Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Охлаждающая подставка для ноутбука 2E Gaming 2E-CPG-005 Black (2E-CPG-005)

Оценка пользователей 4.2/5
на основе 71 отзыв
  • AI аналіз відгуків
    62 відгуки:  позитивний ~68%, нейтральний ~16%, негативний ~16%
    Покупці загалом позитивно оцінюють підставку 2E Gaming CPG-005, відзначаючи ефективність охолодження, гарний зовнішній вигляд і зручність використання, особливо для ігрових ноутбуків із великими діагоналями. Значна частина користувачів задоволена роботою вентиляторів, рівнем шуму (на малих/середніх оборотах), підсвіткою та функціональністю. Все ж, частина відгуків звертає увагу на якість складання – зустрічаються недбалість пайки, скрипи пластику, несправності окремих кулерів і шум на високих швидкостях. Не всім вистачає потужності або рівня охолодження, є окремі скарги на підсвітку й USB-інтерфейс, а інколи підставка виходить з ладу. Рекомендації перевіряти товар при отриманні трапляються часто.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Євгеній В***

Якісне охолодження.

Достоинства:
    Ціна.
  • Анна У***

Отличная подставка, ребенок доволен

• Влад Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Користуюсь вже чотири місяці охолоджує так собі я представляв собі що буде краще якщо підключити до ноутбука питания працює так собі якщо до блока живлення працює краще

• Марія М***

Норм

Достоинства:
    Остужает, работает
    Недостатки:
    Конструкция сама по себе шумная, ещё и острая немного. Не рекомендую ставить себе на ноги
  • Влад Л***

Все працює супер рекомендую

• Володимир Ф***

• Богдан К***

Хороша підставка

Достоинства:
    Багато кулерів, зручна у використанні, є ніжки щоб ставити під наклоном та у висоту.
    Недостатки:
    Один із маленьких кулерів трішки скрипить на малих обертах.
  • Джордж
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Виріб виготовлено з крихкого пластику, який видає неприємний хрускіт при будь-якому русі чи натисканні. Якщо поставити на підставку ноутбук і почати користуватися тачпадом або клавіатурою, цей хрускіт стає ще більш дратівливим. Вентилятори підставки виявилися шумними, хоча я купував її з метою зменшити нагрів і шум вентилятора ноутбука. У результаті охолодження не відбулося, а шум тепер лунає і від ноутбука, і від цієї марної підставки.

Зовнішній вигляд конструкції також залишає бажати кращого: ноутбук із підставкою нагадує дрон, готовий до зльоту, який при цьому видає скрип дешевого пластику. Навіть якщо у вас тонкий і витончений ноутбук, із цією підставкою він втрачає свою естетичність і виглядає громіздко.

Шкодую, що одразу не відніс ноутбук на чистку системи охолодження. Натомість я придбав цю підставку, яка тепер без діла лежить на полиці в шафі. Викинути шкода, а подарувати нікому — річ абсолютно марна.

Достоинства:
    Ніяких
    • Ірина

У вас є 14 днів щоб зупиниті ці тортури. ))

• Іван К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Замовляв місяці 4 тому, досі чудово працює навіть буває забуваю на декілька діб вимикати, всі вентилятори в чудовому стані

Достоинства:
    Чудове напрацювання
  • Валерія Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Прийшла цілою, але не працювала. Дріт не працював, довелося розбирати «конструкцію» та ремонтувати власними ручками. Декілька дротів всередині були не підʼєднані. Після ремонту працює добре

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Через місяць використання пішов дим і перестали крутитися куллера. Підсвітка працює.

Достоинства:
    Добре охолоджувала
    Недостатки:
    Швидко зломалася.
    • Ірина

Поміняли?

Добре охолоджує

• Женя Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Забрав підставку не перевіряючи на точці видачі не схотів думаю за такі гроші все повинно бути класно. Ну як завжди спрацьовує карма якщо воно дороге це не значить якість. Був одвалений проводок дивіться фото. По гарантії не схотів вернути мороки багато та і відносить лінь. Я сам вскрив підставку і зробив . Пайка дуже жахлива , я перпаяв сам надійно, металева сітка тримається на загнутих вушках сітки. В мене запитання до розробника по надійність і якість збирання. Як чистити вентилятори від пилу ? Пару раз розігнеш, загнеш ту сітку , вона віддалиться. Можна булоб зробити на стойках і на болтик. По функціоналу дує дуже гарно,ігровий Asus охолонув на -10С° при роботі на 5 режимі, що дуже гарно для підставки. Все чудово але перевіряєте їх в точках видачі

Достоинства:
    Гарно охолоджує, кут нахилу, підсвітка, 6 кулерів
    Недостатки:
    Погана пайка , кріплення металевой решітки(в майбутньому розгинання та згинання частини метелвої частин ,просто колись відпаде)
  • Максим М***

Добре, дуже сподобалось! Охолоджує

Достоинства:
    2 юзб порта, мені на ноутбуці не вистачило портів під клаву або мишку, і можна через підставку підключити.
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Віталій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

До купівлі ноутбук грівся, що починав зависати, зараз можу протягом 5 годин сидіти, навіть не нагрівається, товаром цілком задоволений, недоліків не виявив

Достоинства:
    Портативність, повністю виконує свою функцію, охолодження відмінне, регулювання кута
    Недостатки:
    Недоліків не виявив
  • Дмитрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Понравилась, купил по скидке. За такую цену считаю что это лучший вариант. Есть для сравнения еще 2 подставки для 2 других ноутбуков так вот эта самая красивая. По качеству стандартно, ничего не напрягает, но и без излишек

Достоинства:
    Внешний вид
    Недостатки:
    Не обнаружил
  • Руслан Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Взагалом задоволений товаром, користуюсь вже майже рік. З своїм завданням справляється, ноут охолоджується + трішки припідняв його для зручності. З мінусів це те що з часом куллер може почати жужжати, але йому це проходить та неможливість вимкнути підсвітку. Не знаю чому не передбачили цю опцію так як кнопка вимкнення є, але вимикає лише куллери, а вночі більш потрібно вимкнути підсвітку ніж піддув.

Достоинства:
    Ціна, зовнішній вигляд, розмір.
    Недостатки:
    Шум, вимкнення підсвітки.
    • Віталій М***

Вимкнення підсвітки є, просто потрібно потримати кнопку перемикання підсвітки і вона вимкнеться

• Юлия С***

Охолоджує добре, подобається)

Кріплення для телефону трохи не зручне , треба було робити більш під нахилом ~15-30° чтоб телефон стояв, а не рівно до гори.. або можливість легенько регулювати, ще при випадає з пазів при піднятті щоб перенести кудись

Достоинства:
    Не гудить, працює , лгбт підсвітку по бокам
    Недостатки:
    Підставка для телефону знадобиться тільки якщо немає іншої більш продуманої.
    Не регулюється яскравість підсвітки
  • Сергій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Правий нижній кулер у горизонтальному положенні панелі «тарахтить», завтра буду повертати товар((

Недостатки:
    Неякісний товар(
  • Ярослав З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Ну поки перший день , то сказати важко, папір положив він його здуває 3 по 5 швидкість. Виглядає класно , коли забирав пошкоджень не знайшов, все ціле. Охолоджує? Чесно поки не тестив в іграх, дивився через Armoury Crate градусів 3 воно прибирає.

Достоинства:
    Підсвітка, розмір, підставка піл телефон
    Недостатки:
    Не зрозумілий звук гудіння, воно трохи напрягає, думаєш що щось з ноутом але ні.
    • Сергей О***

Красивая подсветка ноута )) в гармонии с подставкой смотрится. Что за ноут?

• Ярослав З***

Rog strix g17

• Роман Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Все справно працює охолоджує дуже добре

Достоинства:
    Швидка доставка
  • Александр К***

все чудово

Достоинства:
    все працює охолоджує добре,підключити можна як до ноутбука так і в розетку яскрава підсвіткалед екран зручне регулювання режимів від 1 до 5 кулерів
    Недостатки:
    не знайшов
  • Василь Г***

Хороша підставка

Достоинства:
    Підсвітка, регулювання
    Недостатки:
    Поки не побачив
  • Володимир

Працює, нарядно виглядає.
    Сама її наявність сприяє покращенню вентиляції, на відміну від активної СО в ній

Достоинства:
    Портативна, міцна, підставка під смартфон є
    Недостатки:
    Активна вентиляція на температуру ноута майже не впливає
  • Романова Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Покупкою задоволена. Чудова підставка. З своїми функціями справляїться.

• Марія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Досить хороша підставка з охолоджувачем. Суттєвих косяків поки немає. Кольори регулюються, потужність обдуву теж. До ноута 17,3 підходить добре.

Недостатки:
    Точка видачі Розетки на Укрпошті йде в одній черзі з оплатою комуналки.
    • Олексій

А где 6 кулеров как на картинке?

• Женя
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Один из больших кулеров был с браком. Издавал звук вшух вшух в базовом положении. Вернул на след день.

• Сергій

Аналогічно, завтра буду повертати

• Кирилл Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Видел отзыв, кнопки тугие и панель глючит и умения все отлично и охлаждение тоже очень хорошее

Достоинства:
    Хорошее охлаждение
    Недостатки:
    Высокая очень
  • Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Працює тихенько, прошло 2 тижні, пока все ок.

• Леся М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Прийшла, як в описі. Швидко, все працює.

Достоинства:
    Як в описі
  • Влад К***

Замовив підставку приїхала поламана не працює 1 кулер

Недостатки:
    Неробочий кулер
  • ростік з***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Якщо ви шукаєте круту підставку для ноутбука, яка не дозволить вашому комп’ютеру перегріватися під час епічних батлів, то ця підставка - саме те, що вам треба. Вона має потужну систему охолодження, яка створює суперсильний потік повітря. Ви можете регулювати рівень обдуву від 1 до 6, але я зазвичай ставлю на 4-5 і цього достатньо, щоб мій процесор та відеокарта працювали на повну. Вона також дуже тиха і не заважає слухати звуковий супровід гри. Моя модель ноутбука - Asus Rog strix gl 503 vd, який має 15 дюймів, але підставка пасує і для 17 дюймових ноутбуків.
    Єдиний недолік - екран підставки був трохи відклеєний, тому я сам його приклеїв суперклеєм із-за цього пару капель клею попали на корпус підставки. Але це була моя халтура і через це я втратив гарантію. Так що будьте обережні з цим. А так то я дуже радий покупкою і раджу всім геймерам цей товар.

Достоинства:
    Тихо працює,добре охолоджує
    Недостатки:
    Екран підставки не міцно держався
  • Діана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Замовила першу підставку на подарунок другу, йому все сподобалось, тепер замовляю її вдруге вже для чоловіка, ще й по знижці)

Достоинства:
    Регулюється нахил, добре охолоджує
    Недостатки:
    Поки немає
  • Сергей З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Неплохая подставка, отхлаждает не плохо

Достоинства:
    Подставка для телефона
    Недостатки:
    Пришла с отклееным стеклом курага.
  • Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Чудова річ. Потік повітря помітний добре. Під час ігор вмикаю на 4 рівень обдуву і цього вистачає щоб зняти пару градусів з процесора та відеокарти.
    Вона тиха і працює явно в рази тихше ніж кулери мого Asus TUF gaming 705. В ньому 17 дьоймів і став як рідний - нічого ніде не звисає. Також мій ноут важкий , але сітка не прогнулась.
    Висновок - покупкою задоволений , але відсутність пам'яті налаштувань гнітить трохи.

Достоинства:
    Тихо працює, круто виглядає, дує як треба. Ідеально для 17 дюймових ноутбуків.
    Недостатки:
    Немає запам'ятовування настройки параметрів. Бокові світлодіоди краще лишній раз не чіпати, бо прикріплені вони не дуже щільно і шевеляться помітно - діти легко відірвуть.
  • Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Захисне скло дісплею було відірване та з подряпинами з розпаковки. Одразу на відділенні розетки не помітив (захисне скло було у пакувальній плівці під інструкцією до приладу). Інших зауважень по корпусу немає, його не розкручували принаймні.
    Наче дує, очікував більшого (до цього не купував підставки, можливо вони усі такі), тести не робив ще.
    Брати чи ні - на ваш розсуд, уважно перевіряйте на точці. Враження від покупки двояке.

Достоинства:
    Пластик на перший погляд якісний.
    Недостатки:
    Хрипять маленькі кулери. Кожний по різному - один хрипить, інший жужжить, третій наче тихий.
    Потужність повітря від великих кулерів слабше від маленьких.
    Відірване та подряпане скло з коробки.
    • Максим

Перезамовив цю саму модель, у сервісі підтвердили брак першого девайсу. Сервіс молодці, за 5 днів вони встигли і прийняти товар обратно, перевірити і відправити/доставити новий.
      Але нажаль друга підставка виявилась такою самою - один кулер жужжить, інший пісчить, третій торохтить. Можливо, для когось це буде некритично, бо чутно лише у тихому приміщенні ці звуки. Для мене критично.
      Рекомендувати не можу, бо за майже топову за ціною підставку - могли б вставити вентилятори без зайвих звуків.
      Це вже другий девайс від виробника 2Е і друге розчарування. Більше від них нічого замовляти не буду.