Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Наушники 2E CH12 USB (2E-CH12SU)

Оценка пользователей 4.5/5
  • Эльвира В***

Спасибо огромное. Цена, качество соответствуют. Звук шикарный, удобные. Семье тоже понравились.

• Андрій П***

Через 3 місяці прочалися проблеми з мікрофоном, а через 5 місяців перестав працювати взагалі.
    Якість звуку хороша.Ттільки через малий розмір накладок при довготривалому користуванні починають боліти вуха.

Достоинства:
    якість звуку
    Недостатки:
    щвидко перестав працювати мікрофон. при тривалому користування болять вуха
  • Артем Т***

Працює,мікрофон більш менш нормальний

Достоинства:
    Ціна,якість,твердий шнур надійний,кнопки регулювання гучності
    Недостатки:
    Мікрофон,раджу користатися додатковими налаштуваннями віндовс щоб звук мікрофону був близький до ідеального якщо працюєте в кол центрі
  • Виктория Р***

Гарні навушники за таку ціну, працюють відмінно.

Достоинства:
    Співвідношення ціна-якість
  • Роман В***

Отличные уши за свои деньги

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Не нашел

Дякуємо за відгук на навушники 2E CH12 USB. Приємно чути, що ви задоволені роботою та співвідношенням ціна/якість. Це саме те, чого ми прагнемо для наших клієнтів. Бажаємо вам лише приємних вражень від роботи з навушниками. Будемо раді допомогти, якщо виникнуть додаткові запитання чи зверненння.

• Аліна Б***

Навушники чудово працюють, дякую

Достоинства:
    Ціна, якість
  • Олександра

Купили. Підключили. Все працює. Як довго працюватиме - час покаже.

Достоинства:
    Вартість
    Недостатки:
    Не виявлено.

Дякуємо за ваш позитивний відгук! Сподіваємося, що й надалі навушники будуть тішити вас своєю якістю та зручністю у використанні. Бажаємо довгої та надійної роботи!

• Владимир Б***

Хорошие и удобные наушники/гарнитура, практичные в использовании, с неплохим звучанием, главный критерий удобства это USB разъем. Именно их я и искал.

Достоинства:
    Удобство
    Недостатки:

Дякуємо за Ваш відгук. Нам приємно, що навушники 2E CH12 USB відповідають Вашим очікуванням та виявилися зручними й практичними у використанні. Бажаємо вам приємного користування та відмінного звучання!

• Тетяна Д***

Сьогодні отримала, звук чудовий, мікрофон також добре працює, недоліків наразі не бачу.

• Владислав

Товар стоит своих денег. Звук норм. Уши сжимает чуть.пока все работает. Пользуюсь 14 дней.

• Инна А***

Дуже гарні навушники.використовую на роботі для телефонії.дуже добре чутно і мене і співрозмовника.для такої ціни-навушники бомба!

Достоинства:
    Ціна,гарний звук
    Недостатки:

Щиро дякуємо за позитивний відгук! Раді, що навушники 2E CH12 USB добре зарекомендувала себе у щоденному використанні та відповідає Вашим очікуванням. Будемо раді допомогти, якщо виникнуть додаткові запитання чи зверненння.

• Ольга П***

Это супер наушники. Хороший звук, хорошо убирает шумы вокруг, не слышишь, что кричат рядом. Это уже вторая пара, и Нет первая работает уже два года! Взяла вторую пару отцу. Лёгкие не давят на уши и голову! Цена хорошая!

Достоинства:
    Лёгкие, удобные, не давят, хороший звук
    Недостатки:
    Не выявила за два года

Дякуємо за ваш щирий та детальний відгук на навушники 2E CH12 USB. Ваша думка важлива для нас і нам приємно, що ви оцінили якість та можете порекомендувати їх вашим близьким та рідним — це найвища оцінка для нас. Користуйтеся із задоволенням. Якщо виникнуть додаткові запитання чи пропозиції, будь ласка, звертайтеся до нас.

• Вадим П***

Якісна гарнітура. рекомендую.

Достоинства:
    Співвідношення ціна-якість.
    Недостатки:

Дякуємо, що поділилися своїм враженням про навушники 2E CH12 USB. Нам приємно чути, що ви задоволені покупкою та співвідношенням ціни й якості. Якщо виникнуть додаткові запитання чи пропозиції, будь ласка, звертайтеся до нас. Гарного користування!

• Олексій Я***

Звук хороший, ціна-якість

Достоинства:
    Звук
    Недостатки:
    Мікрофон такий собі але на перший час піде

Доброго дня!
      Дякуємо, що поділилися своїм враженням про навушники 2E CH12 USB. Нам приємно чути, що ви задоволені якістю звуку та співвідношенням ціни й якості. Щодо мікрофона, дякуємо за ваш відгук — ми врахуємо це зауваження, щоб надалі покращувати нашу продукцію. Якщо виникнуть додаткові запитання чи пропозиції, будь ласка, звертайтеся до нас. Гарного користування!

• Роман К***

класні навушники. думав вони більші, але це я помилився просто при покупці.
    взагалі, доволі дешево за такі.

Достоинства:
    дешево , usb порт і окреме налаштування звуку і mute режим
    Недостатки:
    не знайшов/немає

Нам дуже приємно, що Ви обрали гарнітуру 2Е CH12. Сподіваємося, вона й надалі радуватиме Вас якісним звуком та зручністю у використанні.

• Андрей Н***

Хороший звук, микрофон работает нормально, соотношение цены и качества подходят. Рекомендую

Достоинства:
    Цена, функционал
    Недостатки:

Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви обрали гарнітуру 2Е CH12 USB. Сподіваємося, вона й надалі радуватиме Вас якісним звуком та зручністю у використанні.

• Владимир Б***

Отличные наушники, удобно пользоваться, звук хороший

Достоинства:
    Удобство
    Недостатки:

Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже приємно чути, що вам подобаються наші навушники 2E. Якщо у вас виникнуть запитання або потрібна допомога, звертайтеся – ми завжди раді допомогти.

• Вера П***

Користуюсь вже 2 день, поки все влаштовує, дуже класні навушники за таку ціну.

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    поки не виявила

• Андрій

Неочікувано гарна якість

Достоинства:
    Насичений звук, гарні баси, чутливий мікрофон. Брав для спілкування в інеті. Ніхто не скаржиться на якість звуку
    Недостатки:
    Трохи тісна дужка як для моєї голови 58 розміру. Але можна акуратно спробувати розігнути. Тоді стає /- норм ;)
  • Юрій

Дуже боявся, що будуть маленькі, але виявилися як раз, зовсім не жмуть, голова звичайна в мене)
    Мікрофон непоганий, звук з навушників за свою ціну норм, може ще налаштую через еквалайзер. За свою ціну - норм.

• Олександр Г***

Менший чим на фото та є пошкодження

• Света П***

Гарне звучання!

• Ярослав Р***

Як гарнітура - чудова. Але слабке місце, мама конструкція, провід , який проходить по дужчі збоку, знаходився ззовні, вимкнутий в спеціальну виїмку. Якщо ненароком зачепити за щось ( що досить легко, або малі діти витягнуть просто граючись) , то він витягується , в тому числі зсередини прихована довжина, і потім його вже назад не запхати. Треба розбирати, затикати, воно потім знов випадає. Звісно, можна залити силіконом. Але нащо ці труднощі, краще купити нові, або інші.

Достоинства:
    Звук досить якісний, добре сидить на голові, регулювання звуку, вимикач мікрофону.
    Недостатки:
    Конструкція.
  • Татьяна М***

Долго ждала доставку, где-то неделю. Сами наушники классные, все работает, мягкие, ничего не давит. Я довольна.

Достоинства:
    Все супер
    Недостатки:
    Не нашла
  • Богдан Г***

З покупки пройшло три роки. Використовується як робоча гарнітура відсіки з ютуба. Працює справно і досі. Так дешевий пластик, тактильно відчуття так собі, але нічого не зламалося, співрозмовники мене чітко чують, амбушури не потріскались, провід не переламався десь на згині. Розмір з запасом, не знаю що там пишуть про дитячий. Дешево й сердито.

• Юрий Г***

В цілому гарні

Достоинства:
    Регулятор гучності
    Недостатки:
    Трохи давлять
  • Ольга Н***

Гарні навушники! Маленькі, не для дорослої людини - для дитини!
    Поки все відмінно - рекомендую!

Достоинства:
    Дитина в них постійно тусить перед компом :)
    Недостатки:
    Не виявлені
  • Михайло К***

В цілому гарна гарнітура.

Достоинства:
    Гарний мікрофон, гарні динаміки.
    Недостатки:
    При першому використанні доволі сильно давлять на вуха, треба трохи розтягнути.
  • Вадим Б***

Був приємно здивований. Дешева гарнітура і так добре працює.

Достоинства:
    Недорого
  • Олег М***

Хто шукає собі навушники не дорогі для компа значить це ваші, вам потрібно. Товар повністю співпадає з ціною.Дуже гарні навушники і звук не поганий.

Достоинства:
    Якість , довжина шнура, ціна.
    Недостатки:
    Нема недоліків як за своєю ціною
  • Марія С***

Прийшли навушники з браком
    Вирішила повернути
    Дзвоню - автовідповідач говорить, що перетелефонують, вже тиждень чекаю дзвінок
    Оформила заявку на повернення - зі мною ніхто не зв’язується.

Недостатки:
    Сервісне обслуговування магазину
    Наберіть мене, я хочу повернути товар
  • Ольга П***

Отличные наушники. Вставила, ноутбук установил драйвера и все, работаю в удовольствие. Пришли в течение 2-х дней. Всем советую. Не тяжелые и не сильно жмут.

Достоинства:
    Легкие, сразу работают бещ настроек
    Недостатки:
    Нету
  • Валентин Р***

Я бы сказал, что если берете на долгосрок и пользуетесь долго, то советую доплатить и взять что-то посерьезнее.

Достоинства:
    Выполняет свои функции на 100%
    Недостатки:
    Жмет на уши, особенно если у вас очки
  • Михайло К***

Месяц назад купил наушники, для учёбы, звук достаточно хороший для он-лайн конференций, но для экшен игр не подойдут, для прослушивания музыки впринципе не плохо, но есть варианты и получше в этом плане.

Микрофоном не пользовался, и даже не проверял, за что потом пожалел, потому что микрофон не реагирует на голос, перепроверял/переподключал/перенастраивал - ноутбук микрофон видит, но на сам голос не реагирует, скорее всего брак.

Достоинства:
    Достойное звучание
    Недостатки:
    Не исправный микрофон
  • Юрій П***

Кому потрібно навушники з мікрофоном до пк то ці круті!!!

Достоинства:
    Не космічна ціна, мікрофон дійсно чудовий! Кабельок грубенький!
    Недостатки:
    Перші дні тисне трохи вуха! Та день-два і проходить!
    • Юрій П***

Забув написати, що емблемка на навушниках змінена!!! Не така!!! Може комусь принципово!

• Алина Б***

Качество хорошее.

Достоинства:
    Для такой цены они отличные!
    Недостатки:
    Уши болят )