Отзывы покупателей о Игровое кресло 2E Gaming Bushido II White/Black (2E-GC-BUS-WT)

Код:  329719900
Оценка пользователей 4.17/5
  • Ігор С***

Три роки - ціле. Майже ніде нема навіть протертостей) Відповідно надійне
    Але скрипить - коли з'явився скрип не пам'ятаю) За свої невеликі гроші хороше крісло

Достоинства:
    Ціна, міцність
    Недостатки:
    Білий брудниться, погана ергономіка на високий зріст, скрипить
  • Олена О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Понад рік у користуванні. Купували сину підлітку. Усе прекрасно. Жодних нарікань. Син самостійно його зібрав. Зручне. Надійне.

Достоинства:
    Швидка доставка. Якісний товар.
    Недостатки:
    Не виявлено.
  • Михайло П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с красным

Гарне крісло. Комфортне. Один мінус це підлокотник який не фіксується взагалі.

Достоинства:
    Ціна. Комфорт
    Недостатки:
    Підлокотники
  • Вячеслав У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с красным

Крісло здавалось непоганим, але вистачило рівно на рік, через рік використання потріскався шкірзам сидіння... І це враховуючи що сиділа дитина 60 кг вагою...

Достоинства:
    Здавалось якісним... недовго...
    Недостатки:
    Одноразовий продукт розрахований на 1 рік служби
    • Ірина

2 роки гарантії, зверніться до сервісу Розетки або напряму до виробника, вам відправлять вам гарантій заміну сидіння. Варто спочатку пошукати вирішення питання.

• Іван В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + Белый + Красный

Я би не писав цей коментар, якби поламався механізм, або щось ще рухоме. Крісло прослужило вірою і правдою 2 роки, і оскільки я людина не маленька, розумію що рано чи пізно воно б поламалось і от прийшов час, воно поламалось, відірвало частину петлі яка кріпить спинку до сидіння, я розбираю і бачу, бачу сварний шов товшиною не більше 3-4 міліметрів і те що петля була криво приварена на 2 шви. Дякую за чудовий різдвяний подарунок.

Достоинства:
    гарне крісло
    Недостатки:
    поламалось
    • Ірина

Зверніться в сервіс або напряму до виробника. Можливо, є вирішення ситуації і зап.частини для ремонту.

• Иван
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Отличное кресло. Год в использовании. Всем доволен.

• Дмитро Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Читаючи коментарі, не розумію як у людей так виходить…. Користуюсь цим стільцем 2 роки, кожен день сиджу по 8-12 годин! Який був при покупці, такий і зараз. Навчіться нормально користуватися речами і все у Вас буде добре

Достоинства:
    Надійний, зручний, ергономічний
  • Юрий Б***

Трохи дорогувато

Достоинства:
    Люблю в ньому грати і робити на пк. Дуже зручне.
    Недостатки:
    Скрипить і чим далі тим більше.
  • Богдан Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + Белый + Красный

Отвратительный кусок мусора, рассыпался сломался неудобный, сделает из вас сутулого глэка с очень серьезными проблемами со спиной, невкоем лсучае не покупать это

Достоинства:
    На нем можно сидеть
    Недостатки:
    Все остальное
    • Ірина

В якому місці крісло "розсипалося"? Як таке взагалі можливо? Металева рама, чи металева хрестовина, що саме зламалося? Крісло відповідає за комфортну посадку і підтримку спини, а решту проблем із нею лікує відповідний спеціаліст.

• Дмитро С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с красным

спустя два года потрескался подлокотник (см. фото) и добавился люфт сиденья на пневмопатроне, но не критично. Остальное все работает.

Достоинства:
    трансформация
    Недостатки:
    подлокотники
  • Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с красным

Креслу полгода, начало скрипеть сидение при опоре по бокам. Плохо фиксируется спинка, и при давлении что-то с сильным хрустом отходит назад, из-за чего скрип в сидении становится еще больше. Также после сборки скрипела спинка с одной стороны (пришлось открутить один болт, т.к он натирал кожу). Собирал по инструкции, все подкладки ставил. Тесная ширина сидения за счет боковых стенок. Не рекомендую.

Достоинства:
    Дизайн, металлическая основа
    Недостатки:
    Конструкция
    • Ірина

Зверніться до СЦ по гарантійний ремонт або заміну.

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Нам сподобалося. Зручно сидіти, все регулюється, м'яке.

