- Ганна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey. Диагональ сумки/рюкзака: 13
Рюкзак сподобався дитині, очікування співпали з реальністю
- Достоинства:
- Невеликий об'єм
- Недостатки:
- Марина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey. Диагональ сумки/рюкзака: 13
Гарний , м'який рюкзак. Дуже вмісткий, для школи підходить. Дуже міцний, і приємна тканина.
- Достоинства:
- Гарний, м'який, вмісткий, міцний
- Недостатки:
- Гусакова Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey. Диагональ сумки/рюкзака: 13
Вмісткий та легкий рюкзак. М'які спинка та шлейки. Котячий принт топ =З
- Достоинства:
- Принт, легкий, вмісткий, зручний
- Недостатки:
- Не виявилп
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey. Диагональ сумки/рюкзака: 13
Рюкзак чудовий!
- Достоинства:
- Прінт
- Недостатки:
- Ірина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey. Диагональ сумки/рюкзака: 13
Отличный рюкзак
- Достоинства:
- Цвет,прошить хорошо, приятная ткань Рекомендую!
Рюкзак милий :)
Опису відповідає.
Але він якось не дуже надійно виглядає - і якість матеріалів, і міцність тієї ж "змійки". Щось важке краще не класти, така моя думка. Ноутбук особисто я не наважусь в ньому носити :)
Ще особисто для мене замало внутрішніх кишень (їх дві окрім відділення під пристрій), і вони маленькі та незручні.
В якості міського рюкзака досить непоганий, а котики взагалі додають і балів, і настрою ;))- Достоинства:
- Дизайн, ціна
- Юлія С***Продавец: Rozetka. Цвет: Grey. Диагональ сумки/рюкзака: 13
Чудовий рюкзак! Гарний принт!
- Достоинства:
- Чудовий,зручний,зручні кармани всередині та зовні