Отзывы покупателей о Комплект колёс 2E Gaming Universal Black 5 шт (2E-GWH-003-BK)
- AI аналіз відгуків92 відгуки: 85% позитивні, 8% нейтральні, 7% негативні.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Андрей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брав їх на заміну до геймерського крісла. Навіть дивлячись на те, що у комплекті з кріслом поставляються якісні колеса, вони всеодно не підходять до паркету/ламінату. Ці колеса - реальне рішення. Купив спочатку 1 комплект, через пару днів тесту замовив відразу другий комплект на друге крісло.
- Достоинства:
- Безшумні, цупкі, не дряпають поверхню (жирний плюс!!) симпатичні. Вартують кожної копійки.
- Недостатки:
- Є питання до маневреності порівняно з подвійними колесами, але думаю це просто справа звички.
- Маргарита К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Треба звикнути до урапління, бо мені здається що я випадково вилечу в космос на стільці. Легко монтуються. Не дряпають підлогу.
- Достоинства:
- Гарно козають, не шкребуть підлогу
- Олег Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
5 из 5
- Марія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінні колеса, мені дуже подобаються. Купила тільки сьогодні і поставила. Крісло зовсім інакше відчувається, немає того відчуття, як від стандартних пластикових коліс, коли вони застряють, не провертаються нормально, дряпають підлогу.
- Недостатки:
- Я відкрила вікно, щоб провітрити кімнату, легкий вітерець — і зараз я їду вже кудись у бік Хорватії.
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все для цієї ціни супер. Тихо, м'яко. Слідів немає. Періодично треба змащувати опірний підшипник
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Колеса топчик, замінив на кріслі з jysk nibe legend
- Достоинства:
- Тихі та плавні
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Топ))
- Роман И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
с кем можно связатся для возврата не подошли по диаметру стержня для крестовины либо может есть другие с другим диаметром ?
колеса запакованые не использованые- Достоинства:
- хорошие колесики но
- Недостатки:
- не обратил внимание на диаметр вала поспешил не подошли
- Виталий З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ролики(колеса) без браку,продавець молодець обовязки виконав.ВСЯ ПОКУПКА ПРОДАЖ І ЯКІСТЬ ТОВАРУ ЗДІЙСНЕННА на П'ЯТЬ ЗІРОК.
- Достоинства:
- Проти стандартних,,,пластик,, сіліконові як жига і мерс.
- Недостатки:
- Поки незнайдено.
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова річ, котяться дуже легко і безшумно
- Достоинства:
- Чудова річ, котяться дуже легко і безшумно
- Недостатки:
- Не знайшов
- Степан Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шикарні колеса, швидше крутяться, не царапають ламінат, тихіші, втикнулись в звичайне офісне крісло на раз.
- Євген К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісно, продумано, надійно, безшумно, офігінна!!!
- Достоинства:
- Найкращі
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудові ролики, по висоті лиш трішки вищі за оригінальні. Дозволяють тихо та легко переміщати як пусте крісло, так і себе у кріслі.
Мабуть, єдина незручність - коли спертися на стіл, покласти голову на руку, то кріслові на паркеті достатньо зусилля щоб почати рух. В таких випадках хочеться щоб воно трішки воліло лишатися на місці.- Достоинства:
- Катаються легко та безшумно, охоче міняють напрямок
- Василь Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Взяв замість стандартних пластикових, по відчуттях небо і земля!
- Достоинства:
- Дуже тихі, не дряпають підлогу
- Михайло С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В захваті від колес в порівнянні з стандартними офісними.
- Достоинства:
- Дуже тихенькі, не дряпають підлогу
- Недостатки:
- Сміття клеїться, трму треба протирати періодично
- Павло Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Напевно найкраще придбання для крісла, коли вперше сів, дуже легко рухалося крісло, по відчуттю як Морті ступив на ідеально рівну підлогу)
- Богдан Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добротні колеса, правда варто було би покращити опорні підшипники, бо з часом вони розхитуються і колеса важко повертаються. Це в мене вже другий набір коліс - перші були RZTK і там така ж проблема з опорними підшипниками. Самі ж підшипники в колесах після року користування зовсім не розхиталися. Крісло дуже мʼяко і тихо їздить по ламінату (та й по будь-якій твердій поверхні), навіть по пошкодженому (пошкоджений був до коліс — вода розлилася). Завдяки тому, що колеса силіконові, ніяка поверхня не пошкоджується.
- Достоинства:
- Тихі, мʼякі, чудово обертаються
- Недостатки:
- Опорний підшипник по типу «вінець»
- Евгений Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарно, швидко) їздять. Дуже тихо їздять по ламінату в порівнянні із комплектними прорезиненими колесами. По розмірам норм, монтаж простий. Доставка в поштомат без проблем.
- Достоинства:
- Тихі. Підшипники як в роликах.
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже добра якість, тихі. Швидка доставка
- Андрій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ідеально підходить для JUSK крісла офісного MARBJERG. Колеса стали як рідні.
- Достоинства:
- Гарно катають, безшумні, не царапають поверхню.
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудово, швидко отримав
- Достоинства:
- Безшумні
- Дмитро В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже круті колеса, користуюсь рік, жодного сліду на паркеті
- Костянтин Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Місяць польоту, все чудово.
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брав собі для ось такого крісла: ссылка
Хоча й в тому кріслі теж доволі якісні колеса, але ж все-таки доволі жорсткі, а враховуючи немалу вагу такого крісла, я побоювався за цілісність паркету; тож вирішив купити силіконові коліщатка і не прогадав: вони реально м'які та безшумні.
Рекомендую.- Достоинства:
- М'які, не шкрябають паркет, тихі
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
А як його обслуговувати? Там заплуталася багато волосся. А розкрутити шестикутникрм його не можна
- Достоинства:
- Не дрявають підлогу, не псуюттся навіть через рік
- Недостатки:
- Не знаю як обслуговувати
- Віктор
Запальничкою може?)
- Сергей Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарні колеса!
- Достоинства:
- Легка заміна. Швидко та безшумно рухаются.
- Недостатки:
- не виявив.
- Наталія Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарні!
- Габелко Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінно,иковзаю на кріслі , як на ковзанке
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Легко встановлюються, є додаткова вальниця, прикольний зовнішній вигляд. До покупки рекомендую.
- Достоинства:
- Стійки, мʼяке покриття коліс, не царапають ламінат.
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Стали як рідні. Надіюсь ці мене витримають))
- Павел К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісні ролики для крісла за свої ціну
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крісло почало ЇЗДИТИ! Класні колеса )
- Костянтин К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За 1 день користування залишило багато чорних слідів на перкеті, які майже неможливо змити!
- Достоинства:
- Гарно їздять
- Недостатки:
- Залишають чорні лінії на паркеті
- Ірина
Зніміть відео як вони лишають сліди, буде корисно. Бо це не гума, а термополіуретан, не повинно так бути
- Олег К***
Сьогодні поставив собі на крісно, підлога на ламінаті.
Взагалі немає жодних слідів.
- Дмитрий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Просто кайф. Заменил в своем офисном кресле колесики на эти и очень доволен. Они прекрасно катятся, не скрипят и не шумят, не оставляют следов
- Достоинства:
- Пока очень доволен. По сравнению с теми, что были - небо и замля
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже круті колеса ! Раджу усім хто хоче тихого ,надійного переміщення крісла по підлозі . Кайф нереальний ! Легкий монтаж ,якісне пакування ,дуже швидко надійшло до пункта видачі . Задоволені на 100000% !!!
- Достоинства:
- Якість , тихесенько працюють
- Недостатки:
- Не виявлено жодного
- Владислав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарні,підлогу і справді не псують,саме для цього купували,тож функцію свою виконують.
- Достоинства:
- Ціна,якість,не псують підлогу