• Ярослав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

самое первое кресло, и самое ужасное, полная морока с ним, не рекомендую

Достоинства:
    их нету
    Недостатки:
    я не знаю что это такое, но иногда если откидываться на кресле назад, то можно упасть с него, потому что нету опоры(надеюсь поняли о чем я), и качество эко кожи
    • Ірина

Незрозуміло написали.
      Не фіусується спинка в рокладеному положенні? Чи ви олягаєте на нього і воно перекидається назад? Залежить де центр ваги і як лягати. )))

• Максим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с красным

Довго шукав саме таке крісло зручне, мягке, з крутим дизайном і самими мягкими подушечками!!

• Таня Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Кресло в целом хорошее, качество оббивки не очень, хватило ровно на 1 год и потрескался кожзам.

Недостатки:
    Потрескался кожзам
  • Віталій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + Белый + Красный

Місяць використовується,все ціле ..

Достоинства:
    Дізайн
    Недостатки:
    Через місяць ,почало скрипіти,щось в середині сидіння
  • Євгеній

Кріслу 1 рік!
    Тут писали про термін життя екошкіри в 2-5 років, це все мрії. Використовував я це крісло вкрай рідко, 2-3 рази на тиждень по 2-3 години, тому що в основному я граю на 5-й плойці перед тв.
    менше ніж за рік на сидінні з'явились такі заломи і тріщини - це абсурд! (див. фото)
    Краще придивіться до крісел не геймерського типу, але з натуральною шкірою, у крайньому випадку – тканина. Але є підозри, що така паршива якість екошкіри саме у цього бренду, так як до цього було інше крісло з екошкірою і подібні заломи/тріщини на ньому з'явилися тільки через роки 3-4.

Достоинства:
    зручний, регулювання спинки та висоти
    Недостатки:
    ціна, термін життя
  • Валентин Л***

Доброго дня.
    Замовлення оброблено автоматично. Прийшло швидко - наступного дня.
    Засмутило те, що при розпакуванні виявили декілька суттєвих потертостей.

• Ірина

Підлягає гарантійній заміні. Зверніться напряму до виробника через форму Зворотного зв'язку на сайті. Найшвидший спосіб вирішити питання.

• Данило
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с красным

Товар не відповідає своїм базовим функціям, та його опису.

Достоинства:
    Низька ціна
    Недостатки:
    Ручки крісла не витримують вагу дорослої людини(70кг )
    • Селим Д***

так на нее надо не садится а руку класть

• Денис П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Кресло цена-качество, обращайте внимание желательно на почте что бы не было внешних дефектов, у меня не было времени проверять, но в плане удобства кресло хорошее.

Достоинства:
    Быстрая сборка и
    Недостатки:
    Маленький порез на верхней части кресла, не существенно но есть
  • Artem C***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Завдяки відгукам з фото та коментарями під цим товаром, мій вибір все ж зупинився саме на данній моделі оновленого крісла Bushido Gen2 Black.

Тож хочу поділитись своїм враженням, оцінкою та деякими технічними особливостями, на які варто звернути увагу. По-перше, це габарити та вага пакування.

24кг! з розмірами 850*695*320мм зустріли мене в пункті видачі Розетки. Велика подяка менеджеру, який із розумінням віднісся до прохання зробити максимально зручні транспортні ручки із скотчу, бо як не крути, а в руках його все одно треба підносити до машини, під"їзду, ліфту...

Комплектація повна, як і заявлена виробником, перевірив одразу на місці. Велюрові подушки на резинках, і велика теж ) Декоративні телескопічні накладки на газ-ліфт трьохсекційні! Колеса - пластик з поліуретаном. Колесна опорна рама - сталева штампована та дуже охайно зварена.

Збіркою займався мій 13-ти річний син по відеоінструкції, бо власне то йому його і юзати, і це зайняло у нього всього 20-30хв часу. Я лише з достатнім зусиллям позатягував гвинти.

Доречі, про них. На сидіння потрібно встановлювати короткі гвинти з гровером та шайбою, а на кріплення спинки - 4 довших, бо в інструкції трохи наплутано із цим.

Зібране крісло виглядає просто шикарно. Доволі зручне, і що саме головне для мене, ховається повністю під стіл. Від підлоги до підлокотника в крайньому нижньому положенні - 640мм. Підлокотники регулюються по висоті, десь 5 фіксованих положень, по глибині (вперед/назад) - 6 положень, навколо вертикальної вісі - по одному ліворуч/праворуч.

Хлопчик має зріст 163см і на самому низькому режимі крісла ступні ніг комфортно дістають підлоги, але при бажанні їх з таким же комфортом можна ставити на широкі промені опори крісла.

Крісло дуже маневрене і тихе. Має механізм качання, який активується повним висувом вправо ручки підйому газ-ліфта. Для цього треба трохи податись тулубом уперед, тоді все це легко відбувається ;)

Ну і звісно, повне розкладання на 180 град. то є найс, який не передати словами ))
    В першу ж ніч те крісло зайняла пухнаста шотландка, а це вже свідчення зручності та комфорту перевірені часом )

Маю позитивну оцінку цьому кріслу і сподівання на тривалу експлуатацію.

Достоинства:
    Якісні матеріали та збірка. Комфортне та функціональне
    Недостатки:
    Не виявлено )
  • Євген К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Крсло не погане. Обрав його через таку характеристику, як максимальне навантаження в 150 кг. Ніби з запасом, брати можна. Але ніт! Крісла вистачило рівно на рік. Через рік почали ламатись кріплення коліщаток. Одне вже загнулося і не функціонує, сусідне вже майже таке саме. Можна вирівняти, але вже погнутий і пошкоджений метал відразу гнеться знову. Крісло вже не працює як треба. Нажаль. Майте це на увазі. Особисто мої очикування обманули.

Недостатки:
    Не відповідає заявленим показникам
    • Ірина

Зверніться на сервіс виробника, є металеві бази на заміну, є коліщата по гарантії. Тут питання що в допустимих параметрах вказане максимальне статичне навантаження, а якщо, наприклад, застрибувати в крісло - варіанти різні можуть бути, і метал не витримає. )))

• Глеб П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с красным

Спустя 3 месяца использования нареканий нет. Следов износа не появилось. Скрипов тоже. Колесики так же мягко перемещаться.

Достоинства:
    За свои деньги удобное и практичное
    Недостатки:
    Поворот подлокотников не фиксирован кнопкой. Что иногда приводит к случайному повороту
  • Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Це моє перше крісло подібне, тому оцінити об'єктивно не можу. Точно скажу, що виглядає круто і відчувається якісно. УВАГА! Читав відгуки, що крісло почало тріскати знизу, у мене сталося те саме за кілька днів використання. Вирішення проблеми - просто сильно підтягнути болти, які з'єднують колеса із сідлом.

Достоинства:
    Та все добре
    Недостатки:
    Був тріскіт знизу, але вирішив це питання
  • Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

За свою ціну все нормально,при росту 185 та вагою 120кг крісло тримає гідно,рекомендую

Достоинства:
    Недостатки:
    Кож-зам будите мокріти)
  • Віктор Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с красным

Користуюсь вже майже 2 місяці, кріслом задоволений. За таку ціну хороший баланс з якістю. Збирається легко, зайняло в мене 15 хв. Дизайн, вищий клас)
    Прикріплю фото після 2 місяців використання.

Достоинства:
    Ціна, дизайн, функціональність.
    Недостатки:
    Якість пошивки низька і хотілось би кращу якість матеріалів
  • Евгений К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Все чётко! Кресло бомба за такую цену!

Достоинства:
    Очень удобное по всем критериям для 187см/89кг.
    Недостатки:
    Не обнаружил
  • Алексей Т***

Задоволен

• Сергій Б***

Крісло супер!

• Богдан Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Крісло для підлітків або дівчат, для чоловіків надто маленьке, голова вище крісла та плечі не влазать, це при тому, що я доволі худий

Недостатки:
    Маленьке дуже
    • Евгений К***

У тебе якій зріст?

• Денис С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + Белый + Красный

Крісло виглядає гарно, механізми працюють справно, коліщатка їздять, подушки - кайф

• Артем Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Супер, зручне та на вигляд виглядає міцним і довговічним

Достоинства:
    Металева хрестовина, мʼякі подушки, ціна/якість
  • Олег Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Гарне, якісне та досить зручне крісло. Рекомендую.

• Владислав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с красным

Довольно не плохое кресло так как брали со скидкой то в таком бюджете очень хороший выбор.

• Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Крісло за свою ціну пушка.Купляв дитині 9 років.

Достоинства:
    Якість матеріалів, легко збираеться
    Недостатки:
    Поки не виявив
  • Дмитрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Хорошее кресло, мягкое, удобная регулируемая спинка, мягкие подушки. Крестовина металлическая, выглядит надежно. Покупал два кресла себе и жене. Посмотрим через время как себя поведет. На рост 173 нормально, правда в верхнем положении ноги уже не достают до пола почти. Сборка без проблем все по инструкции за 30 мин собирается. Колесики из смягченного пластика на ламинате хорошо ездят. Да и вообще само кресло добротно собрано. Пока вот такой отзыв могу оставить.

• Ілля

А чого тоді така оцінка?)

• Віталій Ш***

То це в кріслі справа, що вам ноги до підлоги не дістають в верхній позиції? Ви чули про підставку під ноги? І чому дві зірки знято?

• Евгений К***

Ану швидко 5 зірок постав. Я таке саме замовив.