвітка норм м'яка
- Достоинства:
- Все швидко та професійно
- Аліна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую
- Достоинства:
- Хороший звук, длинны шнур, красивая подстветка. Удобно менять гроскость и переключать подсветку.
- Недостатки:
- не увидела
- Владимир Г***Продавец: Rozetka
Покупал не здесь! Но колонками доволен!!! Сразу видно золотую середину цены и качества!!! Рекомендую)
- Достоинства:
- Необычный дизайн цена/качество
- Недостатки:
- Пока не выявлено
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень классная колонка. Свои 10w отрабатывает отлично. На комнату 9кв/м за глаза. Покупали ребёнку в комнату к ПК. Мощности звука достаточно. Особенно понравилось подсветки и дизайн.
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
за свою ціну те що треба
- Достоинства:
- всім задоволений
- Недостатки:
- не виявив
- Александр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брали ці колонки, і думали просто взяти якісь колонки, аби комп не був мовчазним. А нас чекала дуже приємна несподіванка. Звісно, є провали по звуку (вони ж і коштують зовсім недорого), але по співвідношенню ціна/якість ці колонки виявились чудовим вибором!
- Достоинства:
- Якість звуку за витрачені кошти неочікувано гарна
- Дмитрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Норм колонки за свою цену ! Понятно дешмань пластик но со стороны смотрится и звучит не плохо , но и не хорошо .)
- Андрей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все чудово.
- Достоинства:
- На вигляд супер) чистий звук)баси не погані за таку цінову категорію) розкладаються))(бистре підключення до боютуз))
- Недостатки:
- Пока не виявлено)далі буде видно
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарна акустична система. Є можливість розділення на дві колонки та скріплення у один саундбар. Підключення живлення по USB, аудіо по MiniJack або по Блютуз. Декілька режимів підсвітки по сенсорній кнопці, можливість відключення підсвітки.
Єдиний недолік, як на мене — акустична система сконструйована так, що динамік виходить на задню частину колонок. Але, як на мене, це не критична проблема.
Покупкою задоволений, за свою ціну — чудовий вибір, рекомендую.- Достоинства:
- Дизайн, підключення по Блютуз та кабелю, підсвітка, ціна
- Недостатки:
- Вихід динаміка на задню частину колонки
- ДарьяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
По звуку колонка непогана, відсутні паразитні шуми\гудіння\свист в фоні.
Непоганий дизайн.
А тепер мінуси:
1) кожного разу при ввімкненні кричить "АУХ мелд", ну от що за кретини додумалися до такого?
2) нащо там Блютуз, якщо це компютерна колонка, воно тільки здорожчує і висить без користі, це ще півбіди, вони не додумалися зробити перемикання АУХ-БЛЮТУЗ простим тумблером\перемикачем, а добавили натисом на регулятор із криком "Блютуз МЕЛД - АУХ МЕЛД"
3) підсвітка завжди включена при ввімкненні колонки, зробили сенсорне безглузде перемикання, замість того, щоб зробити простий перемикач положень (щоб один раз на колонці вибрав режим або вимкнено і воно було так постійно)
4) Логотип на морді, ну от що за колхоз, не можна було логотип на тил перенести?
5) При вимкненні з мережі роздається короткий гучний тріск- Достоинства:
- Непоганий звук, відсутність паразитних шумів\гудіння\свисту в фоні, дизайн
- Недостатки:
- При ввімкненні кричить "АУХ мелд" і підсвітка не вимикається постійно
- Євген
Блютуз для того, щоб можна було з телефону приєднатись
- Ванжула А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Повівся на коментарі що звук нормальний взяв ці колонки але звук ніякий навіть для не великої кімнати музика грає погано кіно дивитись не вистачає якщо хіба для ютуба.повернув в магазин.
- Достоинства:
- розмір
- Недостатки:
- звук
- Дарья
Смішний коментар, звук у колонок дійсно хороший на свою ціну. Нічого кращого за свою ціну до 3000грн тупо немає. Для використання з Ноутом\Компютером для ютубу, перегляду фільмів і електро\транс\релакс музики більше ніж.
А якщо Ви захотіли їх для Мультимедіа системи з Телевізором у великій кімнаті - то Ви головою спочатку подумайте як 10Втні колонки будуть в таких умовах грати.
Якщо Ви їх хочете для мультимедіа для прослуховування як меломан для тяжких вокальних\гітарних композицій - то тричі ха.
Бо система під Ваші вимоги це в кращому випадку 3-3,5 тисячі, а то якщо все разом то це 200Вт колонки від 7к грн з дерев'яним корпусом і хорошим Сабом або Саунбар за 12-15 тисяч. - Игорь
Дарья,
До 3000 грн безліч Набагато кращих варіантів за це цей непотріб. - Анатолій Б***
Якщо на комп'ютері то яка у вас звукова карта на материнці?
- ЯОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дизайн колонок такий, що ви будете бачити їх перед собою, а звук іде ззаду!))) По суті, музику чую не я, а моя вулиця. Просто повний жах.
- Достоинства:
- Жодних.
- Недостатки:
- Вихід звуку на задній панелі!))) Не на передній, серйозно?
- КсенияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я хотіла замовити товар, мені ніхто не передзвонив і в тиху відмінили відправку. Я поки сама не зайшла подивитися я не дізналася про це. Що заважає подзвонити клієнту аби попередити його?
Я не дуже розумію таку тему сестер кажучи, обрала оплату по прибуттю, а вони в тиху відмінили бо одразу оплати на сайті не було, хоча і не зазначено ніде що потрібно одразу оплатити…..- Достоинства:
- Що за приколи